Zarf aldim zaten canim yazicam aklımda oSevgi hatunum gereksiz olur mu hiç yaaaa deme böyleeeBak sen ona çoook güzel bi mektup yaz üstünede parfümünden sık hepsinden makbule geçer Çok daha anlamlı olur Ben bnmkine göndermiştim kargo gönderdiğim zmn kokulu mektup.. Aşkım senin kokunu duydum ben diye hüngür hüngür ağlamıştı tlfda.. Çoooook duygulanmıştı Zaten hasretten dolayı sana dahada düşkün hale gelicek bide kendinden bişi koyunca çok çok mutlu olur.. Sen hazırladığın kutunun içine hemencik bi mektup iliştiriver bakiyim
Aleyküm slm bitanemmmmm söylerimmmm:)) sende şimdi bi güzel hazırlannn yolculuk var kıssııııııııımmmm :))) bnm güzel arkadaşım muradına ericek, erdisine kavuşucaaaaaakkk:))haklisin kusum benimmm valla macera ki neee macera ofof :) oyy kavus anacigina yavrucum selam soyle ellerinden opuyorummmm
Oyyy kuşum benîiiiiimmmmm güçlü olmalısın bbeğimmmm ona sonuna kadar destek olabilmek için güçlü olmasın:) tabiki ağla, desarj ol ama sevdiceiğine sakın belli etme.. Gurur duy onunlaaa..herkese nasip olmaz sevdiceiğinin asker yolunu beklemek:)Zarf aldim zaten canim yazicam aklımda obizimki aglamaz canim ama duygulanabilir çok huzunleniyom
Zaten garip bi şekilde de gurur duyuyorum bebeğim tuhsf bi his.. yapacağım şey bol duaylA sevdiğimi beklemek..Oyyy kuşum benîiiiiimmmmm güçlü olmalısın bbeğimmmm ona sonuna kadar destek olabilmek için güçlü olmasın:) tabiki ağla, desarj ol ama sevdiceiğine sakın belli etme.. Gurur duy onunlaaa..herkese nasip olmaz sevdiceiğinin asker yolunu beklemek:)
20 yaşındayım kuzum anaokulu öğretmeniyim Bursadayım, sevdiceğim Kayseride öyle işte memnun oldum bu aradaGünaydın yarenlerrr
Ben yapmadım resimleri netten buldum tatlım yapıyorum başladım modellere bende bitince atarım buraya da
Sağol kuzucum ay inşalllahhhhhh
22 Yaşında İstanbul'dayım İzmit ' deki biricik sevdiceğini Ağrı ya göndermiş özel sektörde hayata isyan eden bir yandan da açıköğretim ile veterinerlik okuyan biriyimsen tatlım
Sevgi hatunum gereksiz olur mu hiç yaaaa deme böyleeeBak sen ona çoook güzel bi mektup yaz üstünede parfümünden sık hepsinden makbule geçer Çok daha anlamlı olur Ben bnmkine göndermiştim kargo gönderdiğim zmn kokulu mektup.. Aşkım senin kokunu duydum ben diye hüngür hüngür ağlamıştı tlfda.. Çoooook duygulanmıştı Zaten hasretten dolayı sana dahada düşkün hale gelicek bide kendinden bişi koyunca çok çok mutlu olur.. Sen hazırladığın kutunun içine hemencik bi mektup iliştiriver bakiyim
kuzucuğumlarrrr huhuuuhuhuuu kuzulaarrr
Ay kuşum hala çok mutluyum senin adına küzüm bnmde 276 oldu öf biter mi yaayavrularim hepiniiiz cok guzel seyler yazmissiniz saolun bende hepinizi cok seviyorummmmama kizdim sizeee aaa ne ugurluyosunuz yaaa benii gitmicem iste gitmicem bananeeee ben yine hergun birdayimmm kiii sadece coook yogunnnn bugun yemege bile zamanim olmadiii simdi bavulumu hazirlayippp kendimi hazirlayip yaticam ballllarimmmmm siz napiyosunuzzzz???
DenizimmmmmmmmKızııııııım asıl macera bundan sonra başlıyo ne uğurlamasııııııDemetimmmmmmmm Güzel günler bizi bekliyo allahın izniyleeee Ben şuan otobüsteyim sökeye gidorummmmm anneciğimin yanına
Pofusum:) nasilsn balım hoş geldinkızlarrr ben geldiimmm nasılsınız?
canımın içi kusura bakma yaaa sevdiceğim izindeydi o yeni gitti bir iki gün de iş yoğundu giremedim hiçç.. koskocamaan GÖZÜN AYDIN sağ salim kavuştun sevdiceğinee yaahaklisin kusum benimmm valla macera ki neee macera ofof :) oyy kavus anacigina yavrucum selam soyle ellerinden opuyorummmm
hoşbulduk bebeğimm, iyiyim çok şükür sağoll seni sormalıı?Pofusum:) nasilsn balım hoş geldin
Kız deli.dhuhuuu kuzulaarrr
Bende iyiyim çok şükür ay sevgililer gününe süpriz düşünüyorum kz.dhoşbulduk bebeğimm, iyiyim çok şükür sağoll seni sormalıı?
hemen de paylasiyorum cozum wrap kuzummm sticker gibi bisey uzerinde krem var yagli bisey onu sorunlu bolgeye yapistiriyosun folyoyla sariyosun sıkılaştırıyosun 8 saat kaliyo oyle hemen farkediyosunn :) turkiyede de varmis galiba "irem wrap" :) benim ki bu bakBen ben benpaylas hemeeeeeen
hazirlaniyorum kuzummmm yetistirmeye calisiyorumm misafir gelmeden bitiriim dedim ama imkansiz daha cok isim var beeeeAleyküm slm bitanemmmmm söylerimmmm:)) sende şimdi bi güzel hazırlannn yolculuk var kıssııııııııımmmm :))) bnm güzel arkadaşım muradına ericek, erdisine kavuşucaaaaaakkk:))
saol bitanemmmmAy kuşum hala çok mutluyum senin adına küzüm bnmde 276 oldu öf biter mi yaa
oyy saol pofimmmm :) darisi sizin basiniza insallahhh hemen gecip gidecekk zaman kavusacaksiniz askerlerinizee :) hosgeldinnn muahhhhhhcanımın içi kusura bakma yaaa sevdiceğim izindeydi o yeni gitti bir iki gün de iş yoğundu giremedim hiçç.. koskocamaan GÖZÜN AYDIN sağ salim kavuştun sevdiceğinee yaa
hadi ya nasıl bir şey düşünüyorsun kuzumBende iyiyim çok şükür ay sevgililer gününe süpriz düşünüyorum kz.d
kuzucuğumlarrrr huhuuu
Kız deli.d
amiinnn inşallah son 3 ayımız kuzum işte çoğu gitti az kaldı hamdolsun, hoşbuldukk nasılsın bakiyimm?oyy saol pofimmmm :) darisi sizin basiniza insallahhh hemen gecip gidecekk zaman kavusacaksiniz askerlerinizee :) hosgeldinnn muahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?