- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
Survivoru bekliyorum bebegimmm sen napiyosuun :)ee napıyosun kuzucuk
Survivoru bekliyorum bebegimmm sen napiyosuun :)
Oyy bebiiim yoruldun dimi bilirim o yorgunlugukız daldın Survivora beni unuttun herhalde
Oyy bebiiim yoruldun dimi bilirim o yorgunlugu
kızlar ben geldim :)
hoşgeldiiin bebitoomm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşbulduk canım benim yaa biraz geri deki konuşmaları okuyordum birde baktımki yaşını gördümm aaaa dedim yaaa ben seni benden büyüksün diye hayal ediyordum nedense nasıl bir hayal gücüm var böyle yaaa
sen kaç yaşındasın ki canım? ya bu aralar herkes ben seni büyük sanıyordum öyle gösteriyorsun büyük düşünmüştüm falan diyor noluyoruz yahu yaşlandım da haberim mi yok
ben 22 canım yaaa vallahi saçlarım beyazlamaya başladı benim :) seni görmedim ya ne biliyim içimden bi ses öyle dedi nişanlısın birde ben evde kalıyorum galibbaaa:44:
Anneye bak heleee kurbaaançoook hemde şimdi uyucaktım annem arar seninki yatma uykulu uykulu konuşma dedi uzandım şimdi tv karşısında
feysten ekleşelim canım kullanıyorsanevett ya benim biraz erken oldu ama böylesi hayırlısıymış demekki benim içinn benden önce evlenirsin belki valla benim düğüne daha var baya
feysten ekleşelim canım kullanıyorsanevett ya benim biraz erken oldu ama böylesi hayırlısıymış demekki benim içinn benden önce evlenirsin belki valla benim düğüne daha var baya
Anneye bak heleee kurbaaan
Nezaman dugun pofudugum :)
doğrudur ya arada değişiklik lazım rutin sıkar insanı.. kpss lisans mı önlisans mı canım?
face yok canım yaa keşke bizde nişanlanıp bekleseydik yerinde olmak isterdim :)
Lisans canm ://
benim hep hayalimdi ya.. meslek lisesinden mezun olucam hemen işe başlayıp nişanlanıcam ve asker beklicem gelince de evlenicez derdiimm :) şimdilik istedigim gibi gidiyoruz bakalım :) siz ne zamandır sevgilisiniz bebeğim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?