2014 Yarenleri! :)

hallettik kuzum opustuk baristik oda aldi gonlumu bende :)
Cok teşekkür ederim bebekk :) bende gorebilir miyim siziiiiiii
tabi ki yavrumm buyur :)

Güzellikler ben yatıyorummm artıkkkk yarın mesai var uyanamıycam yatıp uyumazsaaaam:) çok çok öpüyorum hepiniziiii.. İyi gecelerrr, rüyalarımızda sevdiceklerimizi görelim inşallah:))

Pehhhhh askeriyeymişşşş Gidiyorum uleeeennnnn tutmayın beniiiiii Başağımmmm ben uyuyimde rüyamda çağlartoyu getiriyim yanıma kuşum Anca rüyamda görürüm zatiiii
tmm bebeğim uyuda çağlarto enistemizi yanina alllll :) bidaki aya buluşup bol bol sarilirsiniz denizimm bnm...sevdicekli rüyalar

canımm uzme kendini insanız işte bi anlık bişey sonucta baban seni tanıyor sen babanı tanıyorsun babacıgınla konuş durumu izah et hiç sıkma guzel canını :)

Kuzucummmmmm tam yatıyodummmmmmmm:) nerelerdesin sen yaaa çok özledim seniiiiiii:) nasılsın iyimisin bebeğimmm?
yakaladım kusumm seni sonundaa bende çok özledim seni burayı sınavlarım vardı giremedim hiç Ara sıra bi baktım ondada kimscikler yoktuu
inşallah iyisindir kusummm Sen uyu hadı konusuruz

iim çok şükür demetim..seni gordum daha ii oldum..sen nasilsin bakim :) babiskoylada baris imzalanmis ohhh
allah iyilik versin basagimaa :) bende simdi daha iyiyim guzelimmm yattim yatagima son konustuklarim hep sizlersiniz yazmadan uyuyamiyorum :) babiskoma kurban olayim ben :)

öyle vallahi kuzucum güzel ama zor bu işin içine girince anlıyorsun artık. :) Ahhh burası çıtır kaynıyor mubarek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…