2014 Yarenleri! :)

Bende çok iyiyimm canımm Nasıl gidiyor kuzu hersey yolundamı askerinin keyfi rahatı yerindedir inşallah
hersey yolunda cok sukuur canimm :) erdi bugun silahlari teslim etti bitti askerligi kuzum safagimiz 1 :) persembe sabahi evine donuyor insallah :) senin askerin nasil kuzumm iyidir insallah

hersey yolunda cok sukuur canimm :) erdi bugun silahlari teslim etti bitti askerligi kuzum safagimiz 1 :) persembe sabahi evine donuyor insallah :) senin askerin nasil kuzumm iyidir insallah
Ayyy kuzumm çok sevindimm bu ne güzel bir haber yaa Darısı bizim başımıza inşallahh sağsalimmMusmutlu günler sizin olsun inşallahh Bizim şafagımız 81 kuzum İyi çok şükür onbaşı oldu nöbet derdi flan bitti nöbet tutmıcak artık günler geçmesini bekliyorus

canim cok tesekkur ederimmm :) aminn darisi sizin basiniza insalllahhhh :) oh plakalara dusulmus kuzum en cabuk plakalar geciyo zaten hic merak etme :) kiz benimki de nobet tutmadi hic postaydi nobetcileri getir gotur yapiyodu :) tatlim bende yattim iyi geceler sana ck optum efulimmmm muahhhh

iyi geceler canımm Güzel rüyalar güzel günler seni bekler

Sevgili mi sözlü mü nisanli misinuz :) temelli mi geliyosun yoksa ta oralardan enisteyi gormeye mi :)

Anaaaammm siz bitiriyosunuz biz başlıyoruz gözün aydin canim benim :) darisi bize
evet guzelimm 180 gunu bitirdik cok sukurr :) darisi hepinizin basina insallahhhh zaman su gibi gecerr :)
Sevgili mi sözlü mü nisanli misinuz :) temelli mi geliyosun yoksa ta oralardan enisteyi gormeye mi :)
sevgiliyiz balim ya.. erdinin isi olsaydi hemen dusunuyoduk soz falan ama kpss yakti bizi oyuzden beklicez simdilik yaza erteledik bakalim nekadar ertelicez..
simdilik enisteyi gormeye geliyoruz :) annemle babami zor ikna ettim babam bilmiyor tabi ama anneme de yeni soyledimm :) temelli de evlendikten sonra insallah kuzumm :)

aa bn ikinizi de Çorlu'da saniyodum balimm olsun eniste gelir seni gormeye aynn ya bnmkide ixin belli olduğundan beri soyleniyo zaman gecmiyo diye ceyhun eniste erkn toplamis bavulu

keşke aynı yerde olsaydık bebeğimmm ama bunda da vardır bi hayır napcaz bu mehtap sıkıştırmasını yahuuuu ahahah benimkine kalsa izin aldım hadi eyvallah deyip çıkacak

Kiz nasil izin aldin ta ordan buraya gelmeye :) hep birlikte mi geliyosunuz bizdr ayni dertten beklicez ya insallah iyi bi is bulurlar en kisa zamanda

günaydın canlarımmmm ben bugün yine çoook hastayım
oy gecmis olsun kuzuuum :)
Kiz nasil izin aldin ta ordan buraya gelmeye :) hep birlikte mi geliyosunuz bizdr ayni dertten beklicez ya insallah iyi bi is bulurlar en kisa zamanda
evet balim annem babam ben geliyoruz :) biz senede 2 3 kere gidiyoruz canim anne tarafim hep istanbulda oyuzden cokta zor olmuyo :)
valla en onemlisi su is konusu yaa cok takiyoruz kafamiza insallah hepsi cok guzel isler bulurlarda bizi hemen isterlerrrrrr

teşekkür ederim fıstığımmmm boğaz ağrısı bi de sinüzlerim tıkandı çook fenayım çook baş ağrısı yapıyor doktora gittim şimdi ofisteyim, sen napıyosun cicimmm nasılsın
Dikkat et kiz kendine :) evdeyim bende canim napayim kendi capimda bi iki spor yapayim dedim her yerim agriyo

Iyi bari canim enisteylede o arada tanistinizo zaman bende cok takiyorum hayırlısıyla bulurlar inşallah bebegim

Iyi bari canim enisteylede o arada tanistinizo zaman bende cok takiyorum hayırlısıyla bulurlar inşallah bebegim
kiz biz erdiyle faceden tanistik :) cok karsiydim oyle seylere ama oldu iste :) 1 sene birbirimizi canli canli gormedik oyuzden hemen cikmaya baslamadik 1 sene sonra anca gorusebildik sonra basladik kuzum :) meger bizimkinin korkulari varmis ya benden uzunsa ya beni begenmezse diye :) kurban olurum kizzzz :) siz nasil tanistiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…