Gun icinde mi yoksa aksamları mi canımAMIN balım bi acemiligi atlatin gerisi kolay ya mesajlastktn snra tam alisilio
bilmm mi balim o yüzden size sordum :) ay pazar gunu sevdicegim geliyo damlaaammmGüven baby sana yanlış bişey önergeyz kz biz :))
Basagimmmm çok sevindim balım izne mi temellimi inşallah kusum:)bilmm mi balim o yüzden size sordum :) ay pazar gunu sevdicegim geliyo damlaaammm
sanmıyorum kuzum mutlu olacaktır bence sevdiceğinBasit kaçmaz ama dmi kuzumm
aynen kuzum şafak kaç bu aradaa?:) iyi bitanem hepimiz aynıyız desene
ogleden sonra rahatlıkla yazış yoruz kuzumGun icinde mi yoksa aksamları mi canım
aa kızzz sen hayatta mıydınbilmm mi balim o yüzden size sordum :) ay pazar gunu sevdicegim geliyo damlaaammm
Sağol şekerim önerin için :))sanmıyorum kuzum mutlu olacaktır bence sevdiceğin
aynen kuzum şafak kaç bu aradaa?
ne demek kuzuumm beniimmmSağol şekerim önerin için :))
Darısı sana olsun BebisimmmOoohhhh ne güzel
Inşallah bebeğimDarısı sana olsun Bebisimmm
izine geliyo balim :)Basagimmmm çok sevindim balım izne mi temellimi inşallah kusum:)
hayattayim kuzu henuz :) ya attigim resimlere sende bi bak tatlim hangisini giyim sence:)aa kızzz sen hayatta mıydın
dur bakayım kaçıncı sayfada hayatım? göremedim ama?hayattayim kuzu henuz :) ya attigim resimlere sende bi bak tatlim hangisini giyim sence:)
Anladım balım darısı tezkereyı almasına olsun şafak kac:)izine geliyo balim :)
95 te bebeğimdur bakayım kaçıncı sayfada hayatım? göremedim ama?
aminnn balimm ..atarsa 189Anladım balım darısı tezkereyı almasına olsun şafak kac:)
Çok az kalmış tatlım MASSALLAH:)aminnn balimm ..atarsa 189
yok be balim daha cok var ama olsun bugünlerde biticek Allahin izniyle. .Çok az kalmış tatlım MASSALLAH:)
276 nin yanında çok az balım hemen geçer sizin ALLAH in iznyleyok be balim daha cok var ama olsun bugünlerde biticek Allahin izniyle. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?