sağol canım ben bi bakayım haftaya yanıma gelcek Allah izin verirse tamamlayayım yavaştanevet hayatimm.. valla nerde olur bilemiyorum bi netten bakalim beraber buluruz belki resmi paylasmayi unutmusum bak sundan
ayyyy inanmiyorum balimmm yaaaa suprize bakkkk uffff :)))) cokkk sevindim basagim superrr bi haber bu yaaaa :)
bence subat sonu olabilirr kuzummm :) bizimki hic izin almadi seninkide almadiysa bence erken gelebilirr :)
benim babamda ilk askerlik demişti çok şükür tanıyınca ikna oldular sözlendik askerden önce tabi kısa dönem olmasınında avantajını yaşadık sanırımYok canim olacaktı babam kabul etmedi once is askerlik dedi ertelendi
sevdicekle sürprizler :) ayy bide tum aileyle taniscamevet hayatimm.. valla nerde olur bilemiyorum bi netten bakalim beraber buluruz belki resmi paylasmayi unutmusum bak sundan
ayyyy inanmiyorum balimmm yaaaa suprize bakkkk uffff :)))) cokkk sevindim basagim superrr bi haber bu yaaaa :)
bence subat sonu olabilirr kuzummm :) bizimki hic izin almadi seninkide almadiysa bence erken gelebilirr :)
benim babamı ikna edemedik canım tanışmayı zar zor kabul etti. Denedik olmuyor beklicezbenim babamda ilk askerlik demişti çok şükür tanıyınca ikna oldular sözlendik askerden önce tabi kısa dönem olmasınında avantajını yaşadık sanırımHayırlısı olsun canım inşllah hayallerinize kavuşursunuz
içi ferah tut canım emin ol ilerde sıkıntı ettiğime değmezmiş diyorsun herşey en güzel şekilde olucak inşallah. Telefonunu çaldırması kötü olms canım ya askeriyede bu tür olaylar çok oluyor malesef kazık kadr olmuşlar ama adam olamamış bazıları yaaKuzular ya ne zor işlermiş şafak azaldıkça bi seviniyorum bi düşüncelere dalıyorum ya hersey istediğimiz gibi olmazasa diye.. Birde bu aralar co kyogun calısıyorum sinirlerim lackalastı ınsanlarla ugrasmaktan.. Bide ustune bu aksam gokhan telefonunu caldırdı cinlerim tepeme bndi aman of hissiszleştim.
aminn canım inşallahhbenim babamı ikna edemedik canım tanışmayı zar zor kabul etti. Denedik olmuyor beklicezamin canım benim inşallah sizde
dua et canım hayırlısıyla herşey istediğiniz gibi olur inşallah. İnsanlarla ugrasmak zor Allah sabır versinKuzular ya ne zor işlermiş şafak azaldıkça bi seviniyorum bi düşüncelere dalıyorum ya hersey istediğimiz gibi olmazasa diye.. Birde bu aralar co kyogun calısıyorum sinirlerim lackalastı ınsanlarla ugrasmaktan.. Bide ustune bu aksam gokhan telefonunu caldırdı cinlerim tepeme bndi aman of hissiszleştim.
çeyiz hazırlıgına başladınmı kızzinşallah yavrum
öyle valla canım şimdi altın yapıcam sıkışacagım çok ama bizim için sonuçta elimde köşede duracak o yaptıklarım.. Sorma yaa telefonunu şarjda bırakmıs her zmanjki gibi bi bakmıs telefon yok kapalı. Karakola gitmiş yarında savcılıktan sinyal takibi yaptırcam dedi. Askeriyenin içindedir o zaten buyuk ihtimal bulunur inşallah ya.. Ne adamlar var allah onları bildiği gibi yapsın.içi ferah tut canım emin ol ilerde sıkıntı ettiğime değmezmiş diyorsun herşey en güzel şekilde olucak inşallah. Telefonunu çaldırması kötü olms canım ya askeriyede bu tür olaylar çok oluyor malesef kazık kadr olmuşlar ama adam olamamış bazıları yaa
ay kuzum ne güzel birşey bu böylee o anki heycanını tahmin edemiyorum yaa rüya gibibalimm gokselin ailesi bilmiyo pazar gelicegini,Pazartesi gelicek saniyolar..pazarda gökselin amcasinin oglunun nisani var,ablasi bnide cagirdi..gokselle eniştesi bni alicak beraber dugun salonuna gidicez sürprizzzzz yapıcaz
yok yavrum ya işe girdim bi ay alırım dedim bi su ısıtıcısı aldım çıktım işe başlar başlamaz almayı düşünüyorum yavastançeyiz hazırlıgına başladınmı kızz
valla canım ya kac aydır ustumuzde bi ugursuzluktur gitmedi.. Çıksın gitsin bari bidaha gelmesin. Öyle dandik bi telefonda dedua et canım hayırlısıyla herşey istediğiniz gibi olur inşallah. İnsanlarla ugrasmak zor Allah sabır versinenişteye de geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin demişler..
Aynen kuzumm traş bıçaklarını bile çalıyormış birbirlerinin biyerleri kesilesiceleröyle valla canım şimdi altın yapıcam sıkışacagım çok ama bizim için sonuçta elimde köşede duracak o yaptıklarım.. Sorma yaa telefonunu şarjda bırakmıs her zmanjki gibi bi bakmıs telefon yok kapalı. Karakola gitmiş yarında savcılıktan sinyal takibi yaptırcam dedi. Askeriyenin içindedir o zaten buyuk ihtimal bulunur inşallah ya.. Ne adamlar var allah onları bildiği gibi yapsın.
alana da yaramaz canım merak etme haram sonucta. çantasına falan bıraksa bari alan hafıza kartınıvalla canım ya kac aydır ustumuzde bi ugursuzluktur gitmedi.. Çıksın gitsin bari bidaha gelmesin. Öyle dandik bi telefonda de
gildi ona uzuluyorum içinde hattı var resimlerimiz vaaar...
Başlarsın kuzum hayırlısı ile inşallah zaten siftahı bi yaptınmı birdaha kendini kopartamıyosun bu çeyiz işlerindenyok yavrum ya işe girdim bi ay alırım dedim bi su ısıtıcısı aldım çıktım işe başlar başlamaz almayı düşünüyorum yavastansen başladın mı
ayy icimde kelebekkler ucuyoooay kuzum ne güzel birşey bu böylee o anki heycanını tahmin edemiyorum yaa rüya gibi
hiç sorma benim daha hiç bişeyim yokBaşlarsın kuzum hayırlısı ile inşallah zaten siftahı bi yaptınmı birdaha kendini kopartamıyosun bu çeyiz işlerindenBen baya oldu canım başlayalı ama al al bitmiyor ee bide herşey maşallah fiyatlar pek güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?