2014 Yarenleri! :)

Boyunluk felan alabilirsin tatlım temiz ve kirli çamaşır torbası asker saati alabilirsin çok şey var ya orda oraya gidince zaten aa bu yok deyip alıyor hemen tatlım
Ya burda var mi ki acaba hic duymadim denk gelmedim yani çamaşır torbasi nasıl oluyor canım

sevgim bende erdiye oyle bi canta hazirlamistim icinde bi ben yoktum postallar ayaklarini vurdugu icin mutlaka tabanlik al erdi en cok ona sevinmisti cunku cok sert postallar diyodu.. bide yarabandi aldim su toplayan taban parmaklara falan birebir agrisini hissettirmeyen yarabantlari var onlarda super balim.. diger seyler var Zaten ordan temin edebiliyolar kuzum

Hurç gibi tatlım bulursun onlarda kesin vardır sizin orda da çarşıda felan
bakayim bi olmazsa dedigin gibi yaparım bi kutu içine tras seti ic camasiri mektup yazmayi düşünüyorum başka aklimda bisey yok çalışmiyorumda istediğim herseyi alabilir miyim eminde degilim ama mutlu olsun istiyorum

Tabanlık nasil oluyor canim nerden bulabilirim başka neler koymuştun bebeğim

bakayim bi olmazsa dedigin gibi yaparım bi kutu içine tras seti ic camasiri mektup yazmayi düşünüyorum başka aklimda bisey yok çalışmiyorumda istediğim herseyi alabilir miyim eminde degilim ama mutlu olsun istiyorum
İnternetten bakabilirsin tatlım yine hazır listeler var çünkü bak bi tane atıyorum sana

• Yaklaşık olarak (25cm)X(25cm)X(50cm) boyutlarında fermuarlı lacivert bir çanta.
  • Bir kutu kendinden cilali siyah ayakkabı boyası.
  • Bir sabun kutusu ve bir sabun.
  • Bir banyo havlusu.
  • İki tane elbise askısı.
  • Palaska.
  • Ufak bir dikiş kutusu.
  • Traş malzemelerinizi, diş fırçanızı vs. koyabileceğiniz kapaklı plastik bir kutu.
  • Bir çift plastik terlik.
  • Bir çift siyah çorap (kışlik değil).
  • İki adet fanila, askeri yeşil renkte.
  • İki adet külot
  • Kepinize dikmeniz gereken renkli düğme (nüfte )
  • Postal için tabanlık keçe
  • Bir çift eldiven (kış dönemi için).
  • Çengelli iğneler.
  • Mehmetcigin El Defteri, içinde marşlar, yemin metni, rütbeler, takvim, adres yazacak yer vs. olan küçük bir defter.
  • Boyuna asılan cinsten para kesesi.
    • Türk Telekom Aile Kart (Gideceğiniz her birlikte bulunan ankesörlü telefonlardan rahatça kullanabilirsiniz. Üstelik görüşme ücretini sevenleriniz öder, harçlığınız cebinizde kalır.)
    • İki adet ufak kilit (biri postal için diğeri çantanın fermuarını kilitlemek için)
    • Pijama; mevsime göre eşofmanlar aynı işi görebilir
    • Eşofman alt/üst
    • Siyah çorap (Yıkamak ve özellikle kurutmak kolay değil; ayağının terlemesini hesaba katıp, bütün gün postalın içinde olacağını da düşünerek, ne kadar götüreceğinize karar verin. Soğuk dönemler için masraftan kaçınmayıp dağcıların kullandığı çoraplardan alabilirsiniz.)
    • Postal için tabanlık (ortopedik alırsanız ayağınız daha rahat eder, yalnız o durumda postalınızı iki boy büyük almayı unutmayın)
    • İç çamaşırı (Aynen çoraplarda oldugu gibi yıkama zorluğunu unutmayın, mümkün olduğunca çok bulundurun.)
    • Bir çift eldiven veya eldiven içi
    • Havlu, banyo ve yüz için
    • Pilli traş makinasi, pil
    • Traş köpüğü, jilet kullanıyorsanız elbette
    • Kolonya
    • Diş fırçası, diş macunu
    • Sabun, şampuan
    • Krem veya benzeri cilt kurumasını önleyici malzeme
    • Vitamin (İlaç ve vitaminler girişte kontrol ediliyor, fazla bulurlarsa sizin isminiz altında
    • Plastik bardak
    • Tırnak makası
    • Ayak için pudra
    • Yara bantı, postal vurması halinde kullanılacak cinsten ortasi delikli nasır bantları
    • Kulak tıkacı (koğuştaki horlamaya karşı)
    • Göz bağı (koğuşlar her zaman karanlık değil, özellikle ranzanın üst katında yatıyorsanız)
    • Kalem, kağıt
    • Ameliyat raporları (sağlık nedeniyle yapılmaması gereken şeyleri belgelemek için)
    • Çantanızın ve diğer eşyanızın (mesela kepiniz) üzerine numaranızı yazmak için koyu renkli bir marker
    • Pilli, ufak okuma lambası. Traş olmak, dikiş ya da okumak için kullanışlı olabilir.
    • Üniformalardaki dikişler kolay sökülebilir. Dikiş yerlerini tutturmak için bir miktar tutkal.

Canimm benim çok sağol bi cogunu ailesi alir ama yara bandi ve telefon karti akillarina gelmeyebilir onlardan alayim. Defter filan tutmaz o :) yara bandi, kart, tras seti, corap, atlet, ayakkabı tabani bunlari aliyom o zaman uygun mudur

Canimm benim çok sağol bi cogunu ailesi alir ama yara bandi ve telefon karti akillarina gelmeyebilir onlardan alayim. Defter filan tutmaz o :) yara bandi, kart, tras seti, corap, atlet, ayakkabı tabani bunlari aliyom o zaman uygun mudur
Rica ederim tatlım Askerini bilgilendir yine ailesi alsa da eksik birşeyi olmadan gitsin evet tatlım onları da sen al

Evet canım al teslim el erkenden son anlara bırakma derim Az kalmış ya iyi değerlendirin valla her gününüzü tatlım insan kavga etmeyi bile arıyor
Öyle canım da burda değil zaten gitmefen önce bi görüşürüz inşallah oyle hergun buluşma görüşme olmuyor yani. Ozlenmez mi yaa ahh ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…