- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
20 yaşındayım kuzum anaokulu öğretmeniyim Bursadayım, sevdiceğim Kayseride öyle işte memnun oldum bu arada
hehe o zaman öyle yaparsın tatlım bnimMektup yazcam canim günlük çok uzun olur bi kaç sayfa okur sıkılır benim odunum
balimmmm bnmmm iyi yolculuklar. .dikkat et kndine..enişteye slm soyle:) cok güzel vakit gecirmeniz dilegiylegunaydin balllarrr :) son hazirliklarrrr ayyyy heycandan bayilabirimmmm
istanbulda netimi hemen halletmeye caliscam kuzular ama bi iki gun girmezsem merak etmeyin emii
optum hepinizi kuslarimmm gorusuruzzz
Evet bebeğimBursanın neresinde sin tatlım nedense arkadaşlarım hep orda ya
hehe o zaman öyle yaparsın tatlım bnim
Günaydıııın canim beniiiim iyi yolculuklar bol bol saril sevdivegine çok öpüyorum seniiiigunaydin balllarrr :) son hazirliklarrrr ayyyy heycandan bayilabirimmmm
istanbulda netimi hemen halletmeye caliscam kuzular ama bi iki gun girmezsem merak etmeyin emii
optum hepinizi kuslarimmm gorusuruzzz
Günaydın canimGünaydın yarenlerrr
sinirli, agresif, huysuzKızlar Mutlu Haftasonlarıı
Nasılsınızzz
amaa nedennn nolduuuusinirli, agresif, huysuzsen nasılsın canım
ya gittim kilit aldım ben benimkine. Ayakkabıları dolabındakiler falan çalınmasın diye. Dünden beride arıyorum. Söyledim işte aldım bak mutlaka kullan senin ayaakkabıyı alıp yerine kendi ayakkabılarını koyuyolarmıs hastalık falan diye. Almasayın istemiyorum götür geri ver yok kendin kullan ben kullanmıcam falan dedi bende tamam görüşürüz dedim kapattım sinirimden ölecemamaa nedennn nolduuuu
allah allah niye öyle dediki kuuzm ya acaba brşeye sinirlimiydikiya gittim kilit aldım ben benimkine. Ayakkabıları dolabındakiler falan çalınmasın diye. Dünden beride arıyorum. Söyledim işte aldım bak mutlaka kullan senin ayaakkabıyı alıp yerine kendi ayakkabılarını koyuyolarmıs hastalık falan diye. Almasayın istemiyorum götür geri ver yok kendin kullan ben kullanmıcam falan dedi bende tamam görüşürüz dedim kapattım sinirimden ölecem
ne bilim kimse çalmazmış bişeyini. konustuk sonra vermicem gidip geri veririm yada kendim kullanırım olmadı atarım daha fazla değer görür dedim aradı işte benim olanı bana nasıl vermezsin falan dedi bende senin olan bişey değil artık dedim. Bana almıştın dedi o cümleyi kurana kadar evet sana almıştım vermicem kullanmak istersen gidip alırsın dedim tamam dedi kapattı üstüne kendi trip attı yani bana. Sinirimden kuduruyorum şuanallah allah niye öyle dediki kuuzm ya acaba brşeye sinirlimiydiki
Ayy iyice saçmalamışşne bilim kimse çalmazmış bişeyini. konustuk sonra vermicem gidip geri veririm yada kendim kullanırım olmadı atarım daha fazla değer görür dedim aradı işte benim olanı bana nasıl vermezsin falan dedi bende senin olan bişey değil artık dedim. Bana almıştın dedi o cümleyi kurana kadar evet sana almıştım vermicem kullanmak istersen gidip alırsın dedim tamam dedi kapattı üstüne kendi trip attı yani bana. Sinirimden kuduruyorum şuan
aramaz ben tersledim ya. Bende yazmam aramam onun iyiliğini düşünüyorum yaptığı şey o kadar saçma o kadar saçma ki Allahım sabırAyy iyice saçmalamışşBirşeye sinirlidir belki kuzum alt üstü bi anahtarlığa bu kadr tepki vermesi normal değil yoksa yani yazar arar elbet anlayıp hatasını
Evet kuzum haklısın gerçekten saçmalamış birazaramaz ben tersledim ya. Bende yazmam aramam onun iyiliğini düşünüyorum yaptığı şey o kadar saçma o kadar saçma ki Allahım sabır
ya canım onunla alakası yok bence onun dışında normaldi yani bi sorun yoktu ki. Onu düşündüğüm için mutlu olup teşekkür edeceğine karşılaştığım tepkiye bakEvet kuzum haklısın gerçekten saçmalamış birazBizm adet dönemleri gibi bu erkeklerin de hassas dönemleri askerlik dönemleri sanırım bi çocuklasıp saçmalaşıyorlar nedense
ya canım onunla alakası yok bence onun dışında normaldi yani bi sorun yoktu ki. Onu düşündüğüm için mutlu olup teşekkür edeceğine karşılaştığım tepkiye bak
insan kilite nie aldın dermi yaya canım onunla alakası yok bence onun dışında normaldi yani bi sorun yoktu ki. Onu düşündüğüm için mutlu olup teşekkür edeceğine karşılaştığım tepkiye bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?