Askere bu yuzden gidiyor zaten canim annesi de beni tanidigindan beri sorumluluk alıyor diye seviyor zaten beni o konuda güveniyorum yaniaskere gitmeyene kız verilmezz şekerimmm bütün babalar aynıamaaaan sağlıklı olun da kuzucummm hepsi olur sevdiceğin çalışkansa hele hiç takma kafana, gecesini gündüzüne katar seni alır
Askere bu yuzden gidiyor zaten canim annesi de beni tanidigindan beri sorumluluk alıyor diye seviyor zaten beni o konuda güveniyorum yani
Ne güzel soyledin canim aynen öyle sunu yap bunu yap diye diretmiyorum ama maşallah yapiyo kendi tabii bazenbiz yarenlerinnn görevi hep destek tam destek.. zorlu bir yoldayız Rabbim alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsinkayınvalidelerimizz 20 sene çocuklarının aklını başına getirmek için uğraşıyor biz bi çıkıyoruz karşılarına 20 dakikada adamlarrr pert ahahah
Ne güzel soyledin canim aynen öyle sunu yap bunu yap diye diretmiyorum ama maşallah yapiyo kendi tabii bazenAllah hepimize hayirlisini versin onlari bizim hakkimizda bizi onlarin hakkinda hayirli kilsin
Aynen tatlım bence de öyle yapalım erkenden açıklasınlar ama ne olucaksa olsunnn2 haftayı bulur kuzucumm ama bazen çok da hızlı olabiliyorlar 1 haftada açıklanıyorhangimiz açıklandığını duyarsak haber verelim
Aynen tatlım bence de öyle yapalım erkenden açıklasınlar ama ne olucaksa olsunnn
AaaaaaaaaEvettt :) merhabaa Mersinden sevgi ben
İnşallahhhhhhhhh 1 taneye de razıyım yine nazarı olsuninşallah ders bırakmayız
Aaa cidden miAaaaaaaaaAdaşımı buldummm
Ya hiç göremeseydin bebişbunada şükür bak 3aydan az kalmışşş.. Baharı aşkınla karşılıycaksın ne kadar güzeeeeeel
aynen yeşommmmmm beklenmez mi yaaaa AŞK onlar AŞKKKKK:) sımsıkı sarıl bitanemmmmmmmnn, yanağını gözünü burnunu ağzını elini kolunu her bi yerini öpücüğe boğğğğ
bebegimmmmmm ceyhun eniste mi geliyor yasasinnnnn :)bisz mehtabida safagida beraber sayıyoruz yesimim yaainşallah ders bırakmayız
bebegimmmmmm ceyhun eniste mi geliyor yasasinnnnn :)bisz mehtabida safagida beraber sayıyoruz yesimim yaa
İnşallahhhhhhhhh 1 taneye de razıyım yine nazarı olsun
sevdicegim 2 subatta burda Allah kısmet ederse balim,biletimiziiiii bile aldikiznimiz onaylandı bebeğimmm çok çok şükürrr
evet fıstığımmmm ya bu yolda birlikte yürüyoruzzizin kesinleşti mi sizin ne zaman hadi mehtap sayalımmm
amaan bugun bende ayniydim yavrum cok skldim gercekten patladim yani :)Demetimmmm çok sıkıldımmmm puffff.. Bugün başka bi tedavi odasına geçtim burasıda küçük, 2 kişi çalışıyoruz.. Hastada hiç yokzaman geçiremedim yaa alışmışım yoğunluğaaa.. Sen nabıyon fıstığım?
ahahaha sayılır be tatlım boşver o kadar dersin arasında olsun beeee2 tane de olsun muuuu o nazar sayılır mı
Noldukizlar desteğiniize ihtiyacim var
noldu canimin icikizlar desteğiniize ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?