- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
iyi geveler tatlimmm bende yatiyorummm yarin gorusuruuuz cok optummm muaaahhhhhhGüzellikler ben yatıyorummm herkese iyi gecelerrr rüyalarımızda aşklarımızı görelim inşallah:) çok öpüyorum sizi:))
şubat diyolar canım bizde bekliyoruz. Araştırsın baksın arada bir Ptt nin sayfasınasevgim yanliz degilsinn benimde 3 4 parca bisey var
aaaa balim ben duymustum ama 2016 diye duymustum ne zaman alim yapacak ki acabaa ay erdimde basvursunn
haha aynen balim herseyimiz ifsa olmus tüü yaziklar olsun bizeeee :)
tamam sevgim ben soylerim bende bi arastrayim yarin.. cok optum seni kuzum iyi gecelerşubat diyolar canım bizde bekliyoruz. Araştırsın baksın arada bir Ptt nin sayfasına
iyi geceler yavrum öpüyorumtamam sevgim ben soylerim bende bi arastrayim yarin.. cok optum seni kuzum iyi geceler
İnşallahhhh tatlımm acelemiz yok yavaş yavaş olsun herşeyimizInşallah canim Allahin izniyle
Merhaba canım nasılsınnn
bizde de öyle canım. İş askerlik hallolmayınca babam onay vermedi. BekliyoruzGünaydınnnnnnn kızlarrrrrr
İnşallahhhh tatlımm acelemiz yok yavaş yavaş olsun herşeyimizSizde var mı peki?
Merhabaaa tatlımmm iyiym sen nasılınn nasıl gidiyorr
En doğrusu tatlım ya arada askerlik olunca aileleride işin içine katmaya gerek yok diye düşündük bizbizde de öyle canım. İş askerlik hallolmayınca babam onay vermedi. Bekliyoruz
ya bizde öyle dedik ama onun ailesi bi adı konsun dedi askere gidecek ya o yüzden ama babam onaylamadı işte hayırlısı olsun diyorumEn doğrusu tatlım ya arada askerlik olunca aileleride işin içine katmaya gerek yok diye düşündük biz
Hakkımızda hayırlısı annecim benden hevesli nerde ne beğenirsem alıcam sana artık diyo
ya bizde öyle dedik ama onun ailesi bi adı konsun dedi askere gidecek ya o yüzden ama babam onaylamadı işte hayırlısı olsun diyorumbenim annemde öyle bak bi işe gir alacağımız herşey belli falan diyor hakkınızda hayırlısı olsun yavrum gelince artık senden 'bugun geliyolarr çok heyecanlıyııım kızlaarrr ' gibi bi yorum bekliyoruuuz
inşallah canım benim o heyecanı da buralarda paylaşırızAyhhh inşallahhhhh tatlımmmm çok sağolllZaten ilk önce buraya yazarım Senden de aynı cümleyi bekliyorum tatlım hayırlısı ile siz de kavuşursunuz inşallahhh anneler hep böyle demekki şimdi örgü battaniye yapıyorum bir sürü ip almış bana yapalım çıksın aradan diyo elinden gelse havlu kenarı felan başlatacak
günaydıııın :) kaynananla aran iyi o zaman canımgünaydınnn canlarımmmm
ne muhabbetler kaçırmışım öylee.. dün gece erkenden yattım ayyy hala atamadım üstümden şu hastalığııııyarın kayınvalideme gidiyorum yanında kalacam, cumartesi günü mevlüdümüz var derinimizin yengesinin gülünün
günaydıııın :) kaynananla aran iyi o zaman canımAllah kabul etsin şimdideenn
inşallah böyle devam eder canımçok şükür bebeğimmm iyiyiz kayınvalideciğimleseviyorumm ben onu ya hem kendisi çağırdı kızım sen cuma dan gel, annenler cumartesi direkt ablana gelir diye, ben de kırmayayım ama dimi Aminn bebeğimm,, siz de iyisinizdir kayınvalidenle senin gibi şeker mi şeker gelini var
inşallah böyle devam eder canımbizimkiler yani annem değilde babam bu tarz şeylere çok sıcak bakmaz gidipte kalmama izin vermezdi galiba ama annem onaylayabilirdi canım şimdilik iyi gibi eskiden daha çok araşırdık bu ara seyrek ama genel olarak bi gıcıklık yok laakiiin ilerde böyle olur mu bilmem biraz fena gibi aslında kayananalık yapma potansiyeli görür gibiyimmm
ay ne güzel canım bizde ezme ezdirme gibi bi durum olmadı Şükrü ne yapar bilmiyorum ama merakta ediyorum ezdirmemesi çok çok iyi bişey denge sağlanıyor bu şekilde. Ben saygısızlık yapmadım canım yapmamda özel günlerde kandillerde hastalıklarında arar sorarım mutlaka. Şimdi iyi gibi ama böyle olacagından emin olamıyorumanladım canım benim, biz de kalma durumlarında sıkıntı yok, arada mesafe olduğu için sevdicek bizde kalır, ben onlarda kalırım veya kayınvalidem bizde kalır biz onlarda kalırız
Bizim böyle iyi olmamızda sevdiceğin çok etkisi var bebeğimm, annesine ezdirmez beni, hatta kendi aileme bile ezdirmez yabelki düşündüğün gibi olmaz bebeğimm önyargılı yaklaşma sen hep sıcak davran sanki kendi annenmiş gibi
bu arada siz nerdesiniz onlar nerde canım. Çok şanslısın ya ne güzel bizde öyle durumlar olur mu bilmiyorum nişan falan olursa belkiii olabiliranladım canım benim, biz de kalma durumlarında sıkıntı yok, arada mesafe olduğu için sevdicek bizde kalır, ben onlarda kalırım veya kayınvalidem bizde kalır biz onlarda kalırız
Bizim böyle iyi olmamızda sevdiceğin çok etkisi var bebeğimm, annesine ezdirmez beni, hatta kendi aileme bile ezdirmez yabelki düşündüğün gibi olmaz bebeğimm önyargılı yaklaşma sen hep sıcak davran sanki kendi annenmiş gibi
ay ne güzel canım bizde ezme ezdirme gibi bi durum olmadı Şükrü ne yapar bilmiyorum ama merakta ediyorum ezdirmemesi çok çok iyi bişey denge sağlanıyor bu şekilde. Ben saygısızlık yapmadım canım yapmamda özel günlerde kandillerde hastalıklarında arar sorarım mutlaka. Şimdi iyi gibi ama böyle olacagından emin olamıyorumŞükrünün de olgunlukla arada ki dengeyi sağlayıp sağlayamayacağından emin değilim çünkü hiç karşılaşmadık öyle bi durumla
bu arada siz nerdesiniz onlar nerde canım. Çok şanslısın ya ne güzel bizde öyle durumlar olur mu bilmiyorum nişan falan olursa belkiii olabilir
herkes o dengeyi kurmayı başaramıyor ki canım sizin gibi olabiliriz inşallahAllah için kayınvalidem de hiç ezmeye çalışmadı beni ama sevdicek daha başta koydu tavrını, bu konudaki tavrınaaa hayranım aşkitomun maşallahee canım daha ne olsun fıstığımmm yapman gerekenleri yapıyorsun inşallah kayınvaliden de değerini bilir boş yere kırmaz seni, sevdiceğin de ister istemez bi denge kuracak aranızda bebeğimm
biz tekirdağ çorludayız onlar istanbulda canım, arada 1 buçuk saatlik yol var yani.. evet bu konuda hep şükrediyorum bebeğimmm zaten evli gibi hissediyorum ben kendimi, çünkü çoğu kişinin ancak evliyken yaşayabileceği şeyleri şimdiden yaşıyorum çook şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?