2014 Yarenleri! :)

Zarf aldim zaten canim yazicam aklımda o bizimki aglamaz canim ama duygulanabilir çok huzunleniyom

haklisin kusum benimmm valla macera ki neee macera ofof :) oyy kavus anacigina yavrucum selam soyle ellerinden opuyorummmm
Aleyküm slm bitanemmmmm söylerimmmm:)) sende şimdi bi güzel hazırlannn yolculuk var kıssııııııııımmmm :))) bnm güzel arkadaşım muradına ericek, erdisine kavuşucaaaaaakkk:))

Zarf aldim zaten canim yazicam aklımda o bizimki aglamaz canim ama duygulanabilir çok huzunleniyom
Oyyy kuşum benîiiiiimmmmm güçlü olmalısın bbeğimmmm ona sonuna kadar destek olabilmek için güçlü olmasın:) tabiki ağla, desarj ol ama sevdiceiğine sakın belli etme.. Gurur duy onunlaaa..herkese nasip olmaz sevdiceiğinin asker yolunu beklemek:)

Zaten garip bi şekilde de gurur duyuyorum bebeğim tuhsf bi his.. yapacağım şey bol duaylA sevdiğimi beklemek..

20 yaşındayım kuzum anaokulu öğretmeniyim Bursadayım, sevdiceğim Kayseride öyle işte memnun oldum bu arada

huhuuu kuzulaarrr
kuzucuğumlarrrr huhuuu

Ay kuşum hala çok mutluyum senin adına küzüm bnmde 276 oldu öf biter mi yaa

haklisin kusum benimmm valla macera ki neee macera ofof :) oyy kavus anacigina yavrucum selam soyle ellerinden opuyorummmm
canımın içi kusura bakma yaaa sevdiceğim izindeydi o yeni gitti bir iki gün de iş yoğundu giremedim hiçç.. koskocamaan GÖZÜN AYDIN sağ salim kavuştun sevdiceğinee yaa

Ben ben ben paylas hemeeeeeen
hemen de paylasiyorum cozum wrap kuzummm sticker gibi bisey uzerinde krem var yagli bisey onu sorunlu bolgeye yapistiriyosun folyoyla sariyosun sıkılaştırıyosun 8 saat kaliyo oyle hemen farkediyosunn :) turkiyede de varmis galiba "irem wrap" :) benim ki bu bak
Aleyküm slm bitanemmmmm söylerimmmm:)) sende şimdi bi güzel hazırlannn yolculuk var kıssııııııııımmmm :))) bnm güzel arkadaşım muradına ericek, erdisine kavuşucaaaaaakkk:))
hazirlaniyorum kuzummmm yetistirmeye calisiyorumm misafir gelmeden bitiriim dedim ama imkansiz daha cok isim var beeee oyyy yerim seni kuzuuuum insalllah kavusuyoruzzzz insallah
Ay kuşum hala çok mutluyum senin adına küzüm bnmde 276 oldu öf biter mi yaa
saol bitanemmmm
uuzlme kuzum bak 360lardaydik nasil gececek zaman diyordukk simdi 250 ye ne kaldi ki sonra 100lere dusucezz balim :) karamsarliga kapilma kuzuumm gun gun sayma safagi valla daha kotu oluyo ben varya 20 gunde bi bakiyodum hemen geciyo zaman oyle kusuum tamam mi sayma

Eklentiler

• image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 71
canımın içi kusura bakma yaaa sevdiceğim izindeydi o yeni gitti bir iki gün de iş yoğundu giremedim hiçç.. koskocamaan GÖZÜN AYDIN sağ salim kavuştun sevdiceğinee yaa
oyy saol pofimmmm :) darisi sizin basiniza insallahhh hemen gecip gidecekk zaman kavusacaksiniz askerlerinizee :) hosgeldinnn muahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…