2014 Yarenleri! :)

denizimm nerdesin
Demetimmmmm dün internetim gitti oyüzden giremedim bitanem yaaaa.. Nasılsın kuzucummmm iyimisin?
dua edin kizlar lutfen
başağımmmmm çok geçmiş olsun bebeğimmmmm rabbimmm acil şifalar versin inşallah.. Allahın izniyle pazar günü gelicek ya enişte seni görünce hayat bulucak kıııııız:) sarılıcaksınıııızzzzz:) ohhh missss rabbim korusun bebeğimmmm sağlığımız hiç bozulmasın inşallah..
İyi geceler yedi Cüceler
kızzzzzzz iyi akşamlar kovalasın seni tavşanlar

oy kusum merak ettim bende seni :) ben iyiyim guzelimm cok sukuuurrr :) sen nasilsinn canimin iciii
Günaydın güzellikleeeer, hayırlı sabahlaaaaar
hayirli sabahlarrr tatlimaaaa :)
Günaydınlaaaar
gunaydinnn canimm :)

Günaydın kızlarrr

göksel iki gündür aramiyodu bnde yogundur diye pek onemsemedim..
biraz once msj atti aramızda kalsın askim bn cumartesi gunu rahatsizlandim,ambulansla hastaneye goturduler bi gece kaldim dun taburcu oldum dedi..dunyam basima yikildi

Canım merhaba çok çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin sıkma canını dişini sık biraz destek ol morali bozulmasın orda iyice

dua edin kizlar lutfen

canım benim hep aklımızdasın.. bizi de haberdar et.. zaten seni görünce birşeyi kalmayacaktır gözü gibi bakar başağımmm aşkısına

Günaydın güzellikleeeer, hayırlı sabahlaaaaar

günaydınnnn bebeğimmm sana da hayırlı sabahlar

Günaydınlaaaar

günaydınnnnnnn cınımmm

Günaydın kızlarrr nasılsınızzz

günaydınnnlarrr mutlu huzurlu bir gün olsun inşallah

Günaydın tatlımm aminnn inşallahhhh
napıyosun bakayım

kalp olunca insan korkuyo bebegim gelicek bakalim inşallah pazar gunune kdr idare edebilir,gelsin burda detayli bi inceleme yaptiricaz,saglik herseyden onmli balimm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…