mrb tatlım. ..amin ya bir an once duzelir inşallah. .pazar gunu izne geliyo ztn. .dunde bn destek olamadim o destek oldu bnaGünaydın kızlarrr
Canım merhaba çok çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin sıkma canını dişini sık biraz destek ol morali bozulmasın orda iyice
bi gelse balim bi doğru duzgun doktor a gotursek icim rahatlicakta yok iste suan cok tedirginimcanım benim hep aklımızdasın.. bizi de haberdar et.. zaten seni görünce birşeyi kalmayacaktır gözü gibi bakar başağımmm aşkısına
günaydınnnn bebeğimmm sana da hayırlı sabahlar
günaydınnnnnnn cınımmm
günaydınnnlarrr mutlu huzurlu bir gün olsun inşallah
cok saol bebegimmAllaah razi olsun hepinizden..iyi ki varsinizmerak etme sen enistemiz icin dua etmezmiyiz kuzumm
hadi yuzu asmak yokk sende dua et ve dusunmemeye calisip uyumaya calisiyosun hadi balim
mrb tatlım. ..amin ya bir an once duzelir inşallah. .pazar gunu izne geliyo ztn. .dunde bn destek olamadim o destek oldu bnagelince toparlicaz inşallah. .
bi gelse balim bi doğru duzgun doktor a gotursek icim rahatlicakta yok iste suan cok tedirginim
çalışıyorum bebeğimm napayım.. gece hiç uyuyamadım 6 ya doğru uyuyakalmışım 1 buçuk saatlik uykuyla ayaktayımsen nasılsın neler yapıyorsun, alışmış mı sevdiceğin
mrb tatlım. ..amin ya bir an once duzelir inşallah. .pazar gunu izne geliyo ztn. .dunde bn destek olamadim o destek oldu bnagelince toparlicaz inşallah. .
bi gelse balim bi doğru duzgun doktor a gotursek icim rahatlicakta yok iste suan cok tedirginim
günaydınlar efendiiiiiiiiiiimGünaydın güzellikleeeer, hayırlı sabahlaaaaar
Oyyyy fıstığım beniiiiimmm.. İyiyim bende allaha çok şüküüüüürrrr yemeğe çıkıcam birazdaaaan:) kurt gibi acıktımmm seni bile yiyebiliriiiiinmmnmmm kuzummm:))oy kusum merak ettim bende seni :) ben iyiyim guzelimm cok sukuuurrr :) sen nasilsinn canimin iciii
hayirli sabahlarrr tatlimaaaa :)
gunaydinnn canimm :)
Haklısın bitanemmmm.. Hayırlısıyla sağ salim gelsinde tam teşekküllü bi hastaneye götürürsünüz..kalp olunca insan korkuyo bebegimgelicek bakalim inşallah pazar gunune kdr idare edebilir,gelsin burda detayli bi inceleme yaptiricaz,saglik herseyden onmli balimm ya
gunaydin fistikk iyiyimm ben sen nasilsinn :)Günaydın kızlarrr nasılsınızzz
senden de allah razi olsun balimmm sende iyi ki varsinnnn :)cok saol bebegimmAllaah razi olsun hepinizden..iyi ki varsiniz
kusuuuum :) haha ye beni ye beni ye beniiiiOyyyy fıstığım beniiiiimmm.. İyiyim bende allaha çok şüküüüüürrrr yemeğe çıkıcam birazdaaaan:) kurt gibi acıktımmm seni bile yiyebiliriiiiinmmnmmm kuzummm:))
bebeğim 2 si demişti bna heralde sürpriz yapicakti bize erkn gelip ..ama dun rahatsızlık meselesii olunca soyledi bna 1 pazar gunu 12.30 da iniyo ucaktan inşallah:)birşey kalmadı zaten bebeğimmm biraz daha sabır.. 2 sinde mi geliyor 1inde mi fıstığımmm
bebeğim 2 si demişti bna heralde sürpriz yapicakti bize erkn gelip ..ama dun rahatsızlık meselesii olunca soyledi bna 1 pazar gunu 12.30 da iniyo ucaktan inşallah:)
ayy tatlimmm cok guzel yaaa gelsin gelsinnnnn ayni gun buluscaz buyuk ihtimalle askerlerimizle kuzuuum :) benim ki yarin 11 de geliyo ben cumartesi geliyorum heralde bizde pazar bulusuruzzz :)bebeğim 2 si demişti bna heralde sürpriz yapicakti bize erkn gelip ..ama dun rahatsızlık meselesii olunca soyledi bna 1 pazar gunu 12.30 da iniyo ucaktan inşallah:)
kuzum 16 gun sanırım. .komutan sevk yazacakmis burda gata askeri hastaneye gidicek..bakalim belki dinlenmesi icin rapor falan yazarlar..heyecan var mı heyecanhadi biraz yüzün gülsün kuzucummmm merak etme daha da iyi olacak, hem burda mutlaka kontrole gider tekrar.. hatta askerlik şubesinden sevk isteyin hastaneye, belki rahatsızlığından dolayı dinlenmesi için rapor bile alabilirsiniz.. kaç gün izin ?
bizdeeeeee..ayyy ayni gun kavuscaz yasasinnnayy tatlimmm cok guzel yaaa gelsin gelsinnnnn ayni gun buluscaz buyuk ihtimalle askerlerimizle kuzuuum :) benim ki yarin 11 de geliyo ben cumartesi geliyorum heralde bizde pazar bulusuruzzz :)
ewet balimm oylediyorumz bizde. .komutani sevk yazicakmis gata ya goturucez..bi gelsinde hayirlisiylaHaklısın bitanemmmm.. Hayırlısıyla sağ salim gelsinde tam teşekküllü bi hastaneye götürürsünüz..
kuzum 16 gun sanırım. .komutan sevk yazacakmis burda gata askeri hastaneye gidicek..bakalim belki dinlenmesi icin rapor falan yazarlar..
sağlığı iyi olsunda balim yazmaya gerek kalmaz inşallah. .yeteeki iyi olsun,rapor bile istemiyorum valla...enistenin neyi var bebeğimmmanladım canım, rapor yazarlar yüksek ihtimal, biz de gata ya sevk isticez bakalımm
Bende iyiyim çok şükür tatlım devam çalışmayaaaa türk kahvemi içtim kendime geldimmgunaydin fistikk iyiyimm ben sen nasilsinn :)
senden de allah razi olsun balimmm sende iyi ki varsinnnn :)
kusuuuum :) haha ye beni ye beni ye beniiiibende aciktimmm once su ATM leri doyuriim paralari bi koyiim doysun o sonra ben yicem balimm
sağlığı iyi olsunda balim yazmaya gerek kalmaz inşallah. .yeteeki iyi olsun,rapor bile istemiyorum valla...enistenin neyi var bebeğimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?