2014 Yarenleri! :)

canımmm Duha giremiyor topiğe o yüzden benimle haber yolladı gözü aydın demetimin diyor

Hoşbuldum canım nasılsın
iyiyim canimm is yerindeyim canim sklyo elma yiyorumm :) sen napiyosun kuzum
O gunler gelsinde paylasiriz canim benim bizim daha bi sene askerlik var iş vaaarrrr
insallah canim benimmm insallahhh.. hic skma caninii biz variizzz burda canimm bizim zamanimizda yoktu sanki bize boyle moral veren biz burda kizlarla birbirimizi bulmustuk kendi kendimize moral veriyorduk. simdi seni deneyimlerimizle rahatlatcaz insallah :)

Insallah canim ya zaten daha şimdiden burda çok zamqn geçiriyorum ve cidden iyi geliyor :) askimi sabirla bekleyeceğim bakalım babam kabul etseydi gitmeden soz olacakti ama kabul etmedi yüreğime taş koyup beklicem

Insallah canim ya zaten daha şimdiden burda çok zamqn geçiriyorum ve cidden iyi geliyor :) askimi sabirla bekleyeceğim bakalım babam kabul etseydi gitmeden soz olacakti ama kabul etmedi yüreğime taş koyup beklicem
ahhhh amcaaa yaaa niye kabul etmedin yaaaa :) askerden sonra insallah sorunsuz halledersiniz kusum :)

Ben mersindeyim sevgilim iskenderunda yaşıyor 7sinde teslim olacak istanbul a gidecek. Uzun dönem safak 365 yaniii :) sen anlat bakayim
Ohh tez zamanda kavuşmayı nasip etsin Allah canım Ben İstanbul'dayım sevgilim Ağrı da bizim de uzun dönem ama geçiyor zaman sıkma canını

şafak kaç? doğu zor mu bizim usta birliği nereye çıkacak belli değilde doğuda olabilir
Valla ben şafak saymıyorum her gün canım Ama en son hafta sonu baktığımda 280 lere düştük sanırım yani yerine göre değişir demem daha doğru olur sanırım tatlım sonuçta bazı bölgeler biliyorsun daha aksiyonlu
Ama Ağrı çok rahat cidden ben de başta çok endişeleniyordum ama komutanları gereksiz yere sıkmıyorlarmış.Bi de üstüne yazıcı oldu benimki akşama kadar oturuyormuş İnşallah seninkinin de şansı yaver gider de su gibi akıp geçer askerlik tatlım Yakın olsun diye dua etmek yerine uzak olsun ama rahat olsun demeni tavsiye ederim tatlım

telefon sokmuştur içeri rahat rahat konusuyorsunuzda o zaman rahatsa ne iyi canım. neden şafak saymıyosun ben saymasam bana sordugunda bilemesem alınır hemen bizimki doğru söylüyosun canım öyle tabii rahat olsun da :) ne zamandır berabersiniz

Evet tatlım her akşam arıyor aramasa mesaj atıyor ulaşıyor bir şekilde Her gün sayamıyorum tatlım ben içim kararıyor boşuna kendimi üzmek yerine hafta sonları bakıyorum anca Benimki kendi de saymıyor ki şafak kaç dediğimde karanlık diyo sadece Anca Mayıs tan sonra sayarım diyodu Bizim 4 yıl bitti tatlım sizin ne kadar oldu yaş kaç bu arada

şafak karanlık güzelmiş :) bizimki zifiri karanlık o zaman şakafsayar saat mi ne var diyodu benim erkek arkadasım o saymasada ben saycam mecbur uygulama indirirm olmazsa ekim 2012den beri beraberiz canım 2 seneyi geçti 21 yaşındayım

Eneee sonunda yaşıtım birini bulabildim Genelde ya benden küçük yada bi iki yaş büyük arkadaşlarım var Evet şafak sayar uygulaması var indir iyi oluyo tatlım Maşallahhhhh diyelim nazar değmesin hayırlısı ile Rabbim yan yana getirsin sizi tatlım

eneeem sende mi 21 hooh:)) amin canım sizi de bizi de herkesi inşallah inririm napayım mazallah unuturum falan

kız bide gidecek bi kutu yapayım diyorum içine traş seti mektup falan koyayım diyorum saçma mı olur sence alınabilecek herşeyi aldım çünkü napsam bilemedim iç çamaşırı falan da koysam?

kız bide gidecek bi kutu yapayım diyorum içine traş seti mektup falan koyayım diyorum saçma mı olur sence alınabilecek herşeyi aldım çünkü napsam bilemedim iç çamaşırı falan da koysam?
eneeem sende mi 21 hooh:)) amin canım sizi de bizi de herkesi inşallah inririm napayım mazallah unuturum falan
İndir indir kıııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzz Amin inşallahhhhh tatlım
Al canım al iç çamaşırı felan da ekle set yap askeri malzeme satan yerlerde çok şey var gidebilir misin bilmiyorum ama ayakkabı için tabanlık sivil kıyafeti için elbise kılıfları alabilirsin botlarının çalınmaması için kilit alabilirsin Ben mektup da yazmıştım baya duygulanmıştı iyi hissetmesini sağlıyor cidden. Resim felan şimdiden çıkartma tatlım ama acemi de biraz problem çıkabilir.Benimki vesikalık fotoğrafımı götürmüş o da cüzdanında duruyor diye rahat oluyomuş
Sen bana sormak istediklerini sor tatlım yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince

Bunlar geldi ys aklima bunun disinda baska ne alınabilir hiç bişey bulamıyorum. Bi kutuya onları alıp koysam. Başka ne satılıyor kız orda :))

Bunlar geldi ys aklima bunun disinda baska ne alınabilir hiç bişey bulamıyorum. Bi kutuya onları alıp koysam. Başka ne satılıyor kız orda :))
Boyunluk felan alabilirsin tatlım temiz ve kirli çamaşır torbası asker saati alabilirsin çok şey var ya orda oraya gidince zaten aa bu yok deyip alıyor hemen tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…