2014 Yarenleri! :)

gunaydin balllarrr :) son hazirliklarrrr ayyyy heycandan bayilabirimmmm
istanbulda netimi hemen halletmeye caliscam kuzular ama bi iki gun girmezsem merak etmeyin emii
optum hepinizi kuslarimmm gorusuruzzz

istanbulda netimi hemen halletmeye caliscam kuzular ama bi iki gun girmezsem merak etmeyin emii
balimmmm bnmmm iyi yolculuklar. .dikkat et kndine..enişteye slm soyle:) cok güzel vakit gecirmeniz dilegiyle..optummm kocamann ..seniii cokk seviyorummm

Günaydıııın canim beniiiim iyi yolculuklar bol bol saril sevdivegine çok öpüyorum seniiii

amaa nedennn nolduuuu
ya gittim kilit aldım ben benimkine. Ayakkabıları dolabındakiler falan çalınmasın diye. Dünden beride arıyorum. Söyledim işte aldım bak mutlaka kullan senin ayaakkabıyı alıp yerine kendi ayakkabılarını koyuyolarmıs hastalık falan diye. Almasayın istemiyorum götür geri ver yok kendin kullan ben kullanmıcam falan dedi bende tamam görüşürüz dedim kapattım sinirimden ölecem

allah allah niye öyle dediki kuuzm ya acaba brşeye sinirlimiydiki

allah allah niye öyle dediki kuuzm ya acaba brşeye sinirlimiydiki
ne bilim kimse çalmazmış bişeyini. konustuk sonra vermicem gidip geri veririm yada kendim kullanırım olmadı atarım daha fazla değer görür dedim aradı işte benim olanı bana nasıl vermezsin falan dedi bende senin olan bişey değil artık dedim. Bana almıştın dedi o cümleyi kurana kadar evet sana almıştım vermicem kullanmak istersen gidip alırsın dedim tamam dedi kapattı üstüne kendi trip attı yani bana. Sinirimden kuduruyorum şuan

Ayy iyice saçmalamışş Birşeye sinirlidir belki kuzum alt üstü bi anahtarlığa bu kadr tepki vermesi normal değil yoksa yani yazar arar elbet anlayıp hatasını

Ayy iyice saçmalamışş Birşeye sinirlidir belki kuzum alt üstü bi anahtarlığa bu kadr tepki vermesi normal değil yoksa yani yazar arar elbet anlayıp hatasını
aramaz ben tersledim ya. Bende yazmam aramam onun iyiliğini düşünüyorum yaptığı şey o kadar saçma o kadar saçma ki Allahım sabır

aramaz ben tersledim ya. Bende yazmam aramam onun iyiliğini düşünüyorum yaptığı şey o kadar saçma o kadar saçma ki Allahım sabır
Evet kuzum haklısın gerçekten saçmalamış biraz Bizm adet dönemleri gibi bu erkeklerin de hassas dönemleri askerlik dönemleri sanırım bi çocuklasıp saçmalaşıyorlar nedense

Evet kuzum haklısın gerçekten saçmalamış biraz Bizm adet dönemleri gibi bu erkeklerin de hassas dönemleri askerlik dönemleri sanırım bi çocuklasıp saçmalaşıyorlar nedense
ya canım onunla alakası yok bence onun dışında normaldi yani bi sorun yoktu ki. Onu düşündüğüm için mutlu olup teşekkür edeceğine karşılaştığım tepkiye bak

ya canım onunla alakası yok bence onun dışında normaldi yani bi sorun yoktu ki. Onu düşündüğüm için mutlu olup teşekkür edeceğine karşılaştığım tepkiye bak

insan kilite nie aldın dermi ya Haklısın kuzum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…