tmm bebeğim uyuda çağlarto enistemizi yanina alllll :) bidaki aya buluşup bol bol sarilirsiniz denizimm bnm...sevdicekli rüyalar
Iyi uykular canisi :)
canimm :) uzulmustum ama gectii :) nasilsin bitanemmm
denizimmm :) sende oylesin canimmm, en sevdiklerimdennn :)Ohhh çoook şüküüür çok sevindim demetimmmmm.. Kendi güzel gönlü güzel arkadaşım benimmmm:)
bnde aynn gectim yataga balim:) babalarimiz bitaneeeeallah iyilik versin basagimaa :) bende simdi daha iyiyim guzelimmm yattim yatagima son konustuklarim hep sizlersiniz yazmadan uyuyamiyorum :) babiskoma kurban olayim ben :)
Ben mersinden sevgi 21 yasindayim okulum bitti is arıyorum sevgilim 7sinn0de gidecek erkenden katildim araniza :)canimsinn aminnn :) senin yaninda lafi bile olmasss fistik :) anlatsana biraz kendini biz daha tanisamadik fazla
amiiiinnnnnbnde aynn gectim yataga balim:) babalarimiz bitaneeeeAllahim basimizdan eksik etmesin onlari..
iyiyim tatlım sen nasılsın. .sınavlar nasil gecti bakalımKuzularr siz nasılsınızz
İyiyim bende çok şükür bitanemmm.. Bildiğin gibi.. İş ile ev arasında mekik dokuyorum:)) Sınavların nasıl geçti bakalımmmm azimli bebekkkk:) inşallah çok iyi geçmiştirrrr.. Ben uyuyim kuşummm yarın konuşuruz inşallahhh çok çok öpüyorummm tatlı yanaklarından:)yakaladım kusumm seni sonundaa bende çok özledim seni burayı sınavlarım vardı giremedim hiçAra sıra bi baktım ondada kimscikler yoktuu
inşallah iyisindir kusummmSen uyu hadı konusuruz
bn yaptimmmm benn getirdimBen mersinden sevgi 21 yasindayim okulum bitti is arıyorum sevgilim 7sinn0de gidecek erkenden katildim araniza :)zamansiz_ sagolsun :)
Iyi geceler guzelik :) amiinbende yatıyorum güzellerim hepinize iyi geceler bol bol opucuklerrr yolluyorum hepiciğinize şafaklarımız su olsun aksın gitsin inşallah
cok memnun olduum caniiim :) aramiza hosgeldinnBen mersinden sevgi 21 yasindayim okulum bitti is arıyorum sevgilim 7sinn0de gidecek erkenden katildim araniza :)zamansiz_ sagolsun :)
Oyle valla simdiden iyi geliyorsunuz. Sen neler yapiyorsun :))cok memnun olduum caniiim :) aramiza hosgeldinn
zor gunleri burda bizimle atlatacaksin kuzum hic merak etme hersey daha kolay olacak senin icin erkenden katilman cok iyi olmuss
zamansizim cok iyi is cikarmisss :)
iyiyim bebeğim bendeiyiyim tatlım sen nasılsın. .sınavlar nasil gecti bakalım
iyiyiz canim cok sukuur sen nasilsin :)Kuzularr siz nasılsınızz
iyi geceler nidammm tatli ruyalarr muahhh :)bende yatıyorum güzellerim hepinize iyi geceler bol bol opucuklerrr yolluyorum hepiciğinize şafaklarımız su olsun aksın gitsin inşallah
öptüm bebeğim kocamannn konuşuruzz bal gibi rüyaalar seninle olsunnİyiyim bende çok şükür bitanemmm.. Bildiğin gibi.. İş ile ev arasında mekik dokuyorum:)) Sınavların nasıl geçti bakalımmmm azimli bebekkkk:) inşallah çok iyi geçmiştirrrr.. Ben uyuyim kuşummm yarın konuşuruz inşallahhh çok çok öpüyorummm tatlı yanaklarından:)
bnde Ataturk aof okuyorum. .finaller de batmisim resmeniyiyim bebeğim bendeSınavlar cumartesi oturumu iyiydi kuzum ama pazar günü soruları hazırlayanları çokca andım öss paragraf soruları gibi sorulardı hepsi
Vizeler yüksek o yüzden çok üzülmedim Allahtab
Sen neler yapıyorsun canımm
:) bende demet canim belcikada yasiyorum 23 yasindayim bankada calisiyorum..Oyle valla simdiden iyi geliyorsunuz. Sen neler yapiyorsun :))
basagim sanada iyi geceler tatli ruyalar canimin ici cok optummm :) ruyanda askini goor muahhhhhbebeklerim ben yatıyorum yoksa sabah uyanamicam.hepinizi seviyorummm..iyi geceler, tatli ve ask dolu rüyalar
Bende çok iyiyimm canımmiyiyiz canim cok sukuur sen nasilsin :)
iyi geceler nidammm tatli ruyalarr muahhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?