ayy yesommm guldurdun bni bu halimle yaa balimm bnmm..demk münasip bi yerinizdemünasip bi yerimizde bi sorunumuz var bebeğimmmçok şükür onun dışında iyi, kıyamam ben sana ya iyi olacak bebeğimmm iyi düşünelim dua edelim
ayy yesommm guldurdun bni bu halimle yaa balimm bnmm..demk münasip bi yerinizdeAllah baska dert vermesin sari şekerimmm ceyhun eniste ne zmn geliyo
oy kusum merak ettim bende seni :) ben iyiyim guzelimm cok sukuuurrr :) sen nasilsinn canimin iciii
hayirli sabahlarrr tatlimaaaa :)
gunaydinnn canimm :)
Günaydın kızlarrr nasılsınızzz
canım benim hep aklımızdasın.. bizi de haberdar et.. zaten seni görünce birşeyi kalmayacaktır gözü gibi bakar başağımmm aşkısına
günaydınnnn bebeğimmm sana da hayırlı sabahlar
günaydınnnnnnn cınımmm
günaydınnnlarrr mutlu huzurlu bir gün olsun inşallah
Yavru ceylanlar nasılsınızzzz?
Sabah girdim bir daha da fırsat bulamadım kurs almaya başladım ihihi. Ayyy bugün sevdicek aradı ankesörlüden çokkk güzel konuştu sıcacıktıı
çok şükür iyiyim canımcımmm sen nasılsınne kursuymuşş o adam özlemi arttıkça bak nasıl da arıyorr çok sevindim cicimmmm
Bende iyiyim bugün çok şükür. Zaten artık aradığında sürekli kendisi diyor çok özledim seni diyeee ihihihi
Yaa ankesörlü zamanında biz daha iyiydik zaten telefon geldi bozuldu hıh. Bu arada telefonu da değiştirdi internete giremeyen eski tlf aldı :)
Gözün aydın tatlım bol bol arasın seni inşallahhhYavru ceylanlar nasılsınızzzz?
Sabah girdim bir daha da fırsat bulamadım kurs almaya başladım ihihi. Ayyy bugün sevdicek aradı ankesörlüden çokkk güzel konuştu sıcacıktıı
hep olumlu gelişmeler olmuş yüzün gülüyor canımcımmm süperrr ay beni de mehtap sıkıştırıyor hiç halim yoksarj sorunu yüzünden mi takoza geçtiniz
Gözün aydın tatlım bol bol arasın seni inşallahhh
Ne kursuna gidiyorsun tatlımAskerin nerde bu arada
Hadi hayırlı olsun tatlım inşallah başarılı olursunaynen canikom yaa şarj dayanmıyor dedi, daha iyi oldu böyle. Mehtap demekkkkkk hıhhhhhhh bizim nisannnnnnn
İnşallah canım benim sağ ol :)
Kurs bana geliyor aslında ahahaPastal çizimi için canım bir nevi modelistlerin yaptığı iş ama ben yolun en başındayım olmadı başka kurslara da gitcem. İzmir'de canım, senin ki nerede?
aynen canikom yaa şarj dayanmıyor dedi, daha iyi oldu böyle. Mehtap demekkkkkk hıhhhhhhh bizim nisannnnnnn
İnşallah canım benim sağ ol :)
Kurs bana geliyor aslında ahahaPastal çizimi için canım bir nevi modelistlerin yaptığı iş ama ben yolun en başındayım olmadı başka kurslara da gitcem. İzmir'de canım, senin ki nerede?
coni moni heee iyiymiş bu ballaminnnn bebeğimmm cümlemize Rabbim başka dert vermesin size de bir an önce sağlık versin inşallahyerimmm seni hihihi ama öyle en münasip yerimizzz gülmek çook çook çook yakışıyor sana biraz silkelen kendine gelll yahuuu mehtabın olmuş coni moni kim takar oni buni
4 şubat çarşamba günü inşallah kuzucummm ama tabi ben herhalde haftasonu görürüm
coni moni heee iyiymiş bu ballohh az kalmis enistenin gelmesine niye haftasonu balim?
aa bn ikinizi de Çorlu'da saniyodum balimmhihihihihaftaiçi çalışıyorum bebeğimmm hem de o istanbulda ben çorluda o yüzden gerçi o perşembe falan dayanamaz 1 saatliğine de olsa gelir görmeye
mehtap bir sıkıştırıyorki bizi sormaaaadün izin belli olduktan sonra bavulumu hazırlamaya gidiyodum arkadaşlar durdurdu dedi daha erken oğlum bi sakin ol demişler
ayyyy saka gibi yaaaa :) balllll okadar cileyi beraber cektikkk beraber kavusuyoruzzz insalllahhhh :) yerim seniiiiibizdeeeeee..ayyy ayni gun kavuscaz yasasinnn
ohhh afiyetler olsun kuzuum banada yapan olsada icsem keske yauuu :)Bende iyiyim çok şükür tatlım devam çalışmayaaaa türk kahvemi içtim kendime geldimm
bn temelli kavusmuyorum askerlik basimiza bela,yine de buna da şükür balim...en azindan senn safak bitti bebeğim. .ayyyy saka gibi yaaaa :) balllll okadar cileyi beraber cektikkk beraber kavusuyoruzzz insalllahhhh :) yerim seniiiii
ohhh afiyetler olsun kuzuum banada yapan olsada icsem keske yauuu :)
balim bende temelli kavusmuyorum biliyosun.. ama bunada sukurbn temelli kavusmuyorum askerlik basimiza bela,yine de buna da şükür balim...en azindan senn safak bitti bebeğim. .
tamamen kavusmayada az kaldi bebeğim, Allahin izniyle o günlerde gelicek.balim bende temelli kavusmuyorum biliyosun.. ama bunada sukur
insallah basagimmm hepimizz insallahhhhtamamen kavusmayada az kaldi bebeğim, Allahin izniyle o günlerde gelicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?