Canim bide sen neye koydun? Ben hediye kutusu aldim da saçma mi?
Kız nazar boncuğu gerekli nazar değmesin die :)) Uğur böceğinde küçük yaptıritim. Kuzum bnde bu kaba olmus:) kız bn alsam bile göndermicem çalınir orda bn düşündüm slot hazırlayyım resmini çekerim slayt ta görür öyle iyi olmazmi kendi resimlerimz bde müzik ayarlaYM Dior m nasıl fikir bde kartondan not yazarim çekilirm öyle onuda kat rim DHA değişik fikirler sunarsaniz onuda uyguladım. D.d
Bebem bunlara da bak istersen alabildiğini alırsınEki Görüntüle 1394429 kizlar çok boş oldu ya istedigim gibi olmadi başka ne ekleyebilirim yardim edin lutfen
Kuzum benim Estağfurullah kiz:) vardır tabi fikrini zi bekliyorum.d.d doğru balım kurban olduğum ALLAH korur hepimiziAllah nazarlardan korur zaten bebeğimmm boncuğa kalmayın dua ediyoruz size bol bolllsenin fikirlerinin üstüne fikir söylemek mümkün mü acaba
ayyyhhh neyse alışmamaya çalışırım bebemteşekkür ederim fıstığımmmbeni unutmayın yokluğuma alışmayın heeeemen çünkü bu kısa ayrılıktan sonra bir de izin serüvenimiz başlayacak aklımı çelmee hee alışverişe İzmit e mi gidelim onu mu istiyosunnn
Canim herseyi aldim su iki senede hediye alayim dedim hiç bişey bulamadim bunlari da veriyolarmis gereksiz gibi olduTatlım benimmmm boşuna diye düşünme sakın.. Sevdiğin çok mutlu olucak onu düşündüğünü görünce.. Bnm demek istediğim eksik oldu az oldu diye o güzel canını sıkma beeğimmm.. Anlatabiliyomuyum
Sen mi aldin bunlarıkiz ay bakayimhemen :)Bebem bunlara da bak istersen alabildiğini alırsın
Canim bizim alisverisi berabr yapma sansimiz yok biliyosuntatlım ben hediye olarak vermedim alışverişe çıktığımızda çantasını hazırlarken birlikte aldık
Yok bebeğim netten buldumSen mi aldin bunlarıkiz ay bakayimhemen :)
Ya benim onu dusundugumu bilsin diye alıyorum ben yoksa ailesi alir zaten ama ne bileyim tatmin etmedi beni. Hediyede ne alicam ki herseyi aldim pijamaya kadarYok bebeğim netten buldumama burdakilerin hepsinden aldık ikişer ikişer hemde
Evet tatlım ailesi de alır senin başka verebileceğin yok o zaman askeriyeye her şeyi sokamıyor çünkü anca günlük felan tutarsın izine geldiğinde verirsin aklıma başka birşey gelmedi benimYa benim onu dusundugumu bilsin diye alıyorum ben yoksa ailesi alir zaten ama ne bileyim tatmin etmedi beni. Hediyede ne alicam ki herseyi aldim pijamaya kadarbunlari vermek saçma mi olur (
Mektup yazcam canim günlük çok uzun olur bi kaç sayfa okur sıkılır benim odunumEvet tatlım ailesi de alır senin başka verebileceğin yok o zaman askeriyeye her şeyi sokamıyor çünkü anca günlük felan tutarsın izine geldiğinde verirsin aklıma başka birşey gelmedi benim
Gideceksin diye korktuk yavrumyavrularim hepiniiiz cok guzel seyler yazmissiniz saolun bende hepinizi cok seviyorummmmama kizdim sizeee aaa ne ugurluyosunuz yaaa benii gitmicem iste gitmicem bananeeee ben yine hergun birdayimmm kiii sadece coook yogunnnn bugun yemege bile zamanim olmadiii simdi bavulumu hazirlayippp kendimi hazirlayip yaticam ballllarimmmmm siz napiyosunuzzzz???
ne gitmesi yavrum yaa :) mennn hepppp burdayimmmm :)Gideceksin diye korktuk yavrumsana ihtiyacimiz var gitme tabiiki
Kızııııııım asıl macera bundan sonra başlıyo ne uğurlamasııııııyavrularim hepiniiiz cok guzel seyler yazmissiniz saolun bende hepinizi cok seviyorummmmama kizdim sizeee aaa ne ugurluyosunuz yaaa benii gitmicem iste gitmicem bananeeee ben yine hergun birdayimmm kiii sadece coook yogunnnn bugun yemege bile zamanim olmadiii simdi bavulumu hazirlayippp kendimi hazirlayip yaticam ballllarimmmmm siz napiyosunuzzzz???
haklisin kusum benimmm valla macera ki neee macera ofof :) oyy kavus anacigina yavrucum selam soyle ellerinden opuyorummmmKızııııııım asıl macera bundan sonra başlıyo ne uğurlamasııııııDemetimmmmmmmm Güzel günler bizi bekliyo allahın izniyleeee Ben şuan otobüsteyim sökeye gidorummmmm anneciğimin yanına
Ben ben benkizlaaar bolgesel sorunu olanlarr yada olmayanlarrr hahah yaniiii su gobegimden yada su bacaklarimdan yadaaaa kollarimdan kurtulmak istiyorum diyen varsaaaa hemen yazsin banaaa oyle birsey buldum ki ofofofofofo diyorummm
Sevgi hatunum gereksiz olur mu hiç yaaaa deme böyleeeCanim herseyi aldim su iki senede hediye alayim dedim hiç bişey bulamadim bunlari da veriyolarmis gereksiz gibi oldune bilim kuzum ya hoofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?