Iyiyim tatlım çok şükür baya oldu giremedim siteye:) senin asker Şubatta gidiyordu dimi karıştırmadim umarım.Diyidir yavrum :) senden naber nasılsın
karıştırmadın canım evet şubat 7de teslim oluyor :) ya rumuzla kaydolunca herşey birbirine karışıyor kimsenin proflinde kendi fotoğrafı olmayınca böyle oluyorIyiyim tatlım çok şükür baya oldu giremedim siteye:) senin asker Şubatta gidiyordu dimi karıştırmadim umarım.D
Aynen balım :) az.kalmış gitmesine dolu dolu geçirin günlerini nereye düştü acemiliği balimkarıştırmadın canım evet şubat 7de teslim oluyor :) ya rumuzla kaydolunca herşey birbirine karışıyor kimsenin proflinde kendi fotoğrafı olmayınca böyle oluyor
mesafeler olmasa dolu dolu geçiririzdeeAynen balım :) az.kalmış gitmesine dolu dolu geçirin günlerini nereye düştü acemiliği balim
Nasılsın canim:)
Tamam kuzucummm aticimmm bitse bibitmiş halinide bekliyoruz yavruum
Anladım kuzum ALLAH büyük ya sıkma canını yemin törenine gidersinmesafeler olmasa dolu dolu geçiririzdeeİstanbul canım
Bende çok şükür iyiyim balım kız MASALLAH elinden iyi iş gelio ha nasıl yaptın onlari:)İyiyim çok şükür tatlım sen nasılsın bakayım
Tamam kuzucummm aticimmm bitse bi
Kolay gelsin balim bitsinde romantik romantik anlarda kullanİyiyim çok şükür tatlım sen nasılsın bakayım
Tamam kuzucummm aticimmm bitse bi
Onada gidemicem galiba canim mersindeyim ben. Istanbul'a gitmem çok zorAnladım kuzum ALLAH büyük ya sıkma canını yemin törenine gidersin
Doğrudur kuzum olsun ya gönüller bir olsun gerisi önemli değil sevgililer günü için bişeler. Yollican mi :)Onada gidemicem galiba canim mersindeyim ben. Istanbul'a gitmem çok zor
Gitmeden yanıma gelecek canim Allah izin verirse o zaman bi kutu yapmayi düşünüyorum mektup,orda işe yarayacagi şeyler falan koycam yarin çarşıya cikacam bakcam canim. Sen?Doğrudur kuzum olsun ya gönüller bir olsun gerisi önemli değil sevgililer günü için bişeler. Yollican mi :)
Ya ben düşünüyorum o göndermemi istemiyor mektup yine şeyler yollayim die düşünüyorum ama daha düşünüyorum:)) farklı gel fikir bulursam bakalım danışınız sizede:)Gitmeden yanıma gelecek canim Allah izin verirse o zaman bi kutu yapmayi düşünüyorum mektup,orda işe yarayacagi şeyler falan koycam yarin çarşıya cikacam bakcam canim. Sen?
Yemek pasta börek mektup falan gönder :) askere baska ne gonderilir ki bilemedimYa ben düşünüyorum o göndermemi istemiyor mektup yine şeyler yollayim die düşünüyorum ama daha düşünüyorum:)) farklı gel fikir bulursam bakalım danışınız sizede:)
bozulmicak türden şeyler yollarım tatlım bakarım duruma belkide.yollamam bsey:)Yemek pasta börek mektup falan gönder :) askere baska ne gonderilir ki bilemedim
Nerdeydi canim seninki :)bozulmicak türden şeyler yollarım tatlım bakarım duruma belkide.yollamam bsey:)
damlacım yeminlen bugün aklıma dank ettin nerelersin kuzum senbozulmicak türden şeyler yollarım tatlım bakarım duruma belkide.yollamam bsey:)
Kırklareli cnm)Nerdeydi canim seninki :)
Kalp kalbe karşıdır balim:) ay kuzu hataya gittik bizimkiler le ne net var ne bsey zaten patladım sıkıntıdan :) direk soluğu burda aldım :) nasılsın kuzumdamlacım yeminlen bugün aklıma dank ettin nerelersin kuzum sen
Sen nerdesin canim ne zamandir berabersiniz :)Kırklareli cnm)
Ben Adana :) 3.5 sene oldu beraberiz 3sene sevgili dobemi oldu smdi sozLuyuz kuzum siz ne zamandır berabersinizSen nerdesin canim ne zamandir berabersiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?