2014 Yarenleri! :)

Hu huuu biri çeyiz mi dediiiii Bayılırım çeyiz muhabetinede, alışverişinedeeeee

Gerizekalılar yaa.. Nasıl insanalrla beraberler işte.. İnşallah kuzum sagolasın. Bende öyle dusunuyorum altın konusunda yarın oburgun cok ısımıze yarıccak..

Bebeğimmmmm gözünaydıııııınnnn harika bi süpriz olucak göksel eniştenin anneciğine ve babacığınaaaa Ama dikkat edin kız bide kalp problemi fln varsa allah korusun amcaya teyzeye bişi olmasın
kalp falan yok cok şükür balimm..ayy ablasi da bilmiyo bana sordu bnde pazartesi geliyo didim,ay bna da kizicak askimm geliyoooo kiiiii

vallahi aklımdan geçtin 5 dk öncee :) hoşgeldiiiinn
Kuşuuuum tşk ederiiiimmm beni mi geçirdin içindennn Nasılsın fıstıııık? Çeyiz konusuda hele bi çalışmaya başla allahın izniyle çok sohbet edicez, fikir alışverişi yapıcaz seninle çeyiz hakkında
Kuzm hafıza kartı degil ki telefonun kendi hafızasında hepsi.. Ayrıca telefonun kilidi var nasıl acacaksa.
Nidakuşummmm çok geçmiş olsun yaaa ne şerefsiz insanlar var.. Bizimde atletlerimiz çalınmıştı ilk burdura gittiğinde.. Allah ıslah etsin böylelerini..

Yaa kuzum gokhanında cok calındı ayakkabsı esofmanı ama telefon koyuyor bee.. Sagol canısı dua et inşallah bulunur savcılıga gidecek yarın.

valla bizim denizlilili nerelerde acaba dediim :) inşallah bi iş bulayımda canım

Özlemek; yarandan kan sızar gibi..
Özlemek; bir şiire son sözü yazar gibi..
Özlemek; taze yaraya bir tutam tuz basar gibi..
ÖZLEDİM anasını satayım

Yaa kuzum gokhanında cok calındı ayakkabsı esofmanı ama telefon koyuyor bee.. Sagol canısı dua et inşallah bulunur savcılıga gidecek yarın.
İnşallah allahın izniyle bulunur bebeğim yaaa dua edicem sizin içiiiin
valla bizim denizlilili nerelerde acaba dediim :) inşallah bi iş bulayımda canım
Bölümün neydi bebeğim senin? Başvuru falan yaptın mı hiç bi yerlere? Ya da kpss'ye hazırlanıyomusun kuşum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…