2014 Yarenleri! :)

Günaydın kızlarrr

Canım merhaba çok çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin sıkma canını dişini sık biraz destek ol morali bozulmasın orda iyice
mrb tatlım. ..amin ya bir an once duzelir inşallah. .pazar gunu izne geliyo ztn. .dunde bn destek olamadim o destek oldu bna gelince toparlicaz inşallah. .
bi gelse balim bi doğru duzgun doktor a gotursek icim rahatlicakta yok iste suan cok tedirginim

Amin tatlım aminn inşallahhh sıkma canını sen pazar günü gelsinde için rahatlasın tatlım

çalışıyorum bebeğimm napayım.. gece hiç uyuyamadım 6 ya doğru uyuyakalmışım 1 buçuk saatlik uykuyla ayaktayım sen nasılsın neler yapıyorsun, alışmış mı sevdiceğin

Enemmmm tatlım o uykuyla nasıl duruyorsun naptın gece oturdun o kadar Bende çalışıyorum valla napayım tatlım.. alışmaz olur mu askerim yazıcı olduktan sonra keyfine dicek yok Hafta sonu netten görüştük biraz duygusallaşmış özledim nedir bu ayrı kalmalarımız niye bitmiyor diye yakınıyordu bitanem destek oluyorum tamam sende kötüsün sıkma artık kendini diyodu ahh ulan ahhhhhh

birşey kalmadı zaten bebeğimmm biraz daha sabır.. 2 sinde mi geliyor 1inde mi fıstığımmm

günaydın can dostlarım günaydın asker yarenleri günaydın dert ortaklarım günaydınlaarrrr efendiimmm günaydın güzellikler

oy kusum merak ettim bende seni :) ben iyiyim guzelimm cok sukuuurrr :) sen nasilsinn canimin iciii

hayirli sabahlarrr tatlimaaaa :)

gunaydinnn canimm :)
Oyyyy fıstığım beniiiiimmm.. İyiyim bende allaha çok şüküüüüürrrr yemeğe çıkıcam birazdaaaan:) kurt gibi acıktımmm seni bile yiyebiliriiiiinmmnmmm kuzummm:))

kalp olunca insan korkuyo bebegim gelicek bakalim inşallah pazar gunune kdr idare edebilir,gelsin burda detayli bi inceleme yaptiricaz,saglik herseyden onmli balimm ya
Haklısın bitanemmmm.. Hayırlısıyla sağ salim gelsinde tam teşekküllü bi hastaneye götürürsünüz..

Günaydın kızlarrr nasılsınızzz
gunaydin fistikk iyiyimm ben sen nasilsinn :)
cok saol bebegimmAllaah razi olsun hepinizden..iyi ki varsiniz
senden de allah razi olsun balimmm sende iyi ki varsinnnn :)
Oyyyy fıstığım beniiiiimmm.. İyiyim bende allaha çok şüküüüüürrrr yemeğe çıkıcam birazdaaaan:) kurt gibi acıktımmm seni bile yiyebiliriiiiinmmnmmm kuzummm:))
kusuuuum :) haha ye beni ye beni ye beniiii bende aciktimmm once su ATM leri doyuriim paralari bi koyiim doysun o sonra ben yicem balimm

bebeğim 2 si demişti bna heralde sürpriz yapicakti bize erkn gelip ..ama dun rahatsızlık meselesii olunca soyledi bna 1 pazar gunu 12.30 da iniyo ucaktan inşallah:)

heyecan var mı heyecan hadi biraz yüzün gülsün kuzucummmm merak etme daha da iyi olacak, hem burda mutlaka kontrole gider tekrar.. hatta askerlik şubesinden sevk isteyin hastaneye, belki rahatsızlığından dolayı dinlenmesi için rapor bile alabilirsiniz.. kaç gün izin ?

bebeğim 2 si demişti bna heralde sürpriz yapicakti bize erkn gelip ..ama dun rahatsızlık meselesii olunca soyledi bna 1 pazar gunu 12.30 da iniyo ucaktan inşallah:)
ayy tatlimmm cok guzel yaaa gelsin gelsinnnnn ayni gun buluscaz buyuk ihtimalle askerlerimizle kuzuuum :) benim ki yarin 11 de geliyo ben cumartesi geliyorum heralde bizde pazar bulusuruzzz :)

kuzum 16 gun sanırım. .komutan sevk yazacakmis burda gata askeri hastaneye gidicek..bakalim belki dinlenmesi icin rapor falan yazarlar..

gunaydin fistikk iyiyimm ben sen nasilsinn :)

senden de allah razi olsun balimmm sende iyi ki varsinnnn :)

kusuuuum :) haha ye beni ye beni ye beniiii bende aciktimmm once su ATM leri doyuriim paralari bi koyiim doysun o sonra ben yicem balimm
Bende iyiyim çok şükür tatlım devam çalışmayaaaa türk kahvemi içtim kendime geldimm

sağlığı iyi olsunda balim yazmaya gerek kalmaz inşallah. .yeteeki iyi olsun,rapor bile istemiyorum valla...enistenin neyi var bebeğimmm

münasip bi yerimizde bi sorunumuz var bebeğimmm çok şükür onun dışında iyi, kıyamam ben sana ya iyi olacak bebeğimmm iyi düşünelim dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…