aynn oyle yap kuzumm..artik yiter..caglar eniste baksin sizeZaten kpssyle atandım ya bebeğim maalesef olmuyo.. Yani istifa etmem lazım falan ama bu saatten sonrada hayatımın aşkını buldum evimin kadını çocuklarımın anası olucamAnkaralara gidemem artık bebeğimm
Hayırlısıyla o günleri de gorecez canim benim cok guzel olmuş kiz yemeklerin falanda guzel oluyodur simdi senin
Hihihihihihiaynn oyle yap kuzumm..artik yiter..caglar eniste baksin size
Yüzünüzü bilmiyorum ama oyle bi hayal ettimde kıskandım vallahi ya benim yemekler guzel olmuyo yada benim askim biraz odunEhhhh işte kuzuuu aşkito yemeklerimi yerken ellerimi öper sürekli çok güzel olmuş aşkım, ellerine kollarına sağlık bebeğim, ımmmmmmm fln diye bayıla bayıla yer Sanırım güzel oluyo yemeklerimde Çok mütevaziyim dimi
Birikim her zaman icin mantikli :))canlarr yine ben geldiiim.. ya annecimle konustukta onun fikri şu, her ay 500 tl ben vercem annem 200 falan bana ata yapacagız ? şimdi ıvır zıvır ceyizlere harcama diyor yaza kadar cok paran birikir gökhanda gelir söz yaparsınız 4-5 ay sonra nişana kadar o da calısır her ay ata yapar diyorr seneye dugune kadar da elinizde düğün için para olur hiç yoktan diyorr.. Mantıklı değilmi kızçeler altın degerleniyorda hem. Ata olmasa gram da olabilir .
karar verdiiim yapçammmBirikim her zaman icin mantikli :))
bencede yap anneler hep hakli :) birikmiş bissürü paran da olurkarar verdiiim yapçammm
Kuzitom uzun vadede altın mantıklı bi seçenek.. Ben altın yapmıyorum ama hem biriktiriyorun hemde ufak tefek şeyleri alıyorum.. Çok zevkli zaten küçük bile olsa çeyiz alışverişi.. Anneciğin dediği mantıklı.. Büyük eşyalar için fln birikimin olur.. Ivır zıvırlarıda görüp beğendikçe alırsın yavaş yavaş.. Ben öyle yapıyorum şahsencanlarr yine ben geldiiim.. ya annecimle konustukta onun fikri şu, her ay 500 tl ben vercem annem 200 falan bana ata yapacagız ? şimdi ıvır zıvır ceyizlere harcama diyor yaza kadar cok paran birikir gökhanda gelir söz yaparsınız 4-5 ay sonra nişana kadar o da calısır her ay ata yapar diyorr seneye dugune kadar da elinizde düğün için para olur hiç yoktan diyorr.. Mantıklı değilmi kızçeler altın degerleniyorda hem. Ata olmasa gram da olabilir .
hayirli aksamlaaar balisiiii :) delimisiiiin nesin seeeen ah delimisiiiin nesin seeeenHayırlı akşamlar kızlaaaarAyyy ben kendimi bu keçe işine öyle bi kaptırdımki başından kalkamadım, kollarım ağrımış yaaa uffff Deli miyim neyim ayol?
onemli dgil ballll :) evet kuzum ya ne cekiyoruz su ATMlerden herkes sirayla yapiyo bide iki tane var doldur bosalt yapiyoruz haftada bi gunnKuşummmm ancak yazıyorum yaa kusuruma bakmaEneeee sen o atm'lere para mı koyuyosun Bitmiş mi yazık paralarıııııııı, doymuşlardur şimdi dimi Kız bizim hastanenin önünde maaşımızı aldığımız bankanın ATMsi var ama hep bozuk hep bozuk yaaa "teknik bir prıblemden dolayı işleminizi gerçekleştiremiyoruz!" Diyo hep Gıcık atm
yap yappp tatlimm altin cok onemli :) bende altin hesabi actiricam erdi cok ilgileniyo oyle seylerle alim satim yapip kar yapicaz insallah :)karar verdiiim yapçammm
kuzum zaten alacaklarım belli yemek takımım misafirlik ütü ve süpürge fırın vs allaha sukur ailem hep tam destek her konuda gerekirse annem bile yapar çeyizimi. Ben öyle kenarda tutamıyorum yani kendime guvenemıyorum o konuda. Nevresimlerim havlularım bornozlarım yatak ortum mutfak esyaşlarım vs cok fazla var kucuk seyler olarak. En azından sıkışırsamda yaza kadar o yaptıgım bi altını kullanırım ama ynede annem bana kullandırtmaz sanmıyorumKuzitom uzun vadede altın mantıklı bi seçenek.. Ben altın yapmıyorum ama hem biriktiriyorun hemde ufak tefek şeyleri alıyorum.. Çok zevkli zaten küçük bile olsa çeyiz alışverişi.. Anneciğin dediği mantıklı.. Büyük eşyalar için fln birikimin olur.. Ivır zıvırlarıda görüp beğendikçe alırsın yavaş yavaş.. Ben öyle yapıyorum şahsen
Oyyy yirim ben seni yaaaYüzünüzü bilmiyorum ama oyle bi hayal ettimde kıskandım vallahi ya benim yemekler guzel olmuyo yada benim askim biraz odunmütevazı olmaya gerek yok zaten canim tahmin etmek çok zor degil
Dimi kuşumm yapın yapın o nasıl oluyo bakiim :)hayirli aksamlaaar balisiiii :) delimisiiiin nesin seeeen ah delimisiiiin nesin seeeen
onemli dgil ballll :) evet kuzum ya ne cekiyoruz su ATMlerden herkes sirayla yapiyo bide iki tane var doldur bosalt yapiyoruz haftada bi gunn
yap yappp tatlimm altin cok onemli :) bende altin hesabi actiricam erdi cok ilgileniyo oyle seylerle alim satim yapip kar yapicaz insallah :)
balim simdi bi hesap actiriyosun guya altin satin aliyosun ama hesabinda duruyo baktin altin fiyatlari yukseliyi hop hemen satiyosun kar yapmis oluyosun.. biraz bekliyosun altinin fiyati dusunce bidaha altin satin aliyosun altinin grami cikinca tekrar satiyosun boyle devam ediyo kuzum.. erdi epey kar yapti oyleDimi kuşumm yapın yapın o nasıl oluyo bakiim :)
Evet evet gorcemmmmmmm pollyannamOyyy yirim ben seni yaaaBebeğim zamanla senin yemeklerinde nefisss olucaktır.. Öyle hissediyorum ben aşkitoyla fotomu koyem mi kızzz görcen mi
Allaha şükür bebeğimmmm yapıyorum bende birikimmm.. Maaşın yarısı birikime gidiyo ama bi yandanda ufak tefek şeyleri alıyorum.. Büyük çoğunluğu kendim yapıcam çnkü ben.. Mutfak eşyaları, ev tekstili fln hepsi bana ait olucağı için her ay ufak tefek şeyleri alıyorum.. Hamdolsun nevresim, yorgan, yastık, yemek takımları, tencere takımları vb tamamladım.. Olup gitçek işte yaaavvv:) büyük eşyalarıda nakit parayla alırız ohh miss:)kuzum zaten alacaklarım belli yemek takımım misafirlik ütü ve süpürge fırın vs allaha sukur ailem hep tam destek her konuda gerekirse annem bile yapar çeyizimi. Ben öyle kenarda tutamıyorum yani kendime guvenemıyorum o konuda. Nevresimlerim havlularım bornozlarım yatak ortum mutfak esyaşlarım vs cok fazla var kucuk seyler olarak. En azından sıkışırsamda yaza kadar o yaptıgım bi altını kullanırım ama ynede annem bana kullandırtmaz sanmıyorummantıklı geldi bana valla sende yapsana gülüm durumunda cok elverişli ben senin yernde olsam bi ata bi yarım alırım her ay
Delisin delîsin dırııdırıııt delisin delisiiiiin.. Ahhh kalbim ben senden çook çektim söyle nedir bu halin valla sen delisinnnhayirli aksamlaaar balisiiii :) delimisiiiin nesin seeeen ah delimisiiiin nesin seeeen
onemli dgil ballll :) evet kuzum ya ne cekiyoruz su ATMlerden herkes sirayla yapiyo bide iki tane var doldur bosalt yapiyoruz haftada bi gunn
yap yappp tatlimm altin cok onemli :) bende altin hesabi actiricam erdi cok ilgileniyo oyle seylerle alim satim yapip kar yapicaz insallah :)
ee kuzum kime satıyosun orayı anlamadım bitek nasıl oluyor o i ş:)balim simdi bi hesap actiriyosun guya altin satin aliyosun ama hesabinda duruyo baktin altin fiyatlari yukseliyi hop hemen satiyosun kar yapmis oluyosun.. biraz bekliyosun altinin fiyati dusunce bidaha altin satin aliyosun altinin grami cikinca tekrar satiyosun boyle devam ediyo kuzum.. erdi epey kar yapti oyle
bankaya tekrar balim :) hesabinda ki parayi ya altina cevirebiliyosun yada parayaee kuzum kime satıyosun orayı anlamadım bitek nasıl oluyor o i ş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?