2014 Yarenleri! :)

Iyidir canisi sen nasılsın :)
İyiyimm bebeğim ama bugün çok fena trip yedim benimki sabah günaydın flan yazmamış hiç öğleye kadrda yazmadı bnde top atışına gittiler sanırım sarja takamadı diye düşündüm Normal günaydın flan yazdım ama gittiğim yerleri haber verdim sonra öğlen yazdı meğer paketi bitmiş çarşıya gidene kontör yükletmiş bana sen ilgisizsin hiç merak etmiyosun flan büsürü trip attı yahuu hiç aklıma gelmedi böle bişy olcağı

Anaammmm böyle tribe can kurban daha da çocuklasip daha çok ilgi bekliyorlar galiba :) şöyle bol ilgili alakali sevgi dolu ask mesaji at da gonlunu al eniştemizin

Anaammmm böyle tribe can kurban daha da çocuklasip daha çok ilgi bekliyorlar galiba :) şöyle bol ilgili alakali sevgi dolu ask mesaji at da gonlunu al eniştemizin
Aynen kuzucum ya valla bende şaşırdım yapmazdı hiç böyle Aynen kuzu akşama müsait olunca yoğun ilgi bakımına alcam onuu

Aynen kuzucum ya valla bende şaşırdım yapmazdı hiç böyle Aynen kuzu akşama müsait olunca yoğun ilgi bakımına alcam onuu
Ayy Allah iyiligini versin al bakalim yogun ilgi bakimina. Boyle dedikleri zamanda insan hem şaşırıyor hemde kiyamiyor ya :)

Ayy Allah iyiligini versin al bakalim yogun ilgi bakimina. Boyle dedikleri zamanda insan hem şaşırıyor hemde kiyamiyor ya :)
aynen kuzu ya yolda yürüyordum bide onamı yazayım önümemi bakayım bilemedim Siz nasılsınız kuzu keyifler yerindemi

Kuzucum ya bir şey sorcam ağustosta kaçında gitmişti askerin

Tabanlık nasil oluyor canim nerden bulabilirim başka neler koymuştun bebeğim
bak soyle balim ben bunun silikonundan bbulmustum yumusacikti erdi cok rahat etti kesinlikle al koy balim.. baska aklima gelenler iste dolap kilidi, avuc ici buyuklugunde dikis kutusu, boxer, deodorant, el kremi, ayak kremi.. aklima geldikce yazarim kuzum
Kuzucum ya bir şey sorcam ağustosta kaçında gitmişti askerin
14 agustosta gitmisti hayatim yanilmiyorsam. neden ki?

ayy canım çok iyi olur valla ayakkabıcılardan alıcam di mi? kendi ayakkabı numarasına göre mi alayım

hosgelmisss balimmmm :) oyyy bende bende bendeeee :)
merhaba tatlimm hosgeldinnn :)
balimm gokselin ailesi bilmiyo pazar gelicegini,Pazartesi gelicek saniyolar..pazarda gökselin amcasinin oglunun nisani var,ablasi bnide cagirdi..gokselle eniştesi bni alicak beraber dugun salonuna gidicez sürprizzzzz yapıcaz

Kuzum bizimde sizden tam 1 ay sonraydı hatta 25 gün falan sonraydı ama geliş tarihi 4 mart acebaaaa ocak sonunda gelirmi kiiiiiiii

ayy canım çok iyi olur valla ayakkabıcılardan alıcam di mi? kendi ayakkabı numarasına göre mi alayım
evet hayatimm.. valla nerde olur bilemiyorum bi netten bakalim beraber buluruz belki resmi paylasmayi unutmusum bak sundan
balimm gokselin ailesi bilmiyo pazar gelicegini,Pazartesi gelicek saniyolar..pazarda gökselin amcasinin oglunun nisani var,ablasi bnide cagirdi..gokselle eniştesi bni alicak beraber dugun salonuna gidicez sürprizzzzz yapıcaz
ayyyy inanmiyorum balimmm yaaaa suprize bakkkk uffff :)))) cokkk sevindim basagim superrr bi haber bu yaaaa :)
Kuzum bizimde sizden tam 1 ay sonraydı hatta 25 gün falan sonraydı ama geliş tarihi 4 mart acebaaaa ocak sonunda gelirmi kiiiiiiii
bence subat sonu olabilirr kuzummm :) bizimki hic izin almadi seninkide almadiysa bence erken gelebilirr :)

Eklentiler

• image.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…