- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Selam canlar nisanlima kargo göndermek istiyorum ne gonderebilirim tecrübeli olan yarenler bi el atin kargoyu teslim ederler mi?icerde sıkıntı çıkar mı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlım ben nişanlımla konuştuğumda hep söyler çok sıkı bir düzen yok diye. Annesi ehliyetini göndermişti ama henüz eline ulaşmamış. Komutanlığa belirli günlerde kargoları getiriyolarmış onu öğren ona göre gönder derim.
Birde ne tarz birşey göndereceksin :44:
Kuzum ya güneş kremi hametan falan cok tedbirsiz gitti o kadar soyledim guzelce hazirlayim canta git fiye yok hicbisi almadan gitti simdi de baya yanmis alisikda değil
canım askeriyelere sadece ptt kargo ile gönderim yapabilirsin.. ama o çarşıya falan çıkınca şubeden alacaksa istediğin kargoyla gönderebilirsin tabi.
benimki acemilikteyken, ben ptt kargo ile gönderdim, kışlanın içinde ptt şubesi vardı zaten bizim, ordan gitti aldı (komutanından kargoyu teslim almak için kimliğini istemişti yarım saatliğine, o şekilde almıştı.) ama sizin eğer ehliyeti falan varsa yanında ya da askeri kimlik kartları çıktıysa onunla da alabilir.
ustalığımızda, kışlanın bulunduğu yere hiçbir kargo gitmiyor köy olduğu için. ben bi kez özel bi kargoyla şube teslim olarak yolladım. ordaki kıdemlilerden rica etti (hani şu sabah 8de gelip akşam 5te gidenler), hemşehriymişler, o benimkinin kimliğini yanında götürerek şubeden teslim aldı ve ertesi gün benimkine teslim etti.
Hımm acemi birliği olduğu için kabul etmeyebilirler canım. Bence en iyisi üst devreleri falan varsa onlara sorması lazım. Yoksa kargoları açıp bakıyolar diye biliyorum almazlarsa boşuna göndermiş olursun :44: Gelmeyecek mi dağıtım iznine ?
Dagitim temmuzda bizim
Canım cok sagol bi onceki mesajda dedigim gibi krem falan gondercem bisi olmaz heralde su kimlik olayini bi ogreneyim de ona gore gondereyim o zaman
Hımm :26: Dediğim gibi canım istersen sevdiğine söyle bir sorsun ona göre gönder derim. Sonra sıkıntı yaşamasın orada :26: Yada birşey olmaz dersende muhtemelen ptt kargo vardır. Biz o şekilde gönderdik.
Bi sorayim bakalim mektup yaziyim dedim bi de ama okuyorlarmis onuda
canım, eğer kışla içinde ptt bölümü varsa, ordan gidip kendi alır zaten, kimse görmez kargonun içini. ama dağıtım olarak geliyorsa, o zaman kargolar önce komutana gider, o açar bakar falan, ama güneş kremine bişey demezler sanırım. yalnız sakın ilaç tarzı bişey koyma
Yok canim gunes kremi sampuan ordakini begenmemis yuz kremi gibi şeyler gondercem bi soruyum ptt varmiymis inşaallah vardir
Evet tatlım malesef ki öyle herşey kontrolden geçiyor :26: Ne kadar kötü bir durum ama herşeyi göz önünde bulundurmak zorundalar :26:
umarım vardırr :26::26: o zaman rahat rahat gönderebilirsin
mektubu da okuyor olsalar bile yaz
selammm kızlar
kısa dönem mi sizin canımm :)
nasılsııın canım?Selam canım
Kızlaaaaarrrsss
26mayıs nişanlımın doğumgünüüona mektup yazdım, isimlerimizi yazarak şafak kağıdı yaptım ve kalpli post itlere küçük notlar yazıp dosya kağıdını yapıştırdım aynı kağıda nişan fotolarımızı da koyuuppppp postaya verdiiiiimmmmmmm nasıııııllllll ama kızlaarrr
sevgilimin doğum günüde 27 mayıs ama o 30 mayısta gelecek burda birşeyler yapmaya karar verdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?