bnde cok Üzgünümof yapma yaa kuzumcok gecmis olsunnnn uzuldum ya insallh bi an once iyilesirrr yavrum
sevdicegim 2 subatta burda Allah kısmet ederse balim,biletimiziiiii bile aldik
gokselim rahatsizlanmis kusum..hastaneye goturmusler haftasonu,izni fln unuttum suanBizde aldıkkkk biletiiiiBileti gördükçe gerçek geliyor hala hayal gibi Kaç gün izin fıstığımmm,, Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin
gokselim rahatsizlanmis kusum..hastaneye goturmusler haftasonu,izni fln unuttum suan
uzulme kuzum bak cikmis hastaneden hem az kaldi haftaya yaninda olcak insallah siz iyilestirirsiniz onu kusummm hadi uzulme lutfenbnde cok Üzgünümiyiyim dedi ama ne kdr doğru kimbilir
Neyi var bebeğimmm çok mu kötü niye böyle düşürdün yüzünü şimdiiiBebeğim bak tedavi olmuş işte hadi biraz topla kendini
dua edin kizlar lutfenuzulme kuzum bak cikmis hastaneden hem az kaldi haftaya yaninda olcak insallah siz iyilestirirsiniz onu kusummm hadi uzulme lutfen
merak etme sen enistemiz icin dua etmezmiyiz kuzummdua edin kizlar lutfen
Demetimmmmm dün internetim gitti oyüzden giremedim bitanem yaaaa.. Nasılsın kuzucummmm iyimisin?denizimm nerdesin
başağımmmmm çok geçmiş olsun bebeğimmmmm rabbimmm acil şifalar versin inşallah.. Allahın izniyle pazar günü gelicek ya enişte seni görünce hayat bulucak kıııııız:) sarılıcaksınıııızzzzz:) ohhh missssdua edin kizlar lutfen
kızzzzzzz iyi akşamlar kovalasın seni tavşanlarİyi geceler yedi Cüceler
oy kusum merak ettim bende seni :) ben iyiyim guzelimm cok sukuuurrr :) sen nasilsinn canimin iciiiDemetimmmmm dün internetim gitti oyüzden giremedim bitanem yaaaa.. Nasılsın kuzucummmm iyimisin?
başağımmmmm çok geçmiş olsun bebeğimmmmm rabbimmm acil şifalar versin inşallah.. Allahın izniyle pazar günü gelicek ya enişte seni görünce hayat bulucak kıııııız:) sarılıcaksınıııızzzzz:) ohhh missssrabbim korusun bebeğimmmm sağlığımız hiç bozulmasın inşallah..
kızzzzzzz iyi akşamlar kovalasın seni tavşanlar
hayirli sabahlarrr tatlimaaaa :)Günaydın güzellikleeeer, hayırlı sabahlaaaaar
gunaydinnn canimm :)Günaydınlaaaar
göksel iki gündür aramiyodu bnde yogundur diye pek onemsemedim..
biraz once msj atti aramızda kalsın askim bn cumartesi gunu rahatsizlandim,ambulansla hastaneye goturduler bi gece kaldim dun taburcu oldum dedi..dunyam basima yikildi
Günaydınlaaaar
oy kusum merak ettim bende seni :) ben iyiyim guzelimm cok sukuuurrr :) sen nasilsinn canimin iciii
hayirli sabahlarrr tatlimaaaa :)
gunaydinnn canimm :)
dua edin kizlar lutfen
Günaydın güzellikleeeer, hayırlı sabahlaaaaar
Günaydınlaaaar
Günaydın kızlarrr nasılsınızzz
Günaydın tatlımm aminnn inşallahhhhcanım benim hep aklımızdasın.. bizi de haberdar et.. zaten seni görünce birşeyi kalmayacaktır gözü gibi bakar başağımmm aşkısına
günaydınnnn bebeğimmm sana da hayırlı sabahlar
günaydınnnnnnn cınımmm
günaydınnnlarrr mutlu huzurlu bir gün olsun inşallah
Günaydın tatlımm aminnn inşallahhhh
napıyosun bakayım
kalp olunca insan korkuyo bebegimDemetimmmmm dün internetim gitti oyüzden giremedim bitanem yaaaa.. Nasılsın kuzucummmm iyimisin?
başağımmmmm çok geçmiş olsun bebeğimmmmm rabbimmm acil şifalar versin inşallah.. Allahın izniyle pazar günü gelicek ya enişte seni görünce hayat bulucak kıııııız:) sarılıcaksınıııızzzzz:) ohhh missssrabbim korusun bebeğimmmm sağlığımız hiç bozulmasın inşallah..
kızzzzzzz iyi akşamlar kovalasın seni tavşanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?