Basit kaçmaz ama dmi kuzummiyiyim ben de kuzucum bildiğin gibi yani iş ev arası mekik dokuyoruz
inşallah hadi kuzum yaparsın sen
canım benim :) bot bağlamayanlar düşünsün az kalmış seninde :)Sağol be çok teselli ettin beni uyuz.d üzüldüm ya sağlık olsun oda tartsmasaymis kuzu dayanıyorLar bu erkekler illa kavga dövüş sizin az kalmış. Kuzum sıkma boşa canini
:) iyi bitanem hepimiz aynıyız deseneiyiyim ben de kuzucum bildiğin gibi yani iş ev arası mekik dokuyoruz
inşallah hadi kuzum yaparsın sen
Aynen onda haklisin bot baglayamayanlr dusunsun:) kz geçermi şu 200ler puffcanım benim :) bot bağlamayanlar düşünsün az kalmış seninde :)
erkekler işte emir almaya gelemiyolar :)
deme öyle 200ler çok çabuk geçiyo hele bide saymazsan akıyo resmen valla :)Aynen onda haklisin bot baglayamayanlr dusunsun:) kz geçermi şu 200ler puff
oo taze yarenSelam kizlaaarrr nabersiniz aşk böcükleriiimmm
1 haftamiz kaldı bebeğimoo taze yaren(henüz gitmedi ama) hoşgeldin napysun kuşum:)
heyecan dorukta sıkma canını hayırlısıyla su gibi akıcak zaman :)) bende napıyım can sıkıntısı zaman geçirmeye çalışıyorum1 haftamiz kaldı bebeğimoturuyorum canım benim sen napıyosun
Inşallah canım benim bakalım :) geçiyor zaman ya bi şekildeheyecan dorukta sıkma canını hayırlısıyla su gibi akıcak zaman :)) bende napıyım can sıkıntısı zaman geçirmeye çalışıyorum
Selam cicim hoş geldin iyilik senden naber:)Selam kizlaaarrr nabersiniz aşk böcükleriiimmm
Sayıyorum balım sıkıntı orda.ddeme öyle 200ler çok çabuk geçiyo hele bide saymazsan akıyo resmen valla :)
Bende iyi canım ne olsun isteee :)Selam cicim hoş geldin iyilik senden naber:)
Bi hafta kaldı kuzum nasıl hissediyorsunBende iyi canım ne olsun isteee :)
Garibim canim. Allah izin verise bu hafta gelecek yanima vedalasmak için o gunu bekliyorum şuan canımBi hafta kaldı kuzum nasıl hissediyorsun
Canim benim Kıyamam sana alısirsin valla bak ilk zor olur ama snra hemen alisirsin skma canini2Garibim canim. Allah izin verise bu hafta gelecek yanima vedalasmak için o gunu bekliyorum şuan canım
Ilk zamanlar arayamayacak ya canim kafayi yicek banada yedirtecek :/Canim benim Kıyamam sana alısirsin valla bak ilk
zor olur ama snra hemen alisirsin skma canini2
Ilkiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?