uclari Fırfırlı olani mi diosun tatlimIlkiiiii
Ilki daha iyi bence balim
sevgide digeri diyo ayy cok kararsizimBasagimmmm siyah beyaz DHA iyi onu giyin balim
bncde o kuzum Fırfırlı olan niye dicen diğeri çok zayıf göstermiş seni üstte dar altta dar olunca diğeri biraz bol altı dar tam iyi olmuşsevgide digeri diyo ayy cok kararsizim
Kız ben 7 gün haftada konusmadgmi bilirim ilk aramada.sıkıntı çeker kuzum sıradan dolayi snra ustadan rahatlarIlk zamanlar arayamayacak ya canim kafayi yicek banada yedirtecek :/
bnada öyle geldi alt üst dar tuhaf oldu sankibncde o kuzum Fırfırlı olan niye dicen diğeri çok zayıf göstermiş seni üstte dar altta dar olunca diğeri biraz bol altı dar tam iyi olmuş
Napiyorum diye delirir o :)Kız ben 7 gün haftada konusmadgmi bilirim ilk aramada.sıkıntı çeker kuzum sıradan dolayi snra ustadan rahatlar
Firfirli olan ağır duruyor canim siyah pantolon topukluyla çok güzel olmuşbnada öyle geldi alt üst dar tuhaf oldu sanki
Aynen kuzum mesela yazin tam tersi üst dar alt dar severim ama.kişin üst dar alt dar pek hoşuma gitmez şahsen benim gerçi yanda can izin vermiyor da dar giymeme :) bnce öyle kuzum Fırfırlı olan DHA güzel oldubnada öyle geldi alt üst dar tuhaf oldu sanki
Valla ellerinde olmuyor canım bu işler:)Napiyorum diye delirir o :)
Firfirli olan ağır duruyor canim siyah pantolon topukluyla çok güzel olmuş
tamm şekerlerim saolun..diger kizlarda gelsinde onlarinda fikrini alim...sevdiceklerin nisanina gidicemde ondan:)Aynen kuzum mesela yazin tam tersi üst dar alt dar severim ama.kişin üst dar alt dar pek hoşuma gitmez şahsen benim gerçi yanda can izin vermiyor da dar giymeme :) bnce öyle kuzum Fırfırlı olan DHA güzel oldu
Aynen öyle canim malesef :) gidip geleydi bi hayırlısıylaValla ellerinde olmuyor canım bu işler:)
Valla zaman hemen geçiyor cnm bakma bn şafak sayyorum diye bana geçmiyor daha dün gbi gitti 4.cu ağımıza girdik çok sukurAynen öyle canim malesef :) gidip geleydi bi hayırlısıyla
Tamam balım rica ederim basagim ama ilk i daha güzel durdu gene bi düşün derim:))tamm şekerlerim saolun..diger kizlarda gelsinde onlarinda fikrini alim...sevdiceklerin nisanina gidicemde ondan:)
Mesajlasabiliyor musunuz canımValla zaman hemen geçiyor cnm bakma bn şafak sayyorum diye bana geçmiyor daha dün gbi gitti 4.cu ağımıza girdik çok sukur
Evet çok şükür kuzum whatsap a bile girio :))Mesajlasabiliyor musunuz canım
Darısı bize :) ustaya gidinceEvet çok şükür kuzum whatsap a bile girio :))
size güveniyorumTamam balım rica ederim basagim ama ilk i daha güzel durdu gene bi düşün derim:))
AMIN balım bi acemiligi atlatin gerisi kolay ya mesajlastktn snra tam alisilioDarısı bize :) ustaya gidince
Güven baby sana yanlış bişey önergeyz kz biz :))size güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?