2014 Yarenleri! :)

Zaten kpssyle atandım ya bebeğim maalesef olmuyo.. Yani istifa etmem lazım falan ama bu saatten sonrada hayatımın aşkını buldum evimin kadını çocuklarımın anası olucam Ankaralara gidemem artık bebeğimm
aynn oyle yap kuzumm..artik yiter..caglar eniste baksin size

Hayırlısıyla o günleri de gorecez canim benim cok guzel olmuş kiz yemeklerin falanda guzel oluyodur simdi senin
Ehhhh işte kuzuuu aşkito yemeklerimi yerken ellerimi öper sürekli çok güzel olmuş aşkım, ellerine kollarına sağlık bebeğim, ımmmmmmm fln diye bayıla bayıla yer Sanırım güzel oluyo yemeklerimde Çok mütevaziyim dimi

canlarr yine ben geldiiim.. ya annecimle konustukta onun fikri şu, her ay 500 tl ben vercem annem 200 falan bana ata yapacagız ? şimdi ıvır zıvır ceyizlere harcama diyor yaza kadar cok paran birikir gökhanda gelir söz yaparsınız 4-5 ay sonra nişana kadar o da calısır her ay ata yapar diyorr seneye dugune kadar da elinizde düğün için para olur hiç yoktan diyorr.. Mantıklı değilmi kızçeler altın degerleniyorda hem. Ata olmasa gram da olabilir .

Yüzünüzü bilmiyorum ama oyle bi hayal ettimde kıskandım vallahi ya benim yemekler guzel olmuyo yada benim askim biraz odun mütevazı olmaya gerek yok zaten canim tahmin etmek çok zor degil

Birikim her zaman icin mantikli :))

Kuzitom uzun vadede altın mantıklı bi seçenek.. Ben altın yapmıyorum ama hem biriktiriyorun hemde ufak tefek şeyleri alıyorum.. Çok zevkli zaten küçük bile olsa çeyiz alışverişi.. Anneciğin dediği mantıklı.. Büyük eşyalar için fln birikimin olur.. Ivır zıvırlarıda görüp beğendikçe alırsın yavaş yavaş.. Ben öyle yapıyorum şahsen

Hayırlı akşamlar kızlaaaar Ayyy ben kendimi bu keçe işine öyle bi kaptırdımki başından kalkamadım, kollarım ağrımış yaaa uffff Deli miyim neyim ayol?
hayirli aksamlaaar balisiiii :) delimisiiiin nesin seeeen ah delimisiiiin nesin seeeen
onemli dgil ballll :) evet kuzum ya ne cekiyoruz su ATMlerden herkes sirayla yapiyo bide iki tane var doldur bosalt yapiyoruz haftada bi gunn
karar verdiiim yapçammm
yap yappp tatlimm altin cok onemli :) bende altin hesabi actiricam erdi cok ilgileniyo oyle seylerle alim satim yapip kar yapicaz insallah :)

kuzum zaten alacaklarım belli yemek takımım misafirlik ütü ve süpürge fırın vs allaha sukur ailem hep tam destek her konuda gerekirse annem bile yapar çeyizimi. Ben öyle kenarda tutamıyorum yani kendime guvenemıyorum o konuda. Nevresimlerim havlularım bornozlarım yatak ortum mutfak esyaşlarım vs cok fazla var kucuk seyler olarak. En azından sıkışırsamda yaza kadar o yaptıgım bi altını kullanırım ama ynede annem bana kullandırtmaz sanmıyorum mantıklı geldi bana valla sende yapsana gülüm durumunda cok elverişli ben senin yernde olsam bi ata bi yarım alırım her ay

Yüzünüzü bilmiyorum ama oyle bi hayal ettimde kıskandım vallahi ya benim yemekler guzel olmuyo yada benim askim biraz odun mütevazı olmaya gerek yok zaten canim tahmin etmek çok zor degil
Oyyy yirim ben seni yaaa Bebeğim zamanla senin yemeklerinde nefisss olucaktır.. Öyle hissediyorum ben aşkitoyla fotomu koyem mi kızzz görcen mi

Dimi kuşumm yapın yapın o nasıl oluyo bakiim :)

Dimi kuşumm yapın yapın o nasıl oluyo bakiim :)
balim simdi bi hesap actiriyosun guya altin satin aliyosun ama hesabinda duruyo baktin altin fiyatlari yukseliyi hop hemen satiyosun kar yapmis oluyosun.. biraz bekliyosun altinin fiyati dusunce bidaha altin satin aliyosun altinin grami cikinca tekrar satiyosun boyle devam ediyo kuzum.. erdi epey kar yapti oyle

Allaha şükür bebeğimmmm yapıyorum bende birikimmm.. Maaşın yarısı birikime gidiyo ama bi yandanda ufak tefek şeyleri alıyorum.. Büyük çoğunluğu kendim yapıcam çnkü ben.. Mutfak eşyaları, ev tekstili fln hepsi bana ait olucağı için her ay ufak tefek şeyleri alıyorum.. Hamdolsun nevresim, yorgan, yastık, yemek takımları, tencere takımları vb tamamladım.. Olup gitçek işte yaaavvv:) büyük eşyalarıda nakit parayla alırız ohh miss:)

Delisin delîsin dırııdırıııt delisin delisiiiiin.. Ahhh kalbim ben senden çook çektim söyle nedir bu halin valla sen delisinnn

kizlar size bisey danismak istiyorum. sakin beni yanlis anlamayin ben asla paragoz degilim oyle ki elimden geldigince herkese yardim ediyorum hediyeler falan aliyorum.. 6 aydir calisiyorum babama her ay 500 euro kaldirip veriyorum kredi karti borclarini kapatsin diye.. kredi cektim araba aldim bi yandan da onu oduyorum.. neyse gelelim konumuza.. babam gecenlerde bursada dukkanimizi satti.. abimle yengem ev yaptiriyolar suan onlara yardim olsun diye kaldirmis 20 bin falan vermis abimlere.. bana ne para verdi ne bisey sadece bilet almistim onun parasini geri verdi.. abimdir tabi benim elimde olsa bende yardim ederim hersey yaparim abim icin.. ama cok bozuldum ben ya.. ben para biriktiremiyorum babama aydan aya yardim ettigim icin.. babama sakayla karisik oh dedimm abimlere baya yardim etmissin banada 300 euro verdin dedim kizdi bana onlar ev yaptiriyo sen mi ev yaptiriyosun diye.. ev yaptirmiyorum ama benimde daha ceyizim var altinim var.. cok mu bencilim kizlar bi fikir verin babami cok sevdigim icin darildim

ee kuzum kime satıyosun orayı anlamadım bitek nasıl oluyor o i ş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…