- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Ta taaaaaammmm burdura gittiğimde çekilmiştik bunu.. AŞKKKKK ve benEvet evet gorcemmmmmmm pollyannam
kuzum ben olsam bende bozulurdum ama bugun abine yarın sana .. Yani sen evleneceğin zamanda sana yardım etmesi gerek şimdi kırılma hiç zaman neler gosterecek bakalım..kizlar size bisey danismak istiyorum. sakin beni yanlis anlamayin ben asla paragoz degilim oyle ki elimden geldigince herkese yardim ediyorum hediyeler falan aliyorum.. 6 aydir calisiyorum babama her ay 500 euro kaldirip veriyorum kredi karti borclarini kapatsin diye.. neyse gelelim konumuza.. babam gecenlerde bursada dukkanimizi satti.. abimle yengem ev yaptiriyolar suan onlara yardim olsun diye kaldirmis 20 bin falan vermis abimlere.. bana ne para verdi ne bisey sadece bilet almistim onun parasini geri verdi.. abimdir tabi benim elimde olsa bende yardim ederim hersey yaparim abim icin.. ama cok bozuldum ben ya.. ben para biriktiremiyorum babama aydan aya yardim ettigim icin.. babama sakayla karisik oh dedimm abimlere baya yardim etmissin banada 300 euro verdin dedim kizdi bana onlar ev yaptiriyo sen mi ev yaptiriyosun diye.. ev yaptirmiyorum ama benimde daha ceyizim var altinim var.. cok mu bencilim kizlar bi fikir verin babami cok sevdigim icin darildim
Allah arttırsın canım benim. cok sukur. bizde öyle zaten herseyi gökhan bve ben yapacagız bi benim ailem destek cıkacak o :) bu arada resminizi gördm masallah subannallah cıtır kız seni :)Allaha şükür bebeğimmmm yapıyorum bende birikimmm.. Maaşın yarısı birikime gidiyo ama bi yandanda ufak tefek şeyleri alıyorum.. Büyük çoğunluğu kendim yapıcam çnkü ben.. Mutfak eşyaları, ev tekstili fln hepsi bana ait olucağı için her ay ufak tefek şeyleri alıyorum.. Hamdolsun nevresim, yorgan, yastık, yemek takımları, tencere takımları vb tamamladım.. Olup gitçek işte yaaavvv:) büyük eşyalarıda nakit parayla alırız ohh miss:)
Güzellikler kiz kanim kaynıyor sen böyle neseli oldukça. Çok yakışıyorsunuz maşallah bebeğim Allah ayirmssin inşallah
dogru soyluyosun galiba kuzum.. ondan suphem yok babam bitanedir bizim icin yapmayacagi sey yok.. ama yarim elma gonul elma suan birikimim yok diye moralim bozuluyo biraz getirseydi diyekuzum ben olsam bende bozulurdum ama bugun abine yarın sana .. Yani sen evleneceğin zamanda sana yardım etmesi gerek şimdi kırılma hiç zaman neler gosterecek bakalım..
Kıyamamki ben demetimeeee.. Kuşum benim kırılmakta çok haklısın ama babanada hak vermek lazım sonuçta abin ev alıyomuş.. Eminim sen evleniceğin zamanda sana destek olucaktır babişkoonnnn:) o güzel canını hiiiiiç sıkma bitanemmm..kizlar size bisey danismak istiyorum. sakin beni yanlis anlamayin ben asla paragoz degilim oyle ki elimden geldigince herkese yardim ediyorum hediyeler falan aliyorum.. 6 aydir calisiyorum babama her ay 500 euro kaldirip veriyorum kredi karti borclarini kapatsin diye.. kredi cektim araba aldim bi yandan da onu oduyorum.. neyse gelelim konumuza.. babam gecenlerde bursada dukkanimizi satti.. abimle yengem ev yaptiriyolar suan onlara yardim olsun diye kaldirmis 20 bin falan vermis abimlere.. bana ne para verdi ne bisey sadece bilet almistim onun parasini geri verdi.. abimdir tabi benim elimde olsa bende yardim ederim hersey yaparim abim icin.. ama cok bozuldum ben ya.. ben para biriktiremiyorum babama aydan aya yardim ettigim icin.. babama sakayla karisik oh dedimm abimlere baya yardim etmissin banada 300 euro verdin dedim kizdi bana onlar ev yaptiriyo sen mi ev yaptiriyosun diye.. ev yaptirmiyorum ama benimde daha ceyizim var altinim var.. cok mu bencilim kizlar bi fikir verin babami cok sevdigim icin darildim
Ayyy teşekkürler bebeğimmmm:) sende çıtırların en çıtırısın kıııııız:)Allah arttırsın canım benim. cok sukur. bizde öyle zaten herseyi gökhan bve ben yapacagız bi benim ailem destek cıkacak o :) bu arada resminizi gördm masallah subannallah cıtır kız seni :)
amin kuşummmmm çok tşk ederimmm:) rabbim hiç birimizin neşesini bozmasınnnn.. sende koysana fotonu kııız merak ettiiiim ben seniiii:)Güzellikler kiz kanim kaynıyor sen böyle neseli oldukça. Çok yakışıyorsunuz maşallah bebeğim Allah ayirmssin inşallah
Dur atayım :) becerebilirsemAyyy teşekkürler bebeğimmmm:) sende çıtırların en çıtırısın kıııııız:)
Kuşuuuuum allah yar ve yardımcımız olsn inşallah.. Güzel şeyler bunlar ama aynı zamanda zor işler:)) allahın izniyle en iyi şekilde yuvamızı kurarız inşallah:)
amin kuşummmmm çok tşk ederimmm:) rabbim hiç birimizin neşesini bozmasınnnn.. sende koysana fotonu kııız merak ettiiiim ben seniiii:)
iste askim ve beeeeeennnAyyy teşekkürler bebeğimmmm:) sende çıtırların en çıtırısın kıııııız:)
Kuşuuuuum allah yar ve yardımcımız olsn inşallah.. Güzel şeyler bunlar ama aynı zamanda zor işler:)) allahın izniyle en iyi şekilde yuvamızı kurarız inşallah:)
amin kuşummmmm çok tşk ederimmm:) rabbim hiç birimizin neşesini bozmasınnnn.. sende koysana fotonu kııız merak ettiiiim ben seniiii:)
Tü tü tü tüüü maşallah size kuzuummmm çok yakışmışsınıııııııızzzz:) güzellikkkk:)iste askim ve beeeeeennn
annem evde yoktu biraz once geldi.. babam kizin uzdu beni dedi.. noldu dedi annem anlattim dedim ben sakasina babama boyle boyle dedim babamda alindi dedim.. babam dedi ki kizim simdi abinin ihtiyaci vardi oyuzden getirdim dedi seninde ilerde ihtiyacin olcak ozamanda ben burdayim dediKıyamamki ben demetimeeee.. Kuşum benim kırılmakta çok haklısın ama babanada hak vermek lazım sonuçta abin ev alıyomuş.. Eminim sen evleniceğin zamanda sana destek olucaktır babişkoonnnn:) o güzel canını hiiiiiç sıkma bitanemmm..
masallahhh tatlimm cok yakismissiniz :) allah nazarlardan saklasin :)iste askim ve beeeeeennn
Canim senin o gözlerinin hic bişeyi kotu görecegini düşünmüyorum :) cok sagol bebeğimTü tü tü tüüü maşallah size kuzuummmm çok yakışmışsınıııııııızzzz:) güzellikkkk:)
Kuşuuuuum yanlış anlamadan ibaret sonuçta baba kız arasında yada anne kız arasında olur bu tip şeyler.. Babacığından bi güzel özür dile ve bi daha kötü şeyler getirme aklına tamam mı? İnsan sevdiğine kırılırmış bak babacığın seni çoooook seviyoooo bebeğimmmmm:)annem evde yoktu biraz once geldi.. babam kizin uzdu beni dedi.. noldu dedi annem anlattim dedim ben sakasina babama boyle boyle dedim babamda alindi dedim.. babam dedi ki kizim simdi abinin ihtiyaci vardi oyuzden getirdim dedi seninde ilerde ihtiyacin olcak ozamanda ben burdayim dedicok uzuldum dusunduklerime, sanki ben babamin nasil iyi niyetli oldugunu bilmiyorum
Cok teşekkür ederim bebekk :) bende gorebilir miyim siziiiiiiimasallahhh tatlimm cok yakismissiniz :) allah nazarlardan saklasin :)
denizime bakk heyttt beeeHihihihihihiRabbim bi engel vermezse çalışmayı bırakmam ben kız.. Hem kariyer yaparım hem çocuk yaparım hem evimin hanımı olurum hemde kocamın kadını Ne ararsan bende var beybiiii
Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah verdin bana gazı şimdi burdura gidicem basıcam askeriyeyi çağlartoyu alıp eve getiricem.. Kırsın dizini otursun evde uleeeeeeennnndenizime bakk heyttt beeeon parmaginda on marifet. .yuru beee denizimmm
Canim senin o gözlerinin hic bişeyi kotu görecegini düşünmüyorum :) cok sagol bebeğim
kossss enisteyi kap getir yanina bidada geri verme denizimm. .askeriye de neymiss..Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah verdin bana gazı şimdi burdura gidicem basıcam askeriyeyi çağlartoyu alıp eve getiricem.. Kırsın dizini otursun evde uleeeeeeennnnBen askerlikte yaparım onun yerineee Tutmayın küçük enişteyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?