- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Hu huuu biri çeyiz mi dediiiiiBaşlarsın kuzum hayırlısı ile inşallah zaten siftahı bi yaptınmı birdaha kendini kopartamıyosun bu çeyiz işlerindenBen baya oldu canım başlayalı ama al al bitmiyor ee bide herşey maşallah fiyatlar pek güzel
Gerizekalılar yaa.. Nasıl insanalrla beraberler işte.. İnşallah kuzum sagolasın. Bende öyle dusunuyorum altın konusunda yarın oburgun cok ısımıze yarıccak..Aynen kuzumm traş bıçaklarını bile çalıyormış birbirlerinin biyerleri kesilesicelerİnşallah bulunurr elinden çıkarmadan .
Kuzum elinden geleni yap sıkışsan bile emin ol sonradaniyiki yapmışşım diyosun
vallahi aklımdan geçtin 5 dk öncee :) hoşgeldiiiinnHerkese merhabalaaaarBen geldim kızlaaaaarrr
benim çeyizim yokHu huuu biri çeyiz mi dediiiiiBayılırım çeyiz muhabetinede, alışverişinedeeeee
Kuzm hafıza kartı degil ki telefonun kendi hafızasında hepsi.. Ayrıca telefonun kilidi var nasıl acacaksa.alana da yaramaz canım merak etme haram sonucta. çantasına falan bıraksa bari alan hafıza kartınıdua et bol bol güzel gönlünü ferah tut canım benım
Bebeğimmmmm gözünaydıııııınnnn harika bi süpriz olucak göksel eniştenin anneciğine ve babacığınaaaaayy icimde kelebekkler ucuyooo
şikayet ettiyseniz bulunur bebeğim sıkma canınıKuzm hafıza kartı degil ki telefonun kendi hafızasında hepsi.. Ayrıca telefonun kilidi var nasıl acacaksa.
kalp falan yok cok şükür balimm..ayy ablasi da bilmiyo bana sordu bnde pazartesi geliyo didim,ay bna da kizicakBebeğimmmmm gözünaydıııııınnnn harika bi süpriz olucak göksel eniştenin anneciğine ve babacığınaaaaAma dikkat edin kız bide kalp problemi fln varsa allah korusun amcaya teyzeye bişi olmasın
Kuşuuuum tşk ederiiiimmm beni mi geçirdin içindennnvallahi aklımdan geçtin 5 dk öncee :) hoşgeldiiiinn
Nidakuşummmm çok geçmiş olsun yaaa ne şerefsiz insanlar var.. Bizimde atletlerimiz çalınmıştı ilk burdura gittiğinde.. Allah ıslah etsin böylelerini..Kuzm hafıza kartı degil ki telefonun kendi hafızasında hepsi.. Ayrıca telefonun kilidi var nasıl acacaksa.
inşallah canım ya sagol..şikayet ettiyseniz bulunur bebeğim sıkma canını
Yaa kuzum gokhanında cok calındı ayakkabsı esofmanı ama telefon koyuyor bee.. Sagol canısı dua et inşallah bulunur savcılıga gidecek yarın.Kuşuuuum tşk ederiiiimmm beni mi geçirdin içindennnNasılsın fıstıııık? Çeyiz konusuda hele bi çalışmaya başla allahın izniyle çok sohbet edicez, fikir alışverişi yapıcaz seninle çeyiz hakkında
Nidakuşummmm çok geçmiş olsun yaaa ne şerefsiz insanlar var.. Bizimde atletlerimiz çalınmıştı ilk burdura gittiğinde.. Allah ıslah etsin böylelerini..
valla bizim denizlilili nerelerde acaba dediim :) inşallah bi iş bulayımda canımKuşuuuum tşk ederiiiimmm beni mi geçirdin içindennnNasılsın fıstıııık? Çeyiz konusuda hele bi çalışmaya başla allahın izniyle çok sohbet edicez, fikir alışverişi yapıcaz seninle çeyiz hakkında
Nidakuşummmm çok geçmiş olsun yaaa ne şerefsiz insanlar var.. Bizimde atletlerimiz çalınmıştı ilk burdura gittiğinde.. Allah ıslah etsin böylelerini..
aynen kuzummm güzel günler biizm olsun inşallah sevdicekleGerizekalılar yaa.. Nasıl insanalrla beraberler işte.. İnşallah kuzum sagolasın. Bende öyle dusunuyorum altın konusunda yarın oburgun cok ısımıze yarıccak..
Gerçeeeek bir şok olucak kız hepsi içiiiiinkalp falan yok cok şükür balimm..ayy ablasi da bilmiyo bana sordu bnde pazartesi geliyo didim,ay bna da kizicakaskimm geliyoooo kiiiii
yavriiimmmm bebeğim gelmişş benimmmm bugnki konumuzz bellii ozmann hahayyttHu huuu biri çeyiz mi dediiiiiBayılırım çeyiz muhabetinede, alışverişinedeeeee
onlar şok olucaklar bn askimi getirinceGerçeeeek bir şok olucak kız hepsi içiiiiinVe çooooook mutlu olucaklaaaaarrrr.. yupoiiii başakkk aşkına kavuşuyooooooo
İnşallah allahın izniyle bulunur bebeğim yaaaYaa kuzum gokhanında cok calındı ayakkabsı esofmanı ama telefon koyuyor bee.. Sagol canısı dua et inşallah bulunur savcılıga gidecek yarın.
Bölümün neydi bebeğim senin? Başvuru falan yaptın mı hiç bi yerlere? Ya da kpss'ye hazırlanıyomusun kuşum?valla bizim denizlilili nerelerde acaba dediim :) inşallah bi iş bulayımda canım
Aminn bitanem amiiiiiiiiiiin...aynen kuzummm güzel günler biizm olsun inşallah sevdicekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?