2014 Yarenleri! :)

Iyiyim tatlım çok şükür baya oldu giremedim siteye:) senin asker Şubatta gidiyordu dimi karıştırmadim umarım.D
karıştırmadın canım evet şubat 7de teslim oluyor :) ya rumuzla kaydolunca herşey birbirine karışıyor kimsenin proflinde kendi fotoğrafı olmayınca böyle oluyor

karıştırmadın canım evet şubat 7de teslim oluyor :) ya rumuzla kaydolunca herşey birbirine karışıyor kimsenin proflinde kendi fotoğrafı olmayınca böyle oluyor
Aynen balım :) az.kalmış gitmesine dolu dolu geçirin günlerini nereye düştü acemiliği balim

Doğrudur kuzum olsun ya gönüller bir olsun gerisi önemli değil sevgililer günü için bişeler. Yollican mi :)
Gitmeden yanıma gelecek canim Allah izin verirse o zaman bi kutu yapmayi düşünüyorum mektup,orda işe yarayacagi şeyler falan koycam yarin çarşıya cikacam bakcam canim. Sen?

Gitmeden yanıma gelecek canim Allah izin verirse o zaman bi kutu yapmayi düşünüyorum mektup,orda işe yarayacagi şeyler falan koycam yarin çarşıya cikacam bakcam canim. Sen?
Ya ben düşünüyorum o göndermemi istemiyor mektup yine şeyler yollayim die düşünüyorum ama daha düşünüyorum:)) farklı gel fikir bulursam bakalım danışınız sizede:)

Ya ben düşünüyorum o göndermemi istemiyor mektup yine şeyler yollayim die düşünüyorum ama daha düşünüyorum:)) farklı gel fikir bulursam bakalım danışınız sizede:)
Yemek pasta börek mektup falan gönder :) askere baska ne gonderilir ki bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…