2014 Yarenleri! :)

canım askeriyelere sadece ptt kargo ile gönderim yapabilirsin.. ama o çarşıya falan çıkınca şubeden alacaksa istediğin kargoyla gönderebilirsin tabi.

benimki acemilikteyken, ben ptt kargo ile gönderdim, kışlanın içinde ptt şubesi vardı zaten bizim, ordan gitti aldı (komutanından kargoyu teslim almak için kimliğini istemişti yarım saatliğine, o şekilde almıştı.) ama sizin eğer ehliyeti falan varsa yanında ya da askeri kimlik kartları çıktıysa onunla da alabilir.

ustalığımızda, kışlanın bulunduğu yere hiçbir kargo gitmiyor köy olduğu için. ben bi kez özel bi kargoyla şube teslim olarak yolladım. ordaki kıdemlilerden rica etti (hani şu sabah 8de gelip akşam 5te gidenler ), hemşehriymişler, o benimkinin kimliğini yanında götürerek şubeden teslim aldı ve ertesi gün benimkine teslim etti.

Kuzum ya güneş kremi hametan falan cok tedbirsiz gitti o kadar soyledim guzelce hazirlayim canta git fiye yok hicbisi almadan gitti simdi de baya yanmis alisikda değil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hımm acemi birliği olduğu için kabul etmeyebilirler canım. Bence en iyisi üst devreleri falan varsa onlara sorması lazım. Yoksa kargoları açıp bakıyolar diye biliyorum almazlarsa boşuna göndermiş olursun :44: Gelmeyecek mi dağıtım iznine ?

Canım cok sagol bi onceki mesajda dedigim gibi krem falan gondercem bisi olmaz heralde su kimlik olayini bi ogreneyim de ona gore gondereyim o zaman

Dagitim temmuzda bizim

Dagitim temmuzda bizim

Hımm :26: Dediğim gibi canım istersen sevdiğine söyle bir sorsun ona göre gönder derim. Sonra sıkıntı yaşamasın orada :26: Yada birşey olmaz dersende muhtemelen ptt kargo vardır. Biz o şekilde gönderdik.

Canım cok sagol bi onceki mesajda dedigim gibi krem falan gondercem bisi olmaz heralde su kimlik olayini bi ogreneyim de ona gore gondereyim o zaman

canım, eğer kışla içinde ptt bölümü varsa, ordan gidip kendi alır zaten, kimse görmez kargonun içini. ama dağıtım olarak geliyorsa, o zaman kargolar önce komutana gider, o açar bakar falan, ama güneş kremine bişey demezler sanırım. yalnız sakın ilaç tarzı bişey koyma

Bi sorayim bakalim mektup yaziyim dedim bi de ama okuyorlarmis onuda

Bi sorayim bakalim mektup yaziyim dedim bi de ama okuyorlarmis onuda

Evet tatlım malesef ki öyle herşey kontrolden geçiyor :26: Ne kadar kötü bir durum ama herşeyi göz önünde bulundurmak zorundalar :26:

Yok canim gunes kremi sampuan ordakini begenmemis yuz kremi gibi şeyler gondercem bi soruyum ptt varmiymis inşaallah vardir

Yok canim gunes kremi sampuan ordakini begenmemis yuz kremi gibi şeyler gondercem bi soruyum ptt varmiymis inşaallah vardir

umarım vardırr :26::26: o zaman rahat rahat gönderebilirsin

mektubu da okuyor olsalar bile yaz

Evet tatlım malesef ki öyle herşey kontrolden geçiyor :26: Ne kadar kötü bir durum ama herşeyi göz önünde bulundurmak zorundalar :26:

Aslinda onlar da haklılar da iste bize zor oluyor
Yemin torenine de gidemicem yoksa gidince gotururdum aramızda 16 saat var da

umarım vardırr :26::26: o zaman rahat rahat gönderebilirsin

mektubu da okuyor olsalar bile yaz

Biraz dikkat ederek yazicam
Siz telefon yakalatmistiniz di mi noldu bisi olmamıştır umarım

Kızlaaaaarrrsss
26mayıs nişanlımın doğumgünüüona mektup yazdım, isimlerimizi yazarak şafak kağıdı yaptım ve kalpli post itlere küçük notlar yazıp dosya kağıdını yapıştırdım aynı kağıda nişan fotolarımızı da koyuuppppp postaya verdiiiiimmmmmmmnasıııııllllll ama kızlaarrr

sevgilimin doğum günüde 27 mayıs ama o 30 mayısta gelecek burda birşeyler yapmaya karar verdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…