lojistik canım. Ptt alım yapacak onu bekliyorum. En az 100 yere cv bıraktım kariyerden filan ama tecrübe ve dil istiyolarİnşallah allahın izniyle bulunur bebeğim yaaadua edicem sizin içiiiin
Bölümün neydi bebeğim senin? Başvuru falan yaptın mı hiç bi yerlere? Ya da kpss'ye hazırlanıyomusun kuşum?
yavriiimmmm bebeğim gelmişş benimmmm bugnki konumuzz bellii ozmann hahayytt
Ooooh sefan olsun bebeğimmmmmm onlardan önce sen görüceeeenonlar şok olucaklar bn askimi getirincehavaya girdim suan cok pis
Olur bebeğim allahın izniyle bi yer.. En hayırlısı neresi olucaksa orası olsun inşallah.. Ptt için kpss gerekiyodur sanırım dimi?lojistik canım. Ptt alım yapacak onu bekliyorum. En az 100 yere cv bıraktım kariyerden filan ama tecrübe ve dil istiyolar
evet canım girdim kpss ye beklemedeyim bakalım daha alımlar başlamadı kafayı yicem evdeOoooh sefan olsun bebeğimmmmmm onlardan önce sen görüceeeen
Olur bebeğim allahın izniyle bi yer.. En hayırlısı neresi olucaksa orası olsun inşallah.. Ptt için kpss gerekiyodur sanırım dimi?
Kısa olmayan güzel bi elbise giysen bebeğim? Nişan sonuçta bu yaaaa günlük bi yere gitmiyosubkiiii anlayış gösterir göksel enişteeeeya bnm sevdicek etek giymeme kiziyo,tayt giymeme kiziyoo..ya bn ne giycem nisanda
Demetimmmm gelem mi yardımaaaakizlaaaarr imdaaaaaat :)
ahahaa ay kuzumm bende öyleyim eskiden param elime geçince bu ay çanta ayakkabı önmzdeki ay kıyafet die plan yapardımAynen bebeğimmmmmmm yaşasın çeyiiiizzzz işleriiii Kız ben böyle olucağımı hiç düşünmezdim yaa deli gibi kıyafeti ayakkabıyı bıraktım gözüm hep züccaciyecilerde madam cocoda english homeda efenime söyliyim mobilya dekorasyon mağazalarında
ayyyyy kolay gelsin yavruum bu saatte niye eziyet ediyosun kendinekizlaaaarr imdaaaaaat :)
Puanın nasıl peki bebeğim yada sıralamanı biliyomusun? İnşallah hayıtlısıyla yerleşirsin kuzuuu.. BEKlediğine değeeeer:)evet canım girdim kpss ye beklemedeyim bakalım daha alımlar başlamadı kafayı yicem evde
sen yapıştır biz çekerizzKısa olmayan güzel bi elbise giysen bebeğim? Nişan sonuçta bu yaaaa günlük bi yere gitmiyosubkiiii anlayış gösterir göksel enişteeee
puan 70 canım mezun olduktan 3 ay sonraydı sınac çalışamadım. sıralamama bakmıştım ama unuttum. İnşallah bebeğim yaPuanın nasıl peki bebeğim yada sıralamanı biliyomusun? İnşallah hayıtlısıyla yerleşirsin kuzuuu.. BEKlediğine değeeeer:)
ewet balimm bn gorcemm catlasinlarrOoooh sefan olsun bebeğimmmmmm onlardan önce sen görüceeeen
Olur bebeğim allahın izniyle bi yer.. En hayırlısı neresi olucaksa orası olsun inşallah.. Ptt için kpss gerekiyodur sanırım dimi?
yok kuzum kizar zatn uzun elbisem yok hepsi kisa:) aslında ailesi kapali ya biraz cok mu tuhaf olurum öyle diye düşünüyorumKısa olmayan güzel bi elbise giysen bebeğim? Nişan sonuçta bu yaaaa günlük bi yere gitmiyosubkiiii anlayış gösterir göksel enişteeee
Allah tan komple vücut lazere gidiyorum da böyle dertlerim yok :)kizlaaaarr imdaaaaaat :)
Aynen yaaa aynı kafadanız bak bu konuda:)) ben english homedan havlu ve bi lastikli çarşaf aldım bebeğim.. Nevresimleri taçtan ve burda yurtdışına ihraç yapan bi tekstil var kadın konu konşuna satmak için getirmiş evine nevresim takımları.. Hem kaliteli hemde uygun fiyatlı.. Ondan aldım:) malum denîzli tekstil konusunda bayaa gelişmiş durumda bu avantajı kullandım:) yorgan ve yastık bile aldım kııııız:) yorganlarım karacadan:)ahahaa ay kuzumm bende öyleyim eskiden param elime geçince bu ay çanta ayakkabı önmzdeki ay kıyafet die plan yapardımŞimdi ise bu ay nevresimler önümüzdeki ay bornoz flan diyorumm
Kuzu english home madame coco dan neler aldın nevresim flan aldınmı
ohh kuzum ne iyi yapmışşınn.. Bende nevresimlerini özdilekten aldımAynen yaaa aynı kafadanız bak bu konuda:)) ben english homedan havlu ve bi lastikli çarşaf aldım bebeğim.. Nevresimleri taçtan ve burda yurtdışına ihraç yapan bi tekstil var kadın konu konşuna satmak için getirmiş evine nevresim takımları.. Hem kaliteli hemde uygun fiyatlı.. Ondan aldım:) malum denîzli tekstil konusunda bayaa gelişmiş durumda bu avantajı kullandım:) yorgan ve yastık bile aldım kııııız:) yorganlarım karacadan:)
Kuzummm biride tutsun demetii 3 elden girişelimmmm yoluverelimmmmsen yapıştır biz çekerizz
Hımm anladım fıstığımmmmmpuan 70 canım mezun olduktan 3 ay sonraydı sınac çalışamadım. sıralamama bakmıştım ama unuttum. İnşallah bebeğim ya
ozamaaaaan güzel bi kalem pantolonnn üstüne şımşıkkk bi bluuuzzz ve bleazır ceket giyyy altına topuklu ayakkabılarıda giydin miiii ohhh yakarsın ortalığıyok kuzum kizar zatn uzun elbisem yok hepsi kisa:) aslında ailesi kapali ya biraz cok mu tuhaf olurum öyle diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?