2014 Yarenleri! :)

teşekkür ederim fıstığımmm senin de gözün aydın kuzucummm çok şükür bitti gitti

Dikkat et kiz kendine :) evdeyim bende canim napayim kendi capimda bi iki spor yapayim dedim her yerim agriyo

yap canım hareketsiz kalma ben de yapıyorum 3 günde 1 hergün yapmıyorum zaten kuş gibiyim kilo vermeyeyim

Allahiiimmmm korkulari bosa çıkmış o zaman bizde ekim 2012den beri beraberiz canima universitede ayni siniftaydik konusmaya basladik oyle oyle sevgili olduk :)

teşekkür ederim fıstığımmm senin de gözün aydın kuzucummm çok şükür bitti gitti

yap canım hareketsiz kalma ben de yapıyorum 3 günde 1 hergün yapmıyorum zaten kuş gibiyim kilo vermeyeyim
Kiz benim fazlam var biraz ondan yapıyorum ama hareket edemiyorum suan gce uykumda biri pataklaklamis sanki beni :))

Kiz benim fazlam var biraz ondan yapıyorum ama hareket edemiyorum suan gce uykumda biri pataklaklamis sanki beni :))

kaldır totoyu hadiii bakalım ısınma hareketleri yap ki açılsın vücudun tam da böyle hissediyorum heryerim uyuşukkk kimden dayak yedim acabaaaa

Allahiiimmmm korkulari bosa çıkmış o zaman bizde ekim 2012den beri beraberiz canima universitede ayni siniftaydik konusmaya basladik oyle oyle sevgili olduk :)
oy nw guzel en cok ozendigim tanisma sekli :) allah bozmasin guzelimm insallah burda birlikte kiz isteme soz nisan dugun resimlerimizi paylasiriz :)
aslm canim hosgeldin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…