2014 Yarenleri! :)

Amin bebeğimmm inşallah Rabbim cümlemize mutluluk huzur nasip etsin darısı başına hatta daha güzelleri
örnekler vereyim bebeğimm sana meselaa kayınvalidem sevdiceğimi bana şikayet etmeye çekinir, sana söylüyorum kızım ama Ceyhun söylediğimi bilmesin bana kızar seni üzdüm diye der ben de anlarımki sevdicek annesini uyarmış meselaa bizim hesap hep ortaktır maaşları alır birleştiririz ona göre harcarız neyse telefon aldık taksitle, kayınvalidem biraz bozuldu laf etti ne gerek vardı diye, anne biz hesabımızı biliyoruz uzatma sen ödemiceksin biz ödicez dedi yanımda ve 2. kere açılmadı bu konu.. daha ve daha bi sürü şeyy
sadece annesine değil aslında herkese karşı konu ben olunca böyle, kuzeni var benden hiç hazetmeyen.. yeşim hiç hamarat değil diye arkamdan konuşmuş kızı o an evden kovmuşluğu var sen yeşimin hakkında böyle konuşamazsın heleki benim evimde hiç konuşamazsın diye böyle anlatınca aşkitomu çok özledim ben yaaa

Alllah Allaaaaah maşallah canım ya ne güzel darısı bize inşallah :) enişte beye de helal olsun vallahii gerçi sana da bağlı sen iyi niyetli olmasan oda öyle yapmazdı :) karşılıklı. ama herkeste böyle olmuyor malesef

çok şükür bebeğimmm inşallah kuzucummm bütün enişteler sevdiceklerini böyle korusun herkesten
evet bebeğimm ne adamlar görüyoruz hani ben iyi olsam da değerini bilmeyen insan bilmez yani kimseye zorla birşey yaptıramıyorsunki..
ailesine karşı hep sıcağım hep iyi düşünürüm bi kere bile ablan şöyle dedi annen böyle dedi demedim, benim onlara karşı hislerimi bildiği için herkes de bana iyi davransın istiyor

bende öyleyim tek olumsuz kelime etmiş değilim etmem de yani saygısızlık asla yapmam. cidden ne insanlar görüyoruz canım doğru söylüyosun. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın böyle bi durum olsa da bizimki nasıl bi yol izleyecek görsem

kendi ailen gibi görmek çok önemli bebeğimmm benim 5 senelik deneyimimde anladığım bu.. Annem, senin gibi gelin görmedim ben sanki senin annen der hep bana
benim hep duamdır canım ne güzel dedin, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi aileler içli dışlı olmaya başlayınca illaki böyle durumlar oluyor canımcım askerlik bitince görürsün ki askerlik çiftleri birbirine resmen kenetliyor bence davranışları değişecek güzelleşecek sana karşı

Allah tüm İYİ kaynanalara senin gibi gelin nasip etsin o zaman bazıları çok fena çok şirret oluyolar tabiri caizse elimden geleni yapıyorum canım bende. Umarım bizi de olumlu etkiler şu askerlik

Allah tüm İYİ kaynanalara senin gibi gelin nasip etsin o zaman bazıları çok fena çok şirret oluyolar tabiri caizse elimden geleni yapıyorum canım bende. Umarım bizi de olumlu etkiler şu askerlik

bakma sen kaynanaları adı çıkmış yoksa bazı gelinler daha fenaaaa askerlik fedakarlık demek canım ama sadece bizim fedakarlık göstermemizle olmuyor, ben devamlı kız alttan almalı adam askerlikte binbir sorunla uğraşıyor düşüncesine çok karşıyım..
onlarla birlikte biz de askerlik yapıyoruz, ben nasıl yanlış anlaşılmamak için daha dikkatli davranıyorsam o da öyle davranıyor, ben neler çekiyorum burda sen orda rahatsın evindesin lafını 1 kez bile duymadım.. önceden söylemiştim ya hesabımız ortak diye, askerdeyken de öyle yine birlikte geçiniyoruz, ben çalışıyorum ortak harcıyoruz yapabildiğimiz kadar birikim yapmaya çalışıyoruz benim de kafam çok rahat değil yani o da bunun farkında.. zor bi dönem ama birbirine dayayınca sırtını Allah ın izniyle bütün engeller aşılıyor

bana karşı öyle bi cümle kurulursa çok bozulurum, kırılırım.. bende diyorum askerliği beraber yapıcaz diyorum. Herşey karşılıklı saygıyla başlıyor yavrum bunun farkındayım. Bakalım ne kadar anlayışlı olacaz birbirimize karşı.. Dua edelim bol bol. Herşeyin hayırlısı olsun tabiiki ne fena gelinler var kız ama kaynanalarda az değil. Kız galiba genel olarak insanlar az değil :)

inşallah canım benimmm hayırlısıyla bu imtihanı da geçeriz alnımızın akıyla
hiççç korkma senin gibi tatlı ve akıllı bi kızzz illaki yolunu bulur herşey kadında başlar ve kadında biter aslında benceeee kadınlar fenaaaa

inşallah yavrum ya bakıcaz artık bulmaya çalışırım tabiiki kimse kırılsın istemem kadınlar fena tabii bizde bayanız kaynanalar da denge sağlamak lazıııımmm

inşallah yavrum ya bakıcaz artık bulmaya çalışırım tabiiki kimse kırılsın istemem kadınlar fena tabii bizde bayanız kaynanalar da denge sağlamak lazıııımmm

hayatta herşey dengeee
bebeğimmm ya bize çeyizlik havlu alırken annemle kayınvalideme de almıştım madame cocodan indirim vardı onları götürsem yeter mi, bir de derinime ne alsamki daha 4 aylık

hayatta herşey dengeee
bebeğimmm ya bize çeyizlik havlu alırken annemle kayınvalideme de almıştım madame cocodan indirim vardı onları götürsem yeter mi, bir de derinime ne alsamki daha 4 aylık
yeter bence canım başka ne götüreceksin ki bi pasta falan dicem ama onlar sen gideceksin diye yeterince hazırlık yapmışlardır kııız bebekler için hediye mi yok o kadar güzel şeyler var kiiiiii. Arkadasımın kızına almıstım bende lcw de var bisürü güzel tatlı şeyler oraya bi bak bence. Çilekli tulum almıştım ben herkes çok beğendi tavsiye ederim bebeğim

mevlüt için birlikte yapcaz mamaları bebeklere hediye almayı hiççç sevmiyorum ya ama mecbur bakalımm bulcaz birşeyler ayyy yerim çileğini ya bizimki de öyle kokoşkiii evde bile tütüyle geziyor bebek bezi alınmalı bence en güzel hediye

sevilmez mi ya bende tam tersi bebeklere hediye almayı seviyorum. Aynen en makbule geçecek hediye bebek bezi galiba

kolay gelsin bebeğim çıkışı bekleyeceksin o zamaannn

alışverişi yarına bırakıyorum ofis dışında olucam yarın alışverişe de 1 saat ayırabilirim iş çıkışı gideyim kuaföre yoldurayım kendimi boya yaptırayım fıstıkk olayım kocacıkk gelecek çarşamba günü ben hala paspal paspal geziyorum

son gün halletse olur bebeğim takma. kocacık gelene kadar miiis gibi olursun sen inanıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…