2014 Yarenleri! :)

askere gitmeyene kız verilmezz şekerimmm bütün babalar aynı amaaaan sağlıklı olun da kuzucummm hepsi olur sevdiceğin çalışkansa hele hiç takma kafana, gecesini gündüzüne katar seni alır
Askere bu yuzden gidiyor zaten canim annesi de beni tanidigindan beri sorumluluk alıyor diye seviyor zaten beni o konuda güveniyorum yani

Askere bu yuzden gidiyor zaten canim annesi de beni tanidigindan beri sorumluluk alıyor diye seviyor zaten beni o konuda güveniyorum yani

biz yarenlerinnn görevi hep destek tam destek.. zorlu bir yoldayız Rabbim alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin kayınvalidelerimizz 20 sene çocuklarının aklını başına getirmek için uğraşıyor biz bi çıkıyoruz karşılarına 20 dakikada adamlarrr pert ahahah

Ne güzel soyledin canim aynen öyle sunu yap bunu yap diye diretmiyorum ama maşallah yapiyo kendi tabii bazen Allah hepimize hayirlisini versin onlari bizim hakkimizda bizi onlarin hakkinda hayirli kilsin

9 güncük kalacak ki köye de gidecek yaaav ben nerelereee gidemmmmm

bebegimmmmmm ceyhun eniste mi geliyor yasasinnnnn :)bisz mehtabida safagida beraber sayıyoruz yesimim yaa

iznimiz onaylandı bebeğimmm çok çok şükürrr
evet fıstığımmmm ya bu yolda birlikte yürüyoruzz izin kesinleşti mi sizin ne zaman hadi mehtap sayalımmm

iznimiz onaylandı bebeğimmm çok çok şükürrr
evet fıstığımmmm ya bu yolda birlikte yürüyoruzz izin kesinleşti mi sizin ne zaman hadi mehtap sayalımmm
sevdicegim 2 subatta burda Allah kısmet ederse balim,biletimiziiiii bile aldik

amaan bugun bende ayniydim yavrum cok skldim gercekten patladim yani :)
simdi yemegimi yedim dusa gircem kusuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…