2014 Yarenleri! :)

gunaydin fistikk iyiyimm ben sen nasilsinn :)

senden de allah razi olsun balimmm sende iyi ki varsinnnn :)

kusuuuum :) haha ye beni ye beni ye beniiii bende aciktimmm once su ATM leri doyuriim paralari bi koyiim doysun o sonra ben yicem balimm
Kuşummmm ancak yazıyorum yaa kusuruma bakma Eneeee sen o atm'lere para mı koyuyosun Bitmiş mi yazık paralarıııııııı, doymuşlardur şimdi dimi Kız bizim hastanenin önünde maaşımızı aldığımız bankanın ATMsi var ama hep bozuk hep bozuk yaaa "teknik bir prıblemden dolayı işleminizi gerçekleştiremiyoruz!" Diyo hep Gıcık atm

gözlerimiz yollarda kaldı yahuuu hoşgeldin pollyanna
Ayyyy sevgi hatunum beniimmmmmm Kız evde boş zamanları değerlendirmek için uğraş edindim kendime, keçeden bişiler yapıyorum.. İşten geldiğimden beri bi yemek yidim ondan snra müziği bi açtım bi başladım çalışmalara bu saat oldu anca başından kalktım yaa Kollarım ağrımış inanki Sen nasılsın kuşummmmm?

ne gibi bişiyler yapıyosun bakiim ? iyi bende canım ne olsun takılıyom evdeyim öylee

ewet balimm oylediyorumz bizde. .komutani sevk yazicakmis gata ya goturucez..bi gelsinde hayirlisiyla
Herşeyde bî hayır vardır bebeğim bak allahın izniyle gatada araştırılır.. İzin dönemine gelmiş olmasındada bi hikmet vardır..

Kııızz gata didin beni benden ettin Ben bu bölümü GATA'da çalışabilmek için okumuştum biliyomusun? Orda hidroterapi havuzu var çnkü.. Askerlerimize, gazilerimize egzersiz yaptırıp tedavi edicektm.. Hayalimdi bu Ama nasibim denizlide çalışmakmış..

ne gibi bişiyler yapıyosun bakiim ? iyi bende canım ne olsun takılıyom evdeyim öylee
Kapı süsü, mandal ve kitap ayracı yapıyorum bebeğim.. çeyiz için klozet takımı örmüştüm bugün ona süs yaptım keçeden bebeğim.. Bitince amerikan servisi yapıcam 2kişilik.. Bi aşkıma bi bana Aklıma ne eserse onu yapıyorum yani

oooo güzelmiş paylaş buralarda bizde görelim canıım :)

oooo güzelmiş paylaş buralarda bizde görelim canıım :)
Bak bunlar mandallarım bebiş.. Buda yapıcağım amerikan servisi.. Netten örnek olsub diye çekmiştim.. Ama bunu biraz değiştirip kendimden bişiler katarım ben tabaklarım puantiyeli.. Ona uydururum.. Klozet takımını en son bitirdiğimde paylaşırım bebeğim)

mandallar ne kadar güzel olmuş ya cıvıl cıvıl bi evin olacak senin belli :) bende ilerde yapayım bu mandallardan canım çok şeker olmuşlar gelin hanımımız pek bi hamarat

ewet kuzum izne denk geldi iyice arastiricaz bakalim..simdi iyiymiş agrim yok diyo cok sukur...

oyyy bebeğim hayalin miydi o yirim bn seni yaa...kalbi güzel arkadasim bnmmm

mandallar ne kadar güzel olmuş ya cıvıl cıvıl bi evin olacak senin belli :) bende ilerde yapayım bu mandallardan canım çok şeker olmuşlar gelin hanımımız pek bi hamarat
Oyyy o senin hamaratlığın bebeğimmmm tşk ederimmm Seviyorum el emeği olan herşeyiiiiii.. Uğraşmayı, bişiler hazırlamayı.. Ben çocukken bile bebeklerle oynamak yerine onlara kıyafet dikerdimNikah şekerlerimi falanda kendim hazırlamak istiyorum allah izin verirse bebeğim
ewet kuzum izne denk geldi iyice arastiricaz bakalim..simdi iyiymiş agrim yok diyo cok sukur...

oyyy bebeğim hayalin miydi o yirim bn seni yaa...kalbi güzel arkadasim bnmmm
Vallahi bak bebeğimmm sırf gata için afyonlara okumaya gittim Tabi nasipten ötesi yokk..

Sağol bitanemmm sensin kalbi güzel olan

hayırlısı buymus tatlım demekki ...peki neden olmadi gata da gorev yapmk icin ne gerekli?

Yapabilmekte onemli tabiiii :) evlenince evinin fotoğraflarinida paylas bizimle eminim ic açıcı olacak :)) enistemiz sansli

hayırlısı buymus tatlım demekki ...peki neden olmadi gata da gorev yapmk icin ne gerekli?
Gata kendisi alım yapıyo bebeğim.. Sitesinde yayınlıyo hangi branşta kaç tane personele ihtiyacı varsa.. Kpss puanına göre yerleşiyosun.. 6sene önce böyleydi yani kuşum.. Benim kpssye girdiğim dönemde gata hiç alım yapmadı.. İlk genel alımlardada aydına en yakın denizli vardı bende denizliyi tercih ettim.. Hayırlısı böyleymişki denizli nasip olmuş bitanem..
Yapabilmekte onemli tabiiii :) evlenince evinin fotoğraflarinida paylas bizimle eminim ic açıcı olacak :)) enistemiz sansli
ayyy o günler gelsinde allahın izniyle paylaşırım bebeğim:)) bak mutfağımın duvarına kendim sticker yapmıştım.. Komple kaplıyo duvarı:)) buz dolabındaki kalp magnetleride kendim yaptım:))

Eklentiler

• image.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 64
hmm anladım balim..tekrar hazirlan kpssye olmuyo mu öyle

Hayırlısıyla o günleri de gorecez canim benim cok guzel olmuş kiz yemeklerin falanda guzel oluyodur simdi senin

hmm anladım balim..tekrar hazirlan kpssye olmuyo mu öyle
Zaten kpssyle atandım ya bebeğim maalesef olmuyo.. Yani istifa etmem lazım falan ama bu saatten sonrada hayatımın aşkını buldum evimin kadını çocuklarımın anası olucam Ankaralara gidemem artık bebeğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…