- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
hersey yolunda cok sukuur canimm :) erdi bugun silahlari teslim etti bitti askerligi kuzum safagimiz 1 :) persembe sabahi evine donuyor insallah :) senin askerin nasil kuzumm iyidir insallahBende çok iyiyimm canımmNasıl gidiyor kuzu hersey yolundamı askerinin keyfi rahatı yerindedir inşallah
Ayyy kuzumm çok sevindimm bu ne güzel bir haber yaahersey yolunda cok sukuur canimm :) erdi bugun silahlari teslim etti bitti askerligi kuzum safagimiz 1 :) persembe sabahi evine donuyor insallah :) senin askerin nasil kuzumm iyidir insallah
canim cok tesekkur ederimmm :) aminn darisi sizin basiniza insalllahhhh :) oh plakalara dusulmus kuzum en cabuk plakalar geciyo zaten hic merak etme :) kiz benimki de nobet tutmadi hic postaydi nobetcileri getir gotur yapiyodu :) tatlim bende yattim iyi geceler sana ck optum efulimmmm muahhhhAyyy kuzumm çok sevindimm bu ne güzel bir haber yaaDarısı bizim başımıza inşallahh sağsalimm Musmutlu günler sizin olsun inşallahh Bizim şafagımız 81 kuzum İyi çok şükür onbaşı oldu nöbet derdi flan bitti nöbet tutmıcak artık günler geçmesini bekliyorus
Anaaaammm siz bitiriyosunuz biz başlıyoruz gözün aydin canim benim :) darisi bizehersey yolunda cok sukuur canimm :) erdi bugun silahlari teslim etti bitti askerligi kuzum safagimiz 1 :) persembe sabahi evine donuyor insallah :) senin askerin nasil kuzumm iyidir insallah
iyi geceler canımm Güzel rüyalar güzel günler seni beklercanim cok tesekkur ederimmm :) aminn darisi sizin basiniza insalllahhhh :) oh plakalara dusulmus kuzum en cabuk plakalar geciyo zaten hic merak etme :) kiz benimki de nobet tutmadi hic postaydi nobetcileri getir gotur yapiyodu :) tatlim bende yattim iyi geceler sana ck optum efulimmmm muahhhh
Sevgili mi sözlü mü nisanli misinuz :) temelli mi geliyosun yoksa ta oralardan enisteyi gormeye mi :):) bende demet canim belcikada yasiyorum 23 yasindayim bankada calisiyorum..
erdimle 31.07.2010 da tanistik :) o istanbulda oturuyor oyle uzaktan uzaktan yurutuyoruz cok sukur :) erdimin yarin son gunu askerligi yedik :) cumartesi bende istanbula gidiyorum allah izin verirsee :)
basagim sanada iyi geceler tatli ruyalar canimin ici cok optummm :) ruyanda askini goor muahhhhh
aynen kuzum finaller benide yaktıbnde Ataturk aof okuyorum. .finaller de batmisim resmensenn iyi gecmis sevindim tatlimm
evet guzelimm 180 gunu bitirdik cok sukurr :) darisi hepinizin basina insallahhhh zaman su gibi gecerr :)Anaaaammm siz bitiriyosunuz biz başlıyoruz gözün aydin canim benim :) darisi bize
sevgiliyiz balim ya.. erdinin isi olsaydi hemen dusunuyoduk soz falan ama kpss yakti bizi oyuzden beklicez simdilik yaza erteledik bakalim nekadar ertelicez..Sevgili mi sözlü mü nisanli misinuz :) temelli mi geliyosun yoksa ta oralardan enisteyi gormeye mi :)
aa bn ikinizi de Çorlu'da saniyodum balimmolsun eniste gelir seni gormeye aynn ya bnmkide ixin belli olduğundan beri soyleniyo zaman gecmiyo diye ceyhun eniste erkn toplamis bavulu
Kiz nasil izin aldin ta ordan buraya gelmeye :) hep birlikte mi geliyosunuz bizdr ayni dertten beklicez ya insallah iyi bi is bulurlar en kisa zamandaevet guzelimm 180 gunu bitirdik cok sukurr :) darisi hepinizin basina insallahhhh zaman su gibi gecerr :)
sevgiliyiz balim ya.. erdinin isi olsaydi hemen dusunuyoduk soz falan ama kpss yakti bizi oyuzden beklicez simdilik yaza erteledik bakalim nekadar ertelicez..
simdilik enisteyi gormeye geliyoruz :) annemle babami zor ikna ettim babam bilmiyor tabi ama anneme de yeni soyledimm :) temelli de evlendikten sonra insallah kuzumm :)
Günaydınlar :) cok geçmiş olsun canim neyin vargünaydın canlarımmmmben bugün yine çoook hastayım
GünaydiiiiiiiiiinGünaydınnn yarenlerrrrrrr
Günaydınlar :) cok geçmiş olsun canim neyin var
oy gecmis olsun kuzuuum :)günaydın canlarımmmmben bugün yine çoook hastayım
evet balim annem babam ben geliyoruz :) biz senede 2 3 kere gidiyoruz canim anne tarafim hep istanbulda oyuzden cokta zor olmuyo :)Kiz nasil izin aldin ta ordan buraya gelmeye :) hep birlikte mi geliyosunuz bizdr ayni dertten beklicez ya insallah iyi bi is bulurlar en kisa zamanda
Dikkat et kiz kendine :) evdeyim bende canim napayim kendi capimda bi iki spor yapayim dedim her yerim agriyoteşekkür ederim fıstığımmmmboğaz ağrısı bi de sinüzlerim tıkandı çook fenayım çook baş ağrısı yapıyor doktora gittim şimdi ofisteyim, sen napıyosun cicimmm nasılsın
Iyi bari canim enisteylede o arada tanistinizo zamanoy gecmis olsun kuzuuum :)
evet balim annem babam ben geliyoruz :) biz senede 2 3 kere gidiyoruz canim anne tarafim hep istanbulda oyuzden cokta zor olmuyo :)
valla en onemlisi su is konusu yaa cok takiyoruz kafamizainsallah hepsi cok guzel isler bulurlarda bizi hemen isterlerrrrrr
kiz biz erdiyle faceden tanistik :) cok karsiydim oyle seylere ama oldu iste :) 1 sene birbirimizi canli canli gormedik oyuzden hemen cikmaya baslamadik 1 sene sonra anca gorusebildik sonra basladik kuzum :) meger bizimkinin korkulari varmis ya benden uzunsa ya beni begenmezse diye :) kurban olurum kizzzz :) siz nasil tanistiniz?Iyi bari canim enisteylede o arada tanistinizo zamanbende cok takiyorum hayırlısıyla bulurlar inşallah bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?