2014 Yarenleri! :)

hoşgeldiiin bebitoomm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşbulduk canım benim yaa biraz geri deki konuşmaları okuyordum birde baktımki yaşını gördümm aaaa dedim yaaa ben seni benden büyüksün diye hayal ediyordum nedense nasıl bir hayal gücüm var böyle yaaa

sen kaç yaşındasın ki canım? ya bu aralar herkes ben seni büyük sanıyordum öyle gösteriyorsun büyük düşünmüştüm falan diyor noluyoruz yahu yaşlandım da haberim mi yok

ben 22 canım yaaa vallahi saçlarım beyazlamaya başladı benim :) seni görmedim ya ne biliyim içimden bi ses öyle dedi nişanlısın birde ben evde kalıyorum galibbaaa:44:

ben 22 canım yaaa vallahi saçlarım beyazlamaya başladı benim :) seni görmedim ya ne biliyim içimden bi ses öyle dedi nişanlısın birde ben evde kalıyorum galibbaaa:44:

feysten ekleşelim canım kullanıyorsan evett ya benim biraz erken oldu ama böylesi hayırlısıymış demekki benim içinn benden önce evlenirsin belki valla benim düğüne daha var baya

Nezaman dugun pofudugum :)

face yok canım yaa keşke bizde nişanlanıp bekleseydik yerinde olmak isterdim :)

face yok canım yaa keşke bizde nişanlanıp bekleseydik yerinde olmak isterdim :)

benim hep hayalimdi ya.. meslek lisesinden mezun olucam hemen işe başlayıp nişanlanıcam ve asker beklicem gelince de evlenicez derdiimm :) şimdilik istedigim gibi gidiyoruz bakalım :) siz ne zamandır sevgilisiniz bebeğim?

2008 marttan beri canım:) bizde sevgilimle aynı lise mezunuyuz endüstri meslek lisesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…