2014 Yarenleri! :)

ya siz bitanesiniz yaaaaa :) burda ki arkadaslarim bile sizin kadar ilgilenmediler siz nasil boyle yurekten ictensiniz ya duygulandim bak simdi yavrularim benimmmm allahim size benim yasadiklarimin bin katini yasatsin insallah sizi cok seviyorummmmm
Kız benide duygulandirma ağlarım vallaha inan demetim size içtenlikle anlattgm gbi hiç bi Kuzenlerme arkadasma anlatmadm hiç anlamadılar hep fesat peşinde oldular kuzum biz bize yetersiz sende gUzel yüzlü melek kaplısin bebegim ALLAH hepimiz e en güzel mutluluğu sevinçleri yasatsin çok hakediyorsun balım yolun hep açık olur INŞALLAH :)

bende iyiyim bitanem :) eccik içim buruk
arkadaşımın asker sevdiceği bugün dağıtım için geldi bi hafta burda aklım yarimde çok özledim onu
Kuşum benim ya senin safaginda az kalmıştır sıkma canını.S bnde çok özledim ama sabrdlm tatlım üzme kendni

aynen öyle kuzum yani olabilir neden olmasın burda olsa basit kaçabilir de sonuçta uzak yani gayet anlamlıııı

oy balimm yerim senii :) bende size kurban olayimmmm

bal böcüklerim
naber kuzum

Safak kaçtı senin balım üzme kız bn atlayim dağdan o zmn atrsa 276 bnm.d
ooo çokmuş yaw
170lerde pek saymıyom bu aralar çabuk geçsin diye
bide nldu bunun bi arkadaşı vardı teskereciymiş çocuk bugün çıkacakmış ama daha önce kavga ettiği için 15 gün uzatılmış onada üzüldüm baya
bide 14 şubat için çocuk o kadar hazırlık yapmış kızada ailesine bişey diyememiş garibim .

Sağol be çok teselli ettin beni uyuz.d üzüldüm ya sağlık olsun oda tartsmasaymis kuzu dayanıyorLar bu erkekler illa kavga dövüş sizin az kalmış. Kuzum sıkma boşa canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…