2014 Yarenleri! :)

münasip bi yerimizde bi sorunumuz var bebeğimmm çok şükür onun dışında iyi, kıyamam ben sana ya iyi olacak bebeğimmm iyi düşünelim dua edelim
ayy yesommm guldurdun bni bu halimle yaa balimm bnmm..demk münasip bi yerinizde Allah baska dert vermesin sari şekerimmm ceyhun eniste ne zmn geliyo

ayy yesommm guldurdun bni bu halimle yaa balimm bnmm..demk münasip bi yerinizde Allah baska dert vermesin sari şekerimmm ceyhun eniste ne zmn geliyo

aminnnn bebeğimmm cümlemize Rabbim başka dert vermesin size de bir an önce sağlık versin inşallah yerimmm seni hihihi ama öyle en münasip yerimizzz gülmek çook çook çook yakışıyor sana biraz silkelen kendine gelll yahuuu mehtabın olmuş coni moni kim takar oni buni
4 şubat çarşamba günü inşallah kuzucummm ama tabi ben herhalde haftasonu görürüm

oy kusum merak ettim bende seni :) ben iyiyim guzelimm cok sukuuurrr :) sen nasilsinn canimin iciii

hayirli sabahlarrr tatlimaaaa :)

gunaydinnn canimm :)

Günaydın kızlarrr nasılsınızzz

Yavru ceylanlar nasılsınızzzz?
Sabah girdim bir daha da fırsat bulamadım kurs almaya başladım ihihi. Ayyy bugün sevdicek aradı ankesörlüden çokkk güzel konuştu sıcacıktıı

Sabah girdim bir daha da fırsat bulamadım kurs almaya başladım ihihi. Ayyy bugün sevdicek aradı ankesörlüden çokkk güzel konuştu sıcacıktıı

çok şükür iyiyim canımcımmm sen nasılsın ne kursuymuşş o adam özlemi arttıkça bak nasıl da arıyorr çok sevindim cicimmmm

çok şükür iyiyim canımcımmm sen nasılsın ne kursuymuşş o adam özlemi arttıkça bak nasıl da arıyorr çok sevindim cicimmmm

Bende iyiyim bugün çok şükür. Zaten artık aradığında sürekli kendisi diyor çok özledim seni diyeee ihihihi
Yaa ankesörlü zamanında biz daha iyiydik zaten telefon geldi bozuldu hıh. Bu arada telefonu da değiştirdi internete giremeyen eski tlf aldı :)

Tekstildeyim ya ben canım kendi alanım dışında çizim için pastal makinası alındı kurs alıyorum :)

hep olumlu gelişmeler olmuş yüzün gülüyor canımcımmm süperrr ay beni de mehtap sıkıştırıyor hiç halim yok sarj sorunu yüzünden mi takoza geçtiniz

Gözün aydın tatlım bol bol arasın seni inşallahhh
Ne kursuna gidiyorsun tatlım Askerin nerde bu arada

hep olumlu gelişmeler olmuş yüzün gülüyor canımcımmm süperrr ay beni de mehtap sıkıştırıyor hiç halim yok sarj sorunu yüzünden mi takoza geçtiniz

aynen canikom yaa şarj dayanmıyor dedi, daha iyi oldu böyle. Mehtap demekkkkkk hıhhhhhhh bizim nisannnnnnn

Gözün aydın tatlım bol bol arasın seni inşallahhh
Ne kursuna gidiyorsun tatlım Askerin nerde bu arada

İnşallah canım benim sağ ol :)

Kurs bana geliyor aslında ahaha Pastal çizimi için canım bir nevi modelistlerin yaptığı iş ama ben yolun en başındayım olmadı başka kurslara da gitcem. İzmir'de canım, senin ki nerede?

Hadi hayırlı olsun tatlım inşallah başarılı olursun Benimki Ağrı dağın eteğinde uçan güvercinnn canım

geç olsun güç olmasın bebeğimmm bekleyebildiğiniz kadar bekleyin biz mecbur kaldık hepsini kullanmaya, yoksa sabrederdik mart sonuna kadar, erken oldu bu izin ama nasippp işte

coni moni heee iyiymiş bu ball ohh az kalmis enistenin gelmesine niye haftasonu balim?

coni moni heee iyiymiş bu ball ohh az kalmis enistenin gelmesine niye haftasonu balim?

hihihihi haftaiçi çalışıyorum bebeğimmm hem de o istanbulda ben çorluda o yüzden gerçi o perşembe falan dayanamaz 1 saatliğine de olsa gelir görmeye
mehtap bir sıkıştırıyorki bizi sormaaaa dün izin belli olduktan sonra bavulumu hazırlamaya gidiyodum arkadaşlar durdurdu dedi daha erken oğlum bi sakin ol demişler

aa bn ikinizi de Çorlu'da saniyodum balimm olsun eniste gelir seni gormeye aynn ya bnmkide ixin belli olduğundan beri soyleniyo zaman gecmiyo diye ceyhun eniste erkn toplamis bavulu

ayyyy saka gibi yaaaa :) balllll okadar cileyi beraber cektikkk beraber kavusuyoruzzz insalllahhhh :) yerim seniiiii

ohhh afiyetler olsun kuzuum banada yapan olsada icsem keske yauuu :)
bn temelli kavusmuyorum askerlik basimiza bela,yine de buna da şükür balim...en azindan senn safak bitti bebeğim. .

Hayırlı akşamlar kızlaaaar Ayyy ben kendimi bu keçe işine öyle bi kaptırdımki başından kalkamadım, kollarım ağrımış yaaa uffff Deli miyim neyim ayol?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…