2014 Yarenleri! :)

oo maşallah canımmm ne güzell :) hep mutlu olursunuz inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tşk canım inşallah sizde hep mutlu olursunuz usta birliğiniz ne zaman açıklanıyor

inşallah kuzum beniiimm :) valla yemin töreninden sonraki hafta açıklanır heralde hemen :)

bizim acemilik kısa oldugu için hemen açıklanıyor o zaman canım anladım :)

İyi geceler güzel yarenler:)

Iyi geceler kızlar bu cuma nasipse açıklanack usta birliği yerimız dualarıniz bizimle olsun:-(

kızlarr günaydınn hepinizeee gündüz aktif olanlara iyi sohbetler şimdidenn ben tee akşam katılabilirim aranıza hadi kendinize iyi bakınnn

Selam canlar nisanlima kargo göndermek istiyorum ne gonderebilirim tecrübeli olan yarenler bi el atin kargoyu teslim ederler mi?icerde sıkıntı çıkar mı?

Kızlarrr Merhalar

Ben bugün nişanlımla tamı tamına 45 dk konuştum

Çok mutluyum kii

Sizlere birşey soracağım. Kaç gündür araştırıyorum ama bulamadım. Şimdi bir çok şafak sitesine baktım kimisi 365 den düşüyor kimisi 360. Ama nişanlım komutanlar bile 360 diyolar dedi. Neye istinaden 360 anlamadım. Burda herkes 360 olarak biliyor dedi.

Sizde sevdiceklerinize hiç sordunuz mu bunu yada bu konuda bilgisi olan varsa bana açıklayabilir mi? :44:

Tatlım ben nişanlımla konuştuğumda hep söyler çok sıkı bir düzen yok diye. Annesi ehliyetini göndermişti ama henüz eline ulaşmamış. Komutanlığa belirli günlerde kargoları getiriyolarmış onu öğren ona göre gönder derim.

Birde ne tarz birşey göndereceksin :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…