Kız benide duygulandirma ağlarım vallahaya siz bitanesiniz yaaaaa :) burda ki arkadaslarim bile sizin kadar ilgilenmediler siz nasil boyle yurekten ictensiniz yaduygulandim bak simdi yavrularim benimmmm allahim size benim yasadiklarimin bin katini yasatsin insallah sizi cok seviyorummmmm
nereye lenKız sana yazdım gelmedimi
Kız gitmemiş demek.d ya dedm ki demin sevgililer günü için bişey paylaştım bak nasıl sence yaptirmmi. :)nereye len
Balım basagim hoş geldin buyur kuzumfikrinizi almm lazim bi konuda
Taliskom:)bal böcüklerim
nasılsın damlammm :)Taliskom:)
Iyiyim çok şükür şekerim sen nasilsn:)nasılsın damlammm :)
bende iyiyim bitanem :) eccik içim burukIyiyim çok şükür şekerim sen nasilsn:)
Kuşum benim ya senin safaginda az kalmıştır sıkma canını.S bnde çok özledim ama sabrdlm tatlım üzme kendnibende iyiyim bitanem :) eccik içim buruk
arkadaşımın asker sevdiceği bugün dağıtım için geldi bi hafta burda aklım yarimde çok özledim onu
aynen öyle kuzum yani olabilir neden olmasın burda olsa basit kaçabilir de sonuçta uzak yani gayet anlamlııııKız askere göndermicem ki zaten çalınir.d dusunyorum slayt yapmayı resmimzi kalmayi güzel bi müzik seçmeyi mesela ayrılmak oluruz biz şarkısı varya o olabilir. Woswogenlerin resmini çekip slayt a katmak dusunyorum netten sözler bulacam onlarda aktarım askeri söz var onuda katarim not falan yazarım kartkndan tek tek resim çekilir birleştip katarim slayti snra paylasirim kendisine valla bunları dusundum uzaktaki anca bunlar geldi elkmden:))
oy balimm yerim senii :) bende size kurban olayimmmm
naber kuzumbal böcüklerim
az kaldı balımda iste uf darlandım iyiceKuşum benim ya senin safaginda az kalmıştır sıkma canını.S bnde çok özledim ama sabrdlm tatlım üzme kendni
iyi canım benim senden naber nasılsın :)))aynen öyle kuzum yani olabilir neden olmasın burda olsa basit kaçabilir de sonuçta uzak yani gayet anlamlıııı
naber kuzum
Sağol baby düşünüyorum bakalım uygularim ins:))) hehehaynen öyle kuzum yani olabilir neden olmasın burda olsa basit kaçabilir de sonuçta uzak yani gayet anlamlıııı
naber kuzum
Safak kaçtı senin balım üzme kız bn atlayim dağdan o zmn atrsa 276 bnm.daz kaldı balımda iste uf darlandım iyice
ooo çokmuş yawSafak kaçtı senin balım üzme kız bn atlayim dağdan o zmn atrsa 276 bnm.d
Sağol be çok teselli ettin beni uyuz.d üzüldüm ya sağlık olsun oda tartsmasaymis kuzu dayanıyorLar bu erkekler illa kavga dövüş sizin az kalmış. Kuzum sıkma boşa caniniooo çokmuş yaw
170lerde pek saymıyom bu aralar çabuk geçsin diye
bide nldu bunun bi arkadaşı vardı teskereciymiş çocuk bugün çıkacakmış ama daha önce kavga ettiği için 15 gün uzatılmış onada üzüldüm baya
bide 14 şubat için çocuk o kadar hazırlık yapmış kızada ailesine bişey diyememiş garibim .
iyiyim ben de kuzucum bildiğin gibi yani iş ev arası mekik dokuyoruziyi canım benim senden naber nasılsın :)))
inşallah hadi kuzum yaparsın senSağol baby düşünüyorum bakalım uygularim ins:))) heheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?