gözlerimiz yollarda kaldı yahuuu hoşgeldin pollyannaHayırlı akşamlar kızlaaaarAyyy ben kendimi bu keçe işine öyle bi kaptırdımki başından kalkamadım, kollarım ağrımış yaaa uffff Deli miyim neyim ayol?
Kuşummmm ancak yazıyorum yaa kusuruma bakmagunaydin fistikk iyiyimm ben sen nasilsinn :)
senden de allah razi olsun balimmm sende iyi ki varsinnnn :)
kusuuuum :) haha ye beni ye beni ye beniiiibende aciktimmm once su ATM leri doyuriim paralari bi koyiim doysun o sonra ben yicem balimm
Ayyyy sevgi hatunum beniimmmmmmgözlerimiz yollarda kaldı yahuuu hoşgeldin pollyanna
ne gibi bişiyler yapıyosun bakiim ?Ayyyy sevgi hatunum beniimmmmmmKız evde boş zamanları değerlendirmek için uğraş edindim kendime, keçeden bişiler yapıyorum.. İşten geldiğimden beri bi yemek yidim ondan snra müziği bi açtım bi başladım çalışmalara bu saat oldu anca başından kalktım yaa Kollarım ağrımış inanki Sen nasılsın kuşummmmm?
Herşeyde bî hayır vardır bebeğim bak allahın izniyle gatada araştırılır.. İzin dönemine gelmiş olmasındada bi hikmet vardır..ewet balimm oylediyorumz bizde. .komutani sevk yazicakmis gata ya goturucez..bi gelsinde hayirlisiyla
Kapı süsü, mandal ve kitap ayracı yapıyorum bebeğim.. çeyiz için klozet takımı örmüştüm bugün ona süs yaptım keçeden bebeğim.. Bitince amerikan servisi yapıcam 2kişilik.. Bi aşkıma bi banane gibi bişiyler yapıyosun bakiim ?iyi bende canım ne olsun takılıyom evdeyim öylee
oooo güzelmiş paylaş buralarda bizde görelim canıım :)Kapı süsü, mandal ve kitap ayracı yapıyorum bebeğim.. çeyiz için klozet takımı örmüştüm bugün ona süs yaptım keçeden bebeğim.. Bitince amerikan servisi yapıcam 2kişilik.. Bi aşkıma bi banaAklıma ne eserse onu yapıyorum yani
oooo güzelmiş paylaş buralarda bizde görelim canıım :)
mandallar ne kadar güzel olmuş ya cıvıl cıvıl bi evin olacak senin belli :) bende ilerde yapayım bu mandallardan canım çok şeker olmuşlar gelin hanımımız pek bi hamaratEki Görüntüle 1390817 Bak bunlar mandallarım bebiş..Eki Görüntüle 1390821 Buda yapıcağım amerikan servisi.. Netten örnek olsub diye çekmiştim.. Ama bunu biraz değiştirip kendimden bişiler katarım ben tabaklarım puantiyeli.. Ona uydururum.. Klozet takımını en son bitirdiğimde paylaşırım bebeğim)
ewet kuzum izne denk geldi iyice arastiricaz bakalim..simdi iyiymiş agrim yok diyo cok sukur...Herşeyde bî hayır vardır bebeğim bak allahın izniyle gatada araştırılır.. İzin dönemine gelmiş olmasındada bi hikmet vardır..
Kııızz gata didin beni benden ettinBen bu bölümü GATA'da çalışabilmek için okumuştum biliyomusun? Orda hidroterapi havuzu var çnkü.. Askerlerimize, gazilerimize egzersiz yaptırıp tedavi edicektm.. Hayalimdi bu Ama nasibim denizlide çalışmakmış..
mandallar ne kadar güzel olmuş ya cıvıl cıvıl bi evin olacak senin belli :) bende ilerde yapayım bu mandallardan canım çok şeker olmuşlar gelin hanımımız pek bi hamarat
Vallahi bak bebeğimmm sırf gata için afyonlara okumaya gittimewet kuzum izne denk geldi iyice arastiricaz bakalim..simdi iyiymiş agrim yok diyo cok sukur...
oyyy bebeğim hayalin miydi o yirim bn seni yaa...kalbi güzel arkadasim bnmmm
hayırlısı buymus tatlım demekki ...peki neden olmadi gata da gorev yapmk icin ne gerekli?Oyyy o senin hamaratlığın bebeğimmmm tşk ederimmm Seviyorum el emeği olan herşeyiiiiii.. Uğraşmayı, bişiler hazırlamayı.. Ben çocukken bile bebeklerle oynamak yerine onlara kıyafet dikerdim Nikah şekerlerimi falanda kendim hazırlamak istiyorum allah izin verirse bebeğim
Vallahi bak bebeğimmm sırf gata için afyonlara okumaya gittimTabi nasipten ötesi yokk..
Sağol bitanemmm sensin kalbi güzel olan
Yapabilmekte onemli tabiiii :) evlenince evinin fotoğraflarinida paylas bizimle eminim ic açıcı olacak :)) enistemiz sansliOyyy o senin hamaratlığın bebeğimmmm tşk ederimmm Seviyorum el emeği olan herşeyiiiiii.. Uğraşmayı, bişiler hazırlamayı.. Ben çocukken bile bebeklerle oynamak yerine onlara kıyafet dikerdim Nikah şekerlerimi falanda kendim hazırlamak istiyorum allah izin verirse bebeğim
Vallahi bak bebeğimmm sırf gata için afyonlara okumaya gittimTabi nasipten ötesi yokk..
Sağol bitanemmm sensin kalbi güzel olan
Gata kendisi alım yapıyo bebeğim.. Sitesinde yayınlıyo hangi branşta kaç tane personele ihtiyacı varsa.. Kpss puanına göre yerleşiyosun.. 6sene önce böyleydi yani kuşum.. Benim kpssye girdiğim dönemde gata hiç alım yapmadı.. İlk genel alımlardada aydına en yakın denizli vardı bende denizliyi tercih ettim.. Hayırlısı böyleymişki denizli nasip olmuş bitanem..hayırlısı buymus tatlım demekki ...peki neden olmadi gata da gorev yapmk icin ne gerekli?
ayyy o günler gelsinde allahın izniyle paylaşırım bebeğim:)) bak mutfağımın duvarına kendim sticker yapmıştım.. Komple kaplıyo duvarı:)) buz dolabındaki kalp magnetleride kendim yaptım:))Yapabilmekte onemli tabiiii :) evlenince evinin fotoğraflarinida paylas bizimle eminim ic açıcı olacak :)) enistemiz sansli
Bende merak ediyorum yaa kaç akşamdır yok bebeğimdamlammmm nerelerde yaa
hmm anladım balim..tekrar hazirlan kpssye olmuyo mu öyleGata kendisi alım yapıyo bebeğim.. Sitesinde yayınlıyo hangi branşta kaç tane personele ihtiyacı varsa.. Kpss puanına göre yerleşiyosun.. 6sene önce böyleydi yani kuşum.. Benim kpssye girdiğim dönemde gata hiç alım yapmadı.. İlk genel alımlardada aydına en yakın denizli vardı bende denizliyi tercih ettim.. Hayırlısı böyleymişki denizli nasip olmuş bitanem..
ayyy o günler gelsinde allahın izniyle paylaşırım bebeğim:)) bak mutfağımın duvarına kendim sticker yapmıştım.. Komple kaplıyo duvarı:)) buz dolabındaki kalp magnetleride kendim yaptım:))
ewet ya ozletti kendiniBende merak ediyorum yaa kaç akşamdır yok bebeğim
Hayırlısıyla o günleri de gorecez canim benim cok guzel olmuş kiz yemeklerin falanda guzel oluyodur simdi seninGata kendisi alım yapıyo bebeğim.. Sitesinde yayınlıyo hangi branşta kaç tane personele ihtiyacı varsa.. Kpss puanına göre yerleşiyosun.. 6sene önce böyleydi yani kuşum.. Benim kpssye girdiğim dönemde gata hiç alım yapmadı.. İlk genel alımlardada aydına en yakın denizli vardı bende denizliyi tercih ettim.. Hayırlısı böyleymişki denizli nasip olmuş bitanem..
ayyy o günler gelsinde allahın izniyle paylaşırım bebeğim:)) bak mutfağımın duvarına kendim sticker yapmıştım.. Komple kaplıyo duvarı:)) buz dolabındaki kalp magnetleride kendim yaptım:))
Zaten kpssyle atandım ya bebeğim maalesef olmuyo.. Yani istifa etmem lazım falan ama bu saatten sonrada hayatımın aşkını buldum evimin kadını çocuklarımın anası olucamhmm anladım balim..tekrar hazirlan kpssye olmuyo mu öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?