son gün halletse olur bebeğim takma. kocacık gelene kadar miiis gibi olursun sen inanıyorummm
oyyy oyyyy bol bol çek kokusunu içineeçoook heyecanlıyım 4 ay oldu kokusunu duymayalı
senin de inşallah iş durumları olur da bebeğimmm çeyizine başlarsın
oyyy oyyyy bol bol çek kokusunu içinee
inşallah bebeğim ya kafayı yicem artık işsizlikten
aynen canım kısmetimi bekiyorum bende napayımhaklısın canım ben çalışmadığım dönemde kendimi işe yaramaz bişey olarak görüyodum evde oturma huyum hiç yokvardır senin de bi yerlerde bi kısmetin
İnşallah tatlım yaainşallah canım benim o heyecanı da buralarda paylaşırıznasıl örgü battaniye yapıyorsun kız kolay mı bende yapayım güzel oluyor mu
Günaydınnnn yeşimcimmmmgünaydınnn canlarımmmm
ne muhabbetler kaçırmışım öylee.. dün gece erkenden yattım ayyy hala atamadım üstümden şu hastalığııııyarın kayınvalideme gidiyorum yanında kalacam, cumartesi günü mevlüdümüz var derinimizin yengesinin gülünün
at canım bakayım belki bende yaparım uğraş olur banada :)İnşallah tatlım yaaay çok k0lay ve çok güzel oluyor resim atabilirim istersenizzz
Günaydınnnn yeşimcimmmmGeçiş olsun ne oldu haberim yok yokluğumu fırsat bilip hastalık mı buldu seni Ohh süper Allah kabul etsin şimdiden tatlım
aynen canım kısmetimi bekiyorum bende napayım
İnşallah tatlım yaaay çok k0lay ve çok güzel oluyor resim atabilirim istersenizzz
Günaydınnnn yeşimcimmmmGeçiş olsun ne oldu haberim yok yokluğumu fırsat bilip hastalık mı buldu seni Ohh süper Allah kabul etsin şimdiden tatlım
öğlen olduu yemek vaktiiiiiiiiiyerimmm seni ayyy karnım acıktııı
evetttt bebeğimm ne oldu bana böyle çok hasta oldum sen yokken, sanki karda yatmışımAmin bebeğimmmm
ben de bir an önce iyileşeyim sevdicek gelecek, öperken ona da bulaştırmayayım
at canım bakayım belki bende yaparım uğraş olur banada :)
Ayy kıyamam yaaayerimmm seni ayyy karnım acıktııı
evetttt bebeğimm ne oldu bana böyle çok hasta oldum sen yokken, sanki karda yatmışımAmin bebeğimmmm
ben de bir an önce iyileşeyim sevdicek gelecek, öperken ona da bulaştırmayayım
Ayy kıyamam yaaadoktora gittin mi tatlım yat dinlen dicem ama
ahahdoktora gittim tatlımm ilaçlarımı da aldım ama iznimi Ceyhun gelince kullanacağım için sürüne sürüne işe gelmek zorundayımaşkkk için herşeye değerrrr
ahahAynen öyle tatlım kıymetimizi bilsinler kim yaparmış bunu hiç öyleee
ne güzel olmuş kız :) yapabilirim bu modeli başlayayımda takılırsam sorarım bebeğimBu tarz yapıyorum tatlımmİki modelden de yapıcam ama beyaz olanında tek renk kullanıyorum insan rahatlıyor cidden tavsiye ederim
Eki Görüntüle 1392967 Eki Görüntüle 1392968
o zaman sorun yokk tatlımçok şükür kıymet biliyorlar cicimmmm
ne güzel olmuş kız :) yapabilirim bu modeli başlayayımda takılırsam sorarım bebeğim
BurdayızzzzKizlaar
Nasılsın canim:)o zaman sorun yokk tatlım
Evet ya çok şeker yapmışlar bende başladım bi hışımla bakalım bitmesini dört gözle bekliyorumSor tatlım benim benimki birşeye benzesin atarım resim
Burdayızzzz
bitmiş halinide bekliyoruz yavruumo zaman sorun yokk tatlım
Evet ya çok şeker yapmışlar bende başladım bi hışımla bakalım bitmesini dört gözle bekliyorumSor tatlım benim benimki birşeye benzesin atarım resim
Burdayızzzz
Cnm naberbitmiş halinide bekliyoruz yavruum
iyidir yavrum :) senden naber nasılsınCnm naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?