- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Pehhhhh askeriyeymişşşşkossss enisteyi kap getir yanina bidada geri verme denizimm. .askeriye de neymiss..
bebeyimmmPehhhhh askeriyeymişşşşGidiyorum uleeeennnnn tutmayın beniiiiii Başağımmmm ben uyuyimde rüyamda çağlartoyu getiriyim yanıma kuşum Anca rüyamda görürüm zatiiii
hallettik kuzum opustuk baristik oda aldi gonlumu bende :)Kuşuuuuum yanlış anlamadan ibaret sonuçta baba kız arasında yada anne kız arasında olur bu tip şeyler.. Babacığından bi güzel özür dile ve bi daha kötü şeyler getirme aklına tamam mı? İnsan sevdiğine kırılırmış bak babacığın seni çoooook seviyoooo bebeğimmmmm:)
tabi ki yavrumm buyur :)Cok teşekkür ederim bebekk :) bende gorebilir miyim siziiiiiii
tmm bebeğim uyuda çağlarto enistemizi yanina alllll :) bidaki aya buluşup bol bol sarilirsiniz denizimm bnm...sevdicekli rüyalarPehhhhh askeriyeymişşşşGidiyorum uleeeennnnn tutmayın beniiiiii Başağımmmm ben uyuyimde rüyamda çağlartoyu getiriyim yanıma kuşum Anca rüyamda görürüm zatiiii
Iyi uykular canisi :)Güzellikler ben yatıyorummm artıkkkk yarın mesai var uyanamıycam yatıp uyumazsaaaam:) çok çok öpüyorum hepiniziiii.. İyi gecelerrr, rüyalarımızda sevdiceklerimizi görelim inşallah:))
bnmm guzell demetim kiz sen uzuldun mu kiyamammm ki bn sana..neyse ki halletmissiniz balimmm..hallettik kuzum opustuk baristik oda aldi gonlumu bende :)
tabi ki yavrumm buyur :)
canimm :) uzulmustum ama gectii :) nasilsin bitanemmmbnmm guzell demetim kiz sen uzuldun mu kiyamammm ki bn sana..neyse ki halletmissiniz balimmm..
Aannaammm ne güzelmissin Kiz sen :) masallahin varhallettik kuzum opustuk baristik oda aldi gonlumu bende :)
dinlen balimmm iyi gecelerrr tatli ruyalarr muahhhh optum kocamanGüzellikler ben yatıyorummm artıkkkk yarın mesai var uyanamıycam yatıp uyumazsaaaam:) çok çok öpüyorum hepiniziiii.. İyi gecelerrr, rüyalarımızda sevdiceklerimizi görelim inşallah:))
Kuzucummmmmm tam yatıyodummmmmmmm:) nerelerdesin sen yaaa çok özledim seniiiiiii:) nasılsın iyimisin bebeğimmm?bebeyimmm
iim çok şükür demetim..seni gordum daha ii oldum..sen nasilsin bakim :) babiskoylada baris imzalanmis ohhhcanimm :) uzulmustum ama gectii :) nasilsin bitanemmm
canimsinn aminnn :) senin yaninda lafi bile olmasss fistik :) anlatsana biraz kendini biz daha tanisamadik fazlaAannaammm ne güzelmissin Kiz sen :) masallahin varAllah yüzünü hep boyle guldursun cok tatlisnizz
canımm uzme kendini insanız işte bi anlık bişey sonucta baban seni tanıyor sen babanı tanıyorsun babacıgınla konuş durumu izah et hiç sıkma guzel canını :)annem evde yoktu biraz once geldi.. babam kizin uzdu beni dedi.. noldu dedi annem anlattim dedim ben sakasina babama boyle boyle dedim babamda alindi dedim.. babam dedi ki kizim simdi abinin ihtiyaci vardi oyuzden getirdim dedi seninde ilerde ihtiyacin olcak ozamanda ben burdayim dedicok uzuldum dusunduklerime, sanki ben babamin nasil iyi niyetli oldugunu bilmiyorum
yakaladım kusumm seni sonundaa bende çok özledim seni burayı sınavlarım vardı giremedim hiçKuzucummmmmm tam yatıyodummmmmmmm:) nerelerdesin sen yaaa çok özledim seniiiiiii:) nasılsın iyimisin bebeğimmm?
Ohhh çoook şüküüür çok sevindim demetimmmmm.. Kendi güzel gönlü güzel arkadaşım benimmmm:)hallettik kuzum opustuk baristik oda aldi gonlumu bende :)
allah iyilik versin basagimaa :) bende simdi daha iyiyim guzelimmm yattim yatagima son konustuklarim hep sizlersiniz yazmadan uyuyamiyorum :) babiskoma kurban olayim ben :)iim çok şükür demetim..seni gordum daha ii oldum..sen nasilsin bakim :) babiskoylada baris imzalanmis ohhh
öyle vallahi kuzucum güzel ama zor bu işin içine girince anlıyorsun artık. :) Ahhh burası çıtır kaynıyor mubarek :)Ayyy teşekkürler bebeğimmmm:) sende çıtırların en çıtırısın kıııııız:)
Kuşuuuuum allah yar ve yardımcımız olsn inşallah.. Güzel şeyler bunlar ama aynı zamanda zor işler:)) allahın izniyle en iyi şekilde yuvamızı kurarız inşallah:)
amin kuşummmmm çok tşk ederimmm:) rabbim hiç birimizin neşesini bozmasınnnn.. sende koysana fotonu kııız merak ettiiiim ben seniiii:)
canim benimmm :) cok sagol kuzum hallettik cok sukurrcanımm uzme kendini insanız işte bi anlık bişey sonucta baban seni tanıyor sen babanı tanıyorsun babacıgınla konuş durumu izah et hiç sıkma guzel canını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?