2014 Yarenleri! :)

İnşallah allahın izniyle bulunur bebeğim yaaa dua edicem sizin içiiiin

Bölümün neydi bebeğim senin? Başvuru falan yaptın mı hiç bi yerlere? Ya da kpss'ye hazırlanıyomusun kuşum?
lojistik canım. Ptt alım yapacak onu bekliyorum. En az 100 yere cv bıraktım kariyerden filan ama tecrübe ve dil istiyolar

yavriiimmmm bebeğim gelmişş benimmmm bugnki konumuzz bellii ozmann hahayytt
Aynen bebeğimmmmmmm yaşasın çeyiiiizzzz işleriiii Kız ben böyle olucağımı hiç düşünmezdim yaa deli gibi kıyafeti ayakkabıyı bıraktım gözüm hep züccaciyecilerde madam cocoda english homeda efenime söyliyim mobilya dekorasyon mağazalarında

ya bnm sevdicek etek giymeme kiziyo,tayt giymeme kiziyoo..ya bn ne giycem nisanda

onlar şok olucaklar bn askimi getirince havaya girdim suan cok pis
Ooooh sefan olsun bebeğimmmmmm onlardan önce sen görüceeeen
lojistik canım. Ptt alım yapacak onu bekliyorum. En az 100 yere cv bıraktım kariyerden filan ama tecrübe ve dil istiyolar
Olur bebeğim allahın izniyle bi yer.. En hayırlısı neresi olucaksa orası olsun inşallah.. Ptt için kpss gerekiyodur sanırım dimi?

Ooooh sefan olsun bebeğimmmmmm onlardan önce sen görüceeeen

Olur bebeğim allahın izniyle bi yer.. En hayırlısı neresi olucaksa orası olsun inşallah.. Ptt için kpss gerekiyodur sanırım dimi?
evet canım girdim kpss ye beklemedeyim bakalım daha alımlar başlamadı kafayı yicem evde

ahahaa ay kuzumm bende öyleyim eskiden param elime geçince bu ay çanta ayakkabı önmzdeki ay kıyafet die plan yapardım Şimdi ise bu ay nevresimler önümüzdeki ay bornoz flan diyorumm
Kuzu english home madame coco dan neler aldın nevresim flan aldınmı

Kısa olmayan güzel bi elbise giysen bebeğim? Nişan sonuçta bu yaaaa günlük bi yere gitmiyosubkiiii anlayış gösterir göksel enişteeee
yok kuzum kizar zatn uzun elbisem yok hepsi kisa:) aslında ailesi kapali ya biraz cok mu tuhaf olurum öyle diye düşünüyorum

Aynen yaaa aynı kafadanız bak bu konuda:)) ben english homedan havlu ve bi lastikli çarşaf aldım bebeğim.. Nevresimleri taçtan ve burda yurtdışına ihraç yapan bi tekstil var kadın konu konşuna satmak için getirmiş evine nevresim takımları.. Hem kaliteli hemde uygun fiyatlı.. Ondan aldım:) malum denîzli tekstil konusunda bayaa gelişmiş durumda bu avantajı kullandım:) yorgan ve yastık bile aldım kııııız:) yorganlarım karacadan:)

ohh kuzum ne iyi yapmışşınn.. Bende nevresimlerini özdilekten aldım havluya daha hiç başlamadım önerbilceğin bi marka varmı çok güzel yumuşacık fransız dantelli havlular begeniyorum ama markası olmuyo tereddüt ediyorum nevresimlerin %100 pamuk mu yoksa pamuk saten mi kuzum. Dört mevsim ve pikenide aldın mı ay ne çok soru sorudm konu çeyiz olunca akan sular duruyor

sen yapıştır biz çekerizz
Kuzummm biride tutsun demetii 3 elden girişelimmmm yoluverelimmmm
puan 70 canım mezun olduktan 3 ay sonraydı sınac çalışamadım. sıralamama bakmıştım ama unuttum. İnşallah bebeğim ya
Hımm anladım fıstığımmmmm
yok kuzum kizar zatn uzun elbisem yok hepsi kisa:) aslında ailesi kapali ya biraz cok mu tuhaf olurum öyle diye düşünüyorum
ozamaaaaan güzel bi kalem pantolonnn üstüne şımşıkkk bi bluuuzzz ve bleazır ceket giyyy altına topuklu ayakkabılarıda giydin miiii ohhh yakarsın ortalığı

kızlar gökhanım aradı 80 90 kişiyi toplamıslar arama yapmıslar falan baya söylenmiş gökhan şimdi bi arkdasının amcası varmıs adam namazında niyazında daha once cok hırsızlık olaylarında istihare namazına yatıp kimin oldugunu söylemiş. Amcatysıyla konusmuslar işte tamam demiş ben yarn sana haber vericem oglum. Her neyse diyyoki yarn zaten ben carsıdayım burası kucuk biyer bi iki tane telfoncu var o telefonculara da tembıhlemiş boyle boyle telfn gelrse bana haber verin diye. Binbasına soylememiş şimdilik hırszlık olayı oldugu için şimdi sabaha kadar arama yaparlar bide dıyoki ben bi bulayım çalanı burda dövmek için 3 adam bekliyo bi güzel dövüp öyle binabsına goturucez diyor. Dövme dedim ya senin basına patlar yok diyo hakediyo kimse bsey demez bana nye dovdun diye diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…