oy gecmis olsun kuzuuum :)
evet balim annem babam ben geliyoruz :) biz senede 2 3 kere gidiyoruz canim anne tarafim hep istanbulda oyuzden cokta zor olmuyo :)
valla en onemlisi su is konusu yaa cok takiyoruz kafamizainsallah hepsi cok guzel isler bulurlarda bizi hemen isterlerrrrrr
Dikkat et kiz kendine :) evdeyim bende canim napayim kendi capimda bi iki spor yapayim dedim her yerim agriyo
Allahiiimmmm korkulari bosa çıkmış o zamankiz biz erdiyle faceden tanistik :) cok karsiydim oyle seylere ama oldu iste :) 1 sene birbirimizi canli canli gormedik oyuzden hemen cikmaya baslamadik 1 sene sonra anca gorusebildik sonra basladik kuzum :) meger bizimkinin korkulari varmis ya benden uzunsa ya beni begenmezse diye :) kurban olurum kizzzz :) siz nasil tanistiniz?
Kiz benim fazlam var biraz ondan yapıyorum ama hareket edemiyorum suan gce uykumda biri pataklaklamis sanki beni :))teşekkür ederim fıstığımmmsenin de gözün aydın kuzucummm çok şükür bitti gitti
yap canım hareketsiz kalma ben de yapıyorum 3 günde 1hergün yapmıyorum zaten kuş gibiyim kilo vermeyeyim
Kiz benim fazlam var biraz ondan yapıyorum ama hareket edemiyorum suan gce uykumda biri pataklaklamis sanki beni :))
Kaldircam yapcam ama çok kötüyüm :) dayak yedim hihihi :)kaldır totoyu hadiii bakalım ısınma hareketleri yap ki açılsın vücuduntam da böyle hissediyorum heryerim uyuşukkk kimden dayak yedim acabaaaa
Günaydiiiiiiiiiin :)Günaydın bebişleeeeer:) :) :)
oy nw guzel en cok ozendigim tanisma sekli :) allah bozmasin guzelimm insallah burda birlikte kiz isteme soz nisan dugun resimlerimizi paylasiriz :)Allahiiimmmm korkulari bosa çıkmış o zamanbizde ekim 2012den beri beraberiz canima universitede ayni siniftaydik konusmaya basladik oyle oyle sevgili olduk :)
aslm canim hosgeldin :)Selaaaaaaaaaam
oy nw guzel en cok ozendigim tanisma sekli :) allah bozmasin guzelimm insallah burda birlikte kiz isteme soz nisan dugun resimlerimizi paylasiriz :)
aslm canim hosgeldin :)
O gunler gelsinde paylasiriz canim benim bizim daha bi sene askerlik var iş vaaarrrrHoşbuldum canım nasılsın
O gunler gelsin de paylasiriz canim :) daha is var var bi sene askerlik varoy nw guzel en cok ozendigim tanisma sekli :) allah bozmasin guzelimm insallah burda birlikte kiz isteme soz nisan dugun resimlerimizi paylasiriz :)
aslm canim hosgeldin :)
Yanlış yazmışım duzeltemedim :)Hoşbuldum canım nasılsın
Yanlış yazmışım duzeltemedim :)
O gunler gelsin de paylasiriz canim :) daha is var var bi sene askerlik var
Iyiyim canim sen nasilsin :) tanismamis olma ihtimalimiz yuksek yeniyim buralarda :)Nasılsın canımmtanışmışmıydık seninle
HihihiFarkettim canım sorun yok
Hihihitamam canim telefondan yazinca oluyor boyle :)
Bende sevmiyorum eziyet resmenAynen, siteyi telefondan kullanmayı sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?