2014 Yarenleri! :)

sağol canım ben bi bakayım haftaya yanıma gelcek Allah izin verirse tamamlayayım yavaştan

Yok canim olacaktı babam kabul etmedi once is askerlik dedi ertelendi
benim babamda ilk askerlik demişti çok şükür tanıyınca ikna oldular sözlendik askerden önce tabi kısa dönem olmasınında avantajını yaşadık sanırım Hayırlısı olsun canım inşllah hayallerinize kavuşursunuz

sevdicekle sürprizler :) ayy bide tum aileyle taniscam

benim babamı ikna edemedik canım tanışmayı zar zor kabul etti. Denedik olmuyor beklicez amin canım benim inşallah sizde

Kuzular ya ne zor işlermiş şafak azaldıkça bi seviniyorum bi düşüncelere dalıyorum ya hersey istediğimiz gibi olmazasa diye.. Birde bu aralar co kyogun calısıyorum sinirlerim lackalastı ınsanlarla ugrasmaktan.. Bide ustune bu aksam gokhan telefonunu caldırdı cinlerim tepeme bndi aman of hissiszleştim.

içi ferah tut canım emin ol ilerde sıkıntı ettiğime değmezmiş diyorsun herşey en güzel şekilde olucak inşallah. Telefonunu çaldırması kötü olms canım ya askeriyede bu tür olaylar çok oluyor malesef kazık kadr olmuşlar ama adam olamamış bazıları yaa

dua et canım hayırlısıyla herşey istediğiniz gibi olur inşallah. İnsanlarla ugrasmak zor Allah sabır versin enişteye de geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin demişler..

öyle valla canım şimdi altın yapıcam sıkışacagım çok ama bizim için sonuçta elimde köşede duracak o yaptıklarım.. Sorma yaa telefonunu şarjda bırakmıs her zmanjki gibi bi bakmıs telefon yok kapalı. Karakola gitmiş yarında savcılıktan sinyal takibi yaptırcam dedi. Askeriyenin içindedir o zaten buyuk ihtimal bulunur inşallah ya.. Ne adamlar var allah onları bildiği gibi yapsın.

balimm gokselin ailesi bilmiyo pazar gelicegini,Pazartesi gelicek saniyolar..pazarda gökselin amcasinin oglunun nisani var,ablasi bnide cagirdi..gokselle eniştesi bni alicak beraber dugun salonuna gidicez sürprizzzzz yapıcaz
ay kuzum ne güzel birşey bu böylee o anki heycanını tahmin edemiyorum yaa rüya gibi

dua et canım hayırlısıyla herşey istediğiniz gibi olur inşallah. İnsanlarla ugrasmak zor Allah sabır versin enişteye de geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin demişler..
valla canım ya kac aydır ustumuzde bi ugursuzluktur gitmedi.. Çıksın gitsin bari bidaha gelmesin. Öyle dandik bi telefonda de
gildi ona uzuluyorum içinde hattı var resimlerimiz vaaar...

Aynen kuzumm traş bıçaklarını bile çalıyormış birbirlerinin biyerleri kesilesiceler İnşallah bulunurr elinden çıkarmadan .
Kuzum elinden geleni yap sıkışsan bile emin ol sonradaniyiki yapmışşım diyosun

valla canım ya kac aydır ustumuzde bi ugursuzluktur gitmedi.. Çıksın gitsin bari bidaha gelmesin. Öyle dandik bi telefonda de
gildi ona uzuluyorum içinde hattı var resimlerimiz vaaar...
alana da yaramaz canım merak etme haram sonucta. çantasına falan bıraksa bari alan hafıza kartını dua et bol bol güzel gönlünü ferah tut canım benım

yok yavrum ya işe girdim bi ay alırım dedim bi su ısıtıcısı aldım çıktım işe başlar başlamaz almayı düşünüyorum yavastan sen başladın mı
Başlarsın kuzum hayırlısı ile inşallah zaten siftahı bi yaptınmı birdaha kendini kopartamıyosun bu çeyiz işlerinden Ben baya oldu canım başlayalı ama al al bitmiyor ee bide herşey maşallah fiyatlar pek güzel

hiç sorma benim daha hiç bişeyim yok güzel günlerde kullan canım hepsinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…