2014 Yarenleri! :)

allah iyilik versin basagimaa :) bende simdi daha iyiyim guzelimmm yattim yatagima son konustuklarim hep sizlersiniz yazmadan uyuyamiyorum :) babiskoma kurban olayim ben :)
bnde aynn gectim yataga balim:) babalarimiz bitaneeee Allahim basimizdan eksik etmesin onlari..

yakaladım kusumm seni sonundaa bende çok özledim seni burayı sınavlarım vardı giremedim hiç Ara sıra bi baktım ondada kimscikler yoktuu
inşallah iyisindir kusummm Sen uyu hadı konusuruz
İyiyim bende çok şükür bitanemmm.. Bildiğin gibi.. İş ile ev arasında mekik dokuyorum:)) Sınavların nasıl geçti bakalımmmm azimli bebekkkk:) inşallah çok iyi geçmiştirrrr.. Ben uyuyim kuşummm yarın konuşuruz inşallahhh çok çok öpüyorummm tatlı yanaklarından:)

Ben mersinden sevgi 21 yasindayim okulum bitti is arıyorum sevgilim 7sinn0de gidecek erkenden katildim araniza :) zamansiz_ sagolsun :)
cok memnun olduum caniiim :) aramiza hosgeldinn
zor gunleri burda bizimle atlatacaksin kuzum hic merak etme hersey daha kolay olacak senin icin erkenden katilman cok iyi olmuss
zamansizim cok iyi is cikarmisss :)

cok memnun olduum caniiim :) aramiza hosgeldinn
zor gunleri burda bizimle atlatacaksin kuzum hic merak etme hersey daha kolay olacak senin icin erkenden katilman cok iyi olmuss
zamansizim cok iyi is cikarmisss :)
Oyle valla simdiden iyi geliyorsunuz. Sen neler yapiyorsun :))

bebeklerim ben yatıyorum yoksa sabah uyanamicam.hepinizi seviyorummm..iyi geceler, tatli ve ask dolu rüyalar

iyiyim tatlım sen nasılsın. .sınavlar nasil gecti bakalım
iyiyim bebeğim bende Sınavlar cumartesi oturumu iyiydi kuzum ama pazar günü soruları hazırlayanları çokca andım öss paragraf soruları gibi sorulardı hepsi
Vizeler yüksek o yüzden çok üzülmedim Allahtab
Sen neler yapıyorsun canımm

öptüm bebeğim kocamannn konuşuruzz bal gibi rüyaalar seninle olsunn

bnde Ataturk aof okuyorum. .finaller de batmisim resmen senn iyi gecmis sevindim tatlimm

Oyle valla simdiden iyi geliyorsunuz. Sen neler yapiyorsun :))
:) bende demet canim belcikada yasiyorum 23 yasindayim bankada calisiyorum..
erdimle 31.07.2010 da tanistik :) o istanbulda oturuyor oyle uzaktan uzaktan yurutuyoruz cok sukur :) erdimin yarin son gunu askerligi yedik :) cumartesi bende istanbula gidiyorum allah izin verirsee :)
bebeklerim ben yatıyorum yoksa sabah uyanamicam.hepinizi seviyorummm..iyi geceler, tatli ve ask dolu rüyalar
basagim sanada iyi geceler tatli ruyalar canimin ici cok optummm :) ruyanda askini goor muahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…