2014 Yarenleri! :)

aslında norml bi sekilde gitmeyi düşünüyorum tatlım yaa..sonucta cok yakin degil bide goksel pantolon lari olmadigi icin kilo aldigindan dolayi esorfmanla gelicek tuhaf durmiyim yaninda diyorum..siyah pantolon ustune haki yeşili bi gomlek altinada yarim botlarim ..sac makyaj diyorum. .sence ?

Demetimmmm gelem mi yardımaaaa Beraber yolu yoluveririz kıııııız
hahaaa geeel ballll geeeel :) yoluverinn beniiii
ayyyyy kolay gelsin yavruum bu saatte niye eziyet ediyosun kendine
yavrumm baska zamanim yok yarin egitime gidiyorum gec gelicem amca bavulumu hallederim cuma gunu isten sonra evde misafirler olur bizi ugurlamaya gelenlerr cumartesi sabahi da demetiniz pirrrrr :)
Allah tan komple vücut lazere gidiyorum da böyle dertlerim yok :)
ohhh ne guzel basagim ya keske bende yapabilsem :/
hahah kiz ne meraklisiniz beni yolmayaaa :d yoldum bitti gittttii simdi dogru dusaa bide erdi tutturdu video gonder nasil yapiyosun haha once agda yaptim sonra temiz bacagimaa bidaha surdun yapistirdim cektim gonderdimm nasil dayaniyosun gulunmm acimadi mi diyo

kuzum 5 aydir almıyorum bacaklarimi..misss valla:)

geçmişler olsun bebegim :)

kavga etmese daha iyi canım sakinleştirmeye çalış sen onu. Bulunur inşallah..

Öncekikle nevresimlerim %100pamuk brbeğim.. 1tanesi pamuk saten.. Pamuk saten harika ötesi bişi ama çokta pahalı oluyo yani.. Pike takımı almıycam bebğim onun yerine 4mevsim alıcam.. Daha kullanışlı geliyo çnkü bana daha komplike bi ürün:) havlu konusunda özdileki tek geçerimmmm çok iyi marka şuan kullandığım havlum bile özdilek ve yaklaşık 8-9yıllık bi havlu ve hala taş gibi ne rengi soldu nede başka bişi.. Çeyizlik pier cardienin havlularını aldım 2tane ebeğim bambuu yumuşacık çok güzel.. Günlük el havlularını ve mutfak havlusunuda görüp beğendikçe aldım farklı farklı markalar içeriyo:) Bornoz takımını henüz almadım ama özdilek alıcam alıcağım zaman.. İşte böyle kuzuuuu..

Evet kuzum bende 2 tane %100 pamuk aldım 2 tane de pamuk saten alcam bu ay . Gerçekten fiyatı çok yüksek çeyiz olmasa o kdr para vermem nevresime yaniAma kumaşıda bir okdr güzel dediğin gibi
Kesinlikle 4 mevsim setler çok güzel kuzum ve çok kullanışlı hem yatak örtüsü hem pike hem nevresim her işini görüyorEcobella diye bi marka var kuzum duydunmu hiç 4 mevsim setleri çok şık Bi göz at istersen indirimde yakalrsak kapalım birer tane
Bornoz bende taç ve özdilek arasında çok kararsız kaldım ama sanırım özdilekten yana kullanıcam

Fıstık beeeeee çok güzel olur bebeğimmm
Allah seni neetmesin kıoııız Bütün kadınlık sırlarımızı afişe ettinnn Hihihihihi Demetim sizde bizim gibisiniz sanırım bende burda cansın diye bi güzellik salonu var epilasyona oraya gidiyorum aşkitoya aşkım cansına gidiyorum fln diye haber veriyorum Hiç utanmam ayol ağda mağda söylerim sevdiceğime Olağan şeyler bunlar Ayyy bi keresinde gidememiştim kaş bıyık için kuaföre.. güneşe çıktığında çok belli oluyo ya aşkım bıyıkların çok güzelmiş diye dalga geçmişti benimleee pislik şeyyyyy

Taçta iyi bi marka ama özdileki kullandığım için biliyorum bebeğim çok çok kaliteli Ben özdilek alıcam Ecobellayı duymadım sanırım ama bi inceliyim bebeğimmm indirime girdiğinde haber edelim birbirimize alalım birer tane kuzu

Aynen kuzum çiçekli böxekliden ziyade sade ve zarif setleri var Takipte kalalımm

Ayyy hahahaaa Bu erkekler varya çok fenaaa

haha dogru diyosun balim :) valla ne agda kaldiii ne adett hepsini biliyo haha :d astik canim onlari napalim ilk zamanlarda karnimin agridigini bile soyleyemezdim simdi geliim elimi karnina koyayim diyo sapsikkk anlasinlar neler cektigimizi ki ilerde sasirmasinlar kuzum :)

kizzz biyik mi allah seni o konuda cok kompleksliyimm biri bise demesin diye hergun alirim bakarim aynada :) yasasin iple alinan biyiklaaaar

ay cok sey kacirdimm yaaa denizim ceyizliklerini mi anlattin bastan bi okuyayimm :)

nidam kusum uzulme bisey olmaz insallah sen sakinlestirmeye calis biraz yavrumm

Aynen kuzum çiçekli böxekliden ziyade sade ve zarif setleri var Takipte kalalımm
Aynennnnn bitanemmmm sade şıklığı çoook seviyorum yaaa:) zarif ve daha zevkli duruyooo:) kız baktım şimdi ecobellay dedğin gibi çok güzel ürünleri var tam bizlik:) sade ve şık:)
Ayyy hahahaaa Bu erkekler varya çok fenaaa
çok fenalar tabi bebeğim yaa İnsan aşkıyla dalga geçermiiii pislik piss çağlar
Evet bebeğim aştık çoktan yaaa biz market alışverişine çıktığımızda ped bile alıyodum ben Tabii ilk zamanlar utanmaktan tuvalete bile zor girerdim o varken Vaay bee tuvalete girememekten alışveriş arabasına ped koymayaaa.. Pehhh neler atlatmışız

evet kuzum begenceğini biliyordummm Bende sade zarif olsun benim olsunn Valla bu erkeklerden korkulurr

hiç sorma benim daha hiç bişeyim yok güzel günlerde kullan canım hepsinii
sevgim yanliz degilsinn benimde 3 4 parca bisey var
lojistik canım. Ptt alım yapacak onu bekliyorum. En az 100 yere cv bıraktım kariyerden filan ama tecrübe ve dil istiyolar
aaaa balim ben duymustum ama 2016 diye duymustum ne zaman alim yapacak ki acabaa ay erdimde basvursunn
haha aynen balim herseyimiz ifsa olmus tüü yaziklar olsun bizeeee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…