- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
canımmm hayırdırkizlar desteğiniize ihtiyacim var
göksel iki gündür aramiyodu bnde yogundur diye pek onemsemedim..noldu canimin ici
Canim benim cok gecmis olsun. Neyi varmış pekigöksel iki gündür aramiyodu bnde yogundur diye pek onemsemedim..
biraz once msj atti aramızda kalsın askim bn cumartesi gunu rahatsizlandim,ambulansla hastaneye goturduler bi gece kaldim dun taburcu oldum dedi..dunyam basima yikildi
sirtimdan kalbime bi ağrı atti nefes alamadim dio...ztn kalp ritim bozukluğu varCanim benim cok gecmis olsun. Neyi varmış pekisimdi iyi mi oy canim sıkma canini
Canimsin simdi iyiyse bozma moralini sakin ol ki ona da destek olabilesinsirtimdan kalbime bi ağrı atti nefes alamadim dio...ztn kalp ritim bozukluğu varoffffffff ya
biletini almamis olsaymis komutan bugun gonderiyomus ama malesef biletimiz pazar gunuymus..nasil beklicez o kdr..tedavi olmasi grekiyoCanimsin simdi iyiyse bozma moralini sakin ol ki ona da destek olabilesin
Degistirse canim biletini zamanını olmaz mı,biletini almamis olsaymis komutan bugun gonderiyomus ama malesef biletimiz pazar gunuymus..nasil beklicez o kdr..tedavi olmasi grekiyo
cnm sevdicegim rahatsizlanmiscanımmm hayırdır
sordum ama bisi demedi olmuyo galiba..ay ne dusunucegimi şaşırdımDegistirse canim biletini zamanını olmaz mı,
Bekleyin bakalim o zaman asma suratınısordum ama bisi demedi olmuyo galiba..ay ne dusunucegimi şaşırdım
çok geçmiş olsun kuzumcnm sevdicegim rahatsizlanmis
of yapma yaa kuzumgöksel iki gündür aramiyodu bnde yogundur diye pek onemsemedim..
biraz once msj atti aramızda kalsın askim bn cumartesi gunu rahatsizlandim,ambulansla hastaneye goturduler bi gece kaldim dun taburcu oldum dedi..dunyam basima yikildi
evet canım benim adımda sevgiiAaa cidden mihehehe
Ayin 7sinde istanbula gideek canim safak 365 yani :) sizin?evet canım benim adımda sevgiiAlanyada yaşıyorum Şafak kaç canım askerin nerde
anladım canımmAyin 7sinde istanbula gideek canim safak 365 yani :) sizin?
anladım canımmHayırlısı ile gidip gelir inşallah Bizim şafagımız 83 kıbrıstayız [/QUOTE
ayy azicik kalmis kiz :);
Ayyyy azicik kalmis kiz :)anladım canımmHayırlısı ile gidip gelir inşallah Bizim şafagımız 83 kıbrıstayız
Kısa dönemdi bebeğim zaten bizim kasımda gitti gideli çok olmadı daha yani yarıladık sayılır amaAyyyy azicik kalmis kiz :)
Ohhh ne guzell amin canim benim darisi bize insallah :)Kısa dönemdi bebeğim zaten bizim kasımda gitti gideli çok olmadı daha yani yarıladık sayılır amaDarısı size canım inşallah sağsalim
amin canımOhhh ne guzell amin canim benim darisi bize insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?