2014 Yarenleri! :)

Tamam balım ben hergün bakıyorum kız bakm içim artık demetim:) sen nereye bavulla kuzum bn anlayamadım orayı nereye yolculuk:)

oh sizinde bitmis kuzum yaa 3 ay nedir kii :) iyiyim cok sukur kuzum biraz karisigim yauu ne hissedecegimi bilemiyorummm heycanliyim tuhafimmm :)
çok şükür kuzum ya sen neler yaptın askerin geldiğinden beri
Bendee iyiyim kuşummm 14 şubata ne düşünüyon yavruu
şuan o kadar yoğunum ki onu düşünmeye vaktim kalmadı bir şey düşünmüyorum henüz kuzum

hadi ya nasıl bir şey düşünüyorsun kuzum
Kuzu arkadaş woswogen süslüyor bak gönderim örneğini . Sarı lacivert dusunyorum on plakaya lacivert rengine can sari rengine damla arkaya da 01 dc 1907 arabanın içine koltuklarda not yazıyor bak dikkatli bunlarda da var nasıl sEnce:)

Eklentiler

• IMG-20150130-WA0012.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 52
balim ben yarin istanbula gidiyorummmmm insallahhh erdime gercektennn kavusmaya gidiyorum
Ayy demetim çok sevindim balım sarıl bırakma hiç sakin:) ALLAH tamamını ERDİRSİN INŞALLAH balım sarısı düğününuzun günlerini saymak nasip etsin:)

çok hoş kuzumm ama askeriyeye gider mi ki sence yaa ben de bir çok hediye düşünüyorum ama askeriyeye gidemeyeceği için hep vazgeçmek zorunda kalıyorum

çok şükür kuzum ya sen neler yaptın askerin geldiğinden beri

şuan o kadar yoğunum ki onu düşünmeye vaktim kalmadı bir şey düşünmüyorum henüz kuzum
askerim dun geldi balim iste rahat biraktim onu ailesiyle zaman gecirsin yemek fln yesin diye arada yazistik :) gece de skypetan uzun uzun konustuk goruntulu kendine geldi ilk actiginda boyle bi tuhafti konustukca bi acildi bi keyfi yerine geldi ki gormeniz lazimdi kuzular ya :) gulustuk falan naz yapmaya basladim incedenn haha hemen basladin dedi bugunde calistim balim erdim disardaydi avmye falan gitmis, aksam eve geldik ikimizde yemegimizi yedik ben hazirlanmaya gectimm oda tv izliyo suan benim yazmami bekliyo
Ayy demetim çok sevindim balım sarıl bırakma hiç sakin:) ALLAH tamamını ERDİRSİN INŞALLAH balım sarısı düğününuzun günlerini saymak nasip etsin:)
saol balim ayyy insallah pazar gunu gorebilcem kuzuuum cokkk fena sarilcam hic merak etme :) aminnnn darisi sizin basiniza kuzularimmm hersey cok guzel olacakk insallahhh :)

ben birşey bulamadım yaa
düşün düşün dur kuzum illa bulacağız

ayy kurban olurum sizee maşallah bebeğim yaa

çok hoş kuzumm ama askeriyeye gider mi ki sence yaa ben de bir çok hediye düşünüyorum ama askeriyeye gidemeyeceği için hep vazgeçmek zorunda kalıyorum
Kız askere göndermicem ki zaten çalınir.d dusunyorum slayt yapmayı resmimzi kalmayi güzel bi müzik seçmeyi mesela ayrılmak oluruz biz şarkısı varya o olabilir. Woswogenlerin resmini çekip slayt a katmak dusunyorum netten sözler bulacam onlarda aktarım askeri söz var onuda katarim not falan yazarım kartkndan tek tek resim çekilir birleştip katarim slayti snra paylasirim kendisine valla bunları dusundum uzaktaki anca bunlar geldi elkmden:))

INŞALLAH balım ya yemin ederim varya adına çok mutlu oldum sevincimizide uzuntulerimizide hep birlikte paylastik uzak olabilirz ama Kalbimiz bir oldu hep seni çok seviyoruz güzel yüzlü demeti:) hersey gönlünce diledigin gibi olsun balım INSALLAH

ya siz bitanesiniz yaaaaa :) burda ki arkadaslarim bile sizin kadar ilgilenmediler siz nasil boyle yurekten ictensiniz ya duygulandim bak simdi yavrularim benimmmm allahim size benim yasadiklarimin bin katini yasatsin insallah sizi cok seviyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…