aslında norml bi sekilde gitmeyi düşünüyorum tatlım yaa..sonucta cok yakin degil bide goksel pantolon lari olmadigi icin kilo aldigindan dolayiKuzummm biride tutsun demetii 3 elden girişelimmmm yoluverelimmmm
Hımm anladım fıstığımmmmm
ozamaaaaan güzel bi kalem pantolonnn üstüne şımşıkkk bi bluuuzzz ve bleazır ceket giyyy altına topuklu ayakkabılarıda giydin miiii ohhh yakarsın ortalığı
hahaaa geeel ballll geeeel :) yoluverinn beniiiiDemetimmmm gelem mi yardımaaaaBeraber yolu yoluveririz kıııııız
yavrumm baska zamanim yok yarin egitime gidiyorum gec gelicem amca bavulumu hallederim cuma gunu isten sonra evde misafirler olur bizi ugurlamaya gelenlerr cumartesi sabahi da demetiniz pirrrrr :)ayyyyy kolay gelsin yavruum bu saatte niye eziyet ediyosun kendine
ohhh ne guzel basagim ya keske bende yapabilsem :/Allah tan komple vücut lazere gidiyorum da böyle dertlerim yok :)
hahah kiz ne meraklisiniz beni yolmayaaa :d yoldum bitti gittttii simdi dogru dusaa bide erdi tutturdu video gonder nasil yapiyosun haha once agda yaptim sonra temiz bacagimaa bidaha surdun yapistirdim cektim gonderdimmKuzummm biride tutsun demetii 3 elden girişelimmmm yoluverelimmmm
Hımm anladım fıstığımmmmm
ozamaaaaan güzel bi kalem pantolonnn üstüne şımşıkkk bi bluuuzzz ve bleazır ceket giyyy altına topuklu ayakkabılarıda giydin miiii ohhh yakarsın ortalığı
kuzum 5 aydir almıyorum bacaklarimi..misss valla:)hahaaa geeel ballll geeeel :) yoluverinn beniiii
yavrumm baska zamanim yok yarin egitime gidiyorum gec gelicem amca bavulumu hallederim cuma gunu isten sonra evde misafirler olur bizi ugurlamaya gelenlerr cumartesi sabahi da demetiniz pirrrrr :)
ohhh ne guzel basagim ya keske bende yapabilsem :/
hahah kiz ne meraklisiniz beni yolmayaaa :d yoldum bitti gittttii simdi dogru dusaa bide erdi tutturdu video gonder nasil yapiyosun haha once agda yaptim sonra temiz bacagimaa bidaha surdun yapistirdim cektim gonderdimmnasil dayaniyosun gulunmm acimadi mi diyo
geçmişler olsun bebegim :)hahaaa geeel ballll geeeel :) yoluverinn beniiii
yavrumm baska zamanim yok yarin egitime gidiyorum gec gelicem amca bavulumu hallederim cuma gunu isten sonra evde misafirler olur bizi ugurlamaya gelenlerr cumartesi sabahi da demetiniz pirrrrr :)
hahah kiz ne meraklisiniz beni yolmayaaa :d yoldum bitti gittttii simdi dogru dusaa bide erdi tutturdu video gonder nasil yapiyosun haha once agda yaptim sonra temiz bacagimaa bidaha surdun yapistirdim cektim gonderdimmnasil dayaniyosun gulunmm acimadi mi diyo
oh misss :) ben bi yerleseyim insallah trye bende yapicammm :)kuzum 5 aydir almıyorum bacaklarimi..misss valla:)
saol tatlimmm :)geçmişler olsun bebegim :)
kavga etmese daha iyi canım sakinleştirmeye çalış sen onu. Bulunur inşallah..kızlar gökhanım aradı 80 90 kişiyi toplamıslar arama yapmıslar falan baya söylenmiş gökhan şimdi bi arkdasının amcası varmıs adam namazında niyazında daha once cok hırsızlık olaylarında istihare namazına yatıp kimin oldugunu söylemiş. Amcatysıyla konusmuslar işte tamam demiş ben yarn sana haber vericem oglum. Her neyse diyyoki yarn zaten ben carsıdayım burası kucuk biyer bi iki tane telfoncu var o telefonculara da tembıhlemiş boyle boyle telfn gelrse bana haber verin diye. Binbasına soylememiş şimdilik hırszlık olayı oldugu için şimdi sabaha kadar arama yaparlar bide dıyoki ben bi bulayım çalanı burda dövmek için 3 adam bekliyo bi güzel dövüp öyle binabsına goturucez diyor. Dövme dedim ya senin basına patlar yok diyo hakediyo kimse bsey demez bana nye dovdun diye diyor.
inşallah kuzumoh misss :) ben bi yerleseyim insallah trye bende yapicammm :)
saol tatlimmm :)
Öncekikle nevresimlerim %100pamuk brbeğim.. 1tanesi pamuk saten.. Pamuk saten harika ötesi bişi ama çokta pahalı oluyo yani.. Pike takımı almıycam bebğim onun yerine 4mevsim alıcam.. Daha kullanışlı geliyo çnkü bana daha komplike bi ürün:) havlu konusunda özdileki tek geçerimmmm çok iyi marka şuan kullandığım havlum bile özdilek ve yaklaşık 8-9yıllık bi havlu ve hala taş gibi ne rengi soldu nede başka bişi.. Çeyizlik pier cardienin havlularını aldım 2tane ebeğim bambuu yumuşacık çok güzel.. Günlük el havlularını ve mutfak havlusunuda görüp beğendikçe aldım farklı farklı markalar içeriyo:) Bornoz takımını henüz almadım ama özdilek alıcam alıcağım zaman..ohh kuzum ne iyi yapmışşınn.. Bende nevresimlerini özdilekten aldımhavluya daha hiç başlamadım önerbilceğin bi marka varmı çok güzel yumuşacık fransız dantelli havlular begeniyorum ama markası olmuyo tereddüt ediyorum nevresimlerin %100 pamuk mu yoksa pamuk saten mi kuzum. Dört mevsim ve pikenide aldın mı ay ne çok soru sorudm konu çeyiz olunca akan sular duruyor
Evet kuzum bende 2 tane %100 pamuk aldım 2 tane de pamuk saten alcam bu ay . Gerçekten fiyatı çok yüksek çeyiz olmasa o kdr para vermem nevresime yaniÖncekikle nevresimlerim %100pamuk brbeğim.. 1tanesi pamuk saten.. Pamuk saten harika ötesi bişi ama çokta pahalı oluyo yani.. Pike takımı almıycam bebğim onun yerine 4mevsim alıcam.. Daha kullanışlı geliyo çnkü bana daha komplike bi ürün:) havlu konusunda özdileki tek geçerimmmm çok iyi marka şuan kullandığım havlum bile özdilek ve yaklaşık 8-9yıllık bi havlu ve hala taş gibi ne rengi soldu nede başka bişi.. Çeyizlik pier cardienin havlularını aldım 2tane ebeğim bambuu yumuşacık çok güzel.. Günlük el havlularını ve mutfak havlusunuda görüp beğendikçe aldım farklı farklı markalar içeriyo:) Bornoz takımını henüz almadım ama özdilek alıcam alıcağım zaman..İşte böyle kuzuuuu..
Fıstık beeeeee çok güzel olur bebeğimmmaslında norml bi sekilde gitmeyi düşünüyorum tatlım yaa..sonucta cok yakin degil bide goksel pantolon lari olmadigi icin kilo aldigindan dolayiesorfmanla gelicek tuhaf durmiyim yaninda diyorum..siyah pantolon ustune haki yeşili bi gomlek altinada yarim botlarim ..sac makyaj diyorum. .sence ?
Allah seni neetmesin kıoııızhahaaa geeel ballll geeeel :) yoluverinn beniiii
Taçta iyi bi marka ama özdileki kullandığım için biliyorum bebeğim çok çok kaliteliEvet kuzum bende 2 tane %100 pamuk aldım 2 tane de pamuk saten alcam bu ay . Gerçekten fiyatı çok yüksek çeyiz olmasa o kdr para vermem nevresime yaniAma kumaşıda bir okdr güzel dediğin gibi
Kesinlikle 4 mevsim setler çok güzel kuzum ve çok kullanışlı hem yatak örtüsü hem pike hem nevresim her işini görüyorEcobella diye bi marka var kuzum duydunmu hiç 4 mevsim setleri çok şık Bi göz at istersen indirimde yakalrsak kapalım birer tane
Bornoz bende taç ve özdilek arasında çok kararsız kaldım ama sanırım özdilekten yana kullanıcam
Aynen kuzum çiçekli böxekliden ziyade sade ve zarif setleri varTaçta iyi bi marka ama özdileki kullandığım için biliyorum bebeğim çok çok kaliteliBen özdilek alıcam Ecobellayı duymadım sanırım ama bi inceliyim bebeğimmm indirime girdiğinde haber edelim birbirimize alalım birer tane kuzu
Ayyy hahahaaaFıstık beeeeee çok güzel olur bebeğimmm
Allah seni neetmesin kıoııızBütün kadınlık sırlarımızı afişe ettinnn Hihihihihi Demetim sizde bizim gibisiniz sanırım bende burda cansın diye bi güzellik salonu var epilasyona oraya gidiyorum aşkitoya aşkım cansına gidiyorum fln diye haber veriyorum Hiç utanmam ayol ağda mağda söylerim sevdiceğime Olağan şeyler bunlar Ayyy bi keresinde gidememiştim kaş bıyık için kuaföre.. güneşe çıktığında çok belli oluyo ya aşkım bıyıkların çok güzelmiş diye dalga geçmişti benimleee pislik şeyyyyy
haha dogru diyosun balim :) valla ne agda kaldiii ne adett hepsini biliyo haha :d astik canim onlari napalim ilk zamanlarda karnimin agridigini bile soyleyemezdim simdi geliim elimi karnina koyayim diyo sapsikkkFıstık beeeeee çok güzel olur bebeğimmm
Allah seni neetmesin kıoııızBütün kadınlık sırlarımızı afişe ettinnn Hihihihihi Demetim sizde bizim gibisiniz sanırım bende burda cansın diye bi güzellik salonu var epilasyona oraya gidiyorum aşkitoya aşkım cansına gidiyorum fln diye haber veriyorum Hiç utanmam ayol ağda mağda söylerim sevdiceğime Olağan şeyler bunlar Ayyy bi keresinde gidememiştim kaş bıyık için kuaföre.. güneşe çıktığında çok belli oluyo ya aşkım bıyıkların çok güzelmiş diye dalga geçmişti benimleee pislik şeyyyyy
Aynennnnn bitanemmmm sade şıklığı çoook seviyorum yaaa:) zarif ve daha zevkli duruyooo:) kız baktım şimdi ecobellay dedğin gibi çok güzel ürünleri var tam bizlik:) sade ve şık:)Aynen kuzum çiçekli böxekliden ziyade sade ve zarif setleri varTakipte kalalımm
çok fenalar tabi bebeğim yaaAyyy hahahaaaBu erkekler varya çok fenaaa
Evet bebeğim aştık çoktan yaaa biz market alışverişine çıktığımızda ped bile alıyodum benhaha dogru diyosun balim :) valla ne agda kaldiii ne adett hepsini biliyo haha :d astik canim onlari napalim ilk zamanlarda karnimin agridigini bile soyleyemezdim simdi geliim elimi karnina koyayim diyo sapsikkkanlasinlar neler cektigimizi ki ilerde sasirmasinlar kuzum :)
kizzz biyik mi allah senio konuda cok kompleksliyimm biri bise demesin diye hergun alirim bakarim aynada :) yasasin iple alinan biyiklaaaar
evet kuzum begenceğini biliyordummmAynennnnn bitanemmmm sade şıklığı çoook seviyorum yaaa:) zarif ve daha zevkli duruyooo:) kız baktım şimdi ecobellay dedğin gibi çok güzel ürünleri var tam bizlik:) sade ve şık:)
çok fenalar tabi bebeğim yaaİnsan aşkıyla dalga geçermiiii pislik piss çağlar
Evet bebeğim aştık çoktan yaaa biz market alışverişine çıktığımızda ped bile alıyodum benTabii ilk zamanlar utanmaktan tuvalete bile zor girerdim o varken Vaay bee tuvalete girememekten alışveriş arabasına ped koymayaaa.. Pehhh neler atlatmışız
evet kuzum begenceğini biliyordummmBende sade zarif olsun benim olsunn Valla bu erkeklerden korkulurr
sevgim yanliz degilsinn benimde 3 4 parca bisey varhiç sorma benim daha hiç bişeyim yokgüzel günlerde kullan canım hepsinii
aaaa balim ben duymustum ama 2016 diye duymustum ne zaman alim yapacak ki acabaa ay erdimde basvursunnlojistik canım. Ptt alım yapacak onu bekliyorum. En az 100 yere cv bıraktım kariyerden filan ama tecrübe ve dil istiyolar
haha aynen balim herseyimiz ifsa olmus tüü yaziklar olsun bizeeee :)Aynennnnn bitanemmmm sade şıklığı çoook seviyorum yaaa:) zarif ve daha zevkli duruyooo:) kız baktım şimdi ecobellay dedğin gibi çok güzel ürünleri var tam bizlik:) sade ve şık:)
çok fenalar tabi bebeğim yaaİnsan aşkıyla dalga geçermiiii pislik piss çağlar
Evet bebeğim aştık çoktan yaaa biz market alışverişine çıktığımızda ped bile alıyodum benTabii ilk zamanlar utanmaktan tuvalete bile zor girerdim o varken Vaay bee tuvalete girememekten alışveriş arabasına ped koymayaaa.. Pehhh neler atlatmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?