Ayyy bnm sarı bombamm şoka mı girmişşşşşşEeee plan nedir neler yapıcanız bebeğimmmmmm?
Allah kavustursun canım şafak kaç
Geç geldim herseyi kaçırdım :) sevgili misiniz nişanlı mi sözlü mü :)atarsa 193 bebeğimmm aminnn cümlemizi sağ salim kavuştursun Rabbim
Geç geldim herseyi kaçırdım :) sevgili misiniz nişanlı mi sözlü mü :)
Bizde sevgiliyiz aileler tanisti ama ne zaman ne olacağı bellu değil önce iş dedi babam beklicez :)) sizde aileler olumlu galiba ohhhh miiss :)D hepsi dermişimmm yok bebeğim sevgiliyiiz, aileleri tanıştırdık sözümüz geldikten sonra kısmetsesiz de sevgilisiniz herhalde
Bizde sevgiliyiz aileler tanisti ama ne zaman ne olacağı bellu değil önce iş dedi babam beklicez :)) sizde aileler olumlu galiba ohhhh miiss :)
21 yasindayim canim evlilik değil söz olsun dediler adi konsun en azından diye babam beklesinler dedi bizde bekliyoruz bakalim. Is arıyorum zaten canim bakalim hayırlısı. Sen kac yasindasin enistemiz ne isle meşgul :)olur bebeğimm hepsi olur sen de çalış bi kendini ispatla kendi ayaklarının üstünde durduğunu görsünler fikirleri değişiryaştan mı acaba kaç yaşındasın ?
çok şükür olumlu bizimkiler bebeğimmm 5 sene beklediğimizi biliyorlar artık uzatmak istemiyor aileler de
Ya hiç göremeseydin bebişBenim sevdicekkkkk teeeeee nisanda gelecekkkk ühühü
aynen yeşommmmmm beklenmez mi yaaaa AŞK onlar AŞKKKKK:) sımsıkı sarıl bitanemmmmmmmnn, yanağını gözünü burnunu ağzını elini kolunu her bi yerini öpücüğe boğğğğgirdimmm girdimmm ama tek başıma değil aşkitoşla şoka bile birlikte giriyoruzşimdide başladı dayanabilcekmisin izinden sonra 150 gün, ya tartışırsak ya kavga edersek ya bekleyemezsen demeye başladı anlatıyorumm anlamıyorrr kıyamamki ben ona.. nasıl beklemem dimi ama denizimmmm
planlarrr çooookkkkhaftaiçi o bizde kalır haftasonu ben onlarda kalırım herhalde anca doyarız birbirimize gerçi doyamayız da neyseee en büyük planımmm saatlerce sımsıkı sarılı durmakkkk
21 yasindayim canim evlilik değil söz olsun dediler adi konsun en azından diye babam beklesinler dedi bizde bekliyoruz bakalim. Is arıyorum zaten canim bakalim hayırlısı. Sen kac yasindasin enistemiz ne isle meşgul :)
Ohhhhh valla kayinbaba-damat araları iyi o zaman cok sevindim bebeğimmm senin adina darisi bize insallahhakkınızda hayırlısı olsun bebeğimmmben de 22 yaşındayım cicimm enişte bey, babamla birlikte çalıştı askerden önce inşaat mantolama firması.. gelince de devam herhalde Allah nasip ederse
Ya hiç göremeseydin bebişbunada şükür bak 3aydan az kalmışşş.. Baharı aşkınla karşılıycaksın ne kadar güzeeeeeel
aynen yeşommmmmm beklenmez mi yaaaa AŞK onlar AŞKKKKK:) sımsıkı sarıl bitanemmmmmmmnn, yanağını gözünü burnunu ağzını elini kolunu her bi yerini öpücüğe boğğğğ
Ohhhhh valla kayinbaba-damat araları iyi o zaman cok sevindim bebeğimmm senin adina darisi bize insallah
Ayyyy ayyy maşallah bebeğim ya insallah bizde oyle oluruz korkularim var duâ ediyorum surekli bakalim artıkçok şükür baba oğul gibilerbabamın tek lafına gitti askere biz söylüyorduk hep erteliyordu babam artık git oğlum askere vakti geldi dedi, ertesi gün askerlik şubesi tecil iptal
aminnnn bebeğimmm Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah tatlı tatlı çok tatlı şeyler bunlar
Ayyyy ayyy maşallah bebeğim ya insallah bizde oyle oluruz korkularim var duâ ediyorum surekli bakalim artık
Canim bu sene mezun olduk 7 ay oldu o bide yaz okuluna kaldi okulu bitirir bitirmez tecilini bozdurdu is aramaya firsat olmadi ama babasinin yanjnda çalışma sansi var is bulur ben inanıyorum da babam askere gidip gelshin isini bulsun dedi o yuzden bekliyoruz nasil olacak bilmiyorum bekliyoruz daha bi sene askerlik iste sonrasinda bakcaz durumaAllah nasip ettiyse ve siz el ele göz göze olursanız aileler de anlar halinizdeneniştemizin işi mi yok senin işin yok diye mi bekliyorsunuz şekerim
Unutmamislardir :)lenn unuttunuzmu beniii
Evettt :) merhabaa Mersinden sevgi benMerhaba canımm senle tanışmadık bizz
Canim bu sene mezun olduk 7 ay oldu o bide yaz okuluna kaldi okulu bitirir bitirmez tecilini bozdurdu is aramaya firsat olmadi ama babasinin yanjnda çalışma sansi var is bulur ben inanıyorum da babam askere gidip gelshin isini bulsun dedi o yuzden bekliyoruz nasil olacak bilmiyorum bekliyoruz daha bi sene askerlik iste sonrasinda bakcaz duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?