Demetimmmmmmmm iyi yolculuklar kuşum iyiki haber vrdin merak ederdik yoksa dolu dolu geçirin günlerini zi muccck:)gunaydin balllarrr :) son hazirliklarrrr ayyyy heycandan bayilabirimmmm
istanbulda netimi hemen halletmeye caliscam kuzular ama bi iki gun girmezsem merak etmeyin emii
optum hepinizi kuslarimmm gorusuruzzz
sinirim geçmiyorkuzu insan kilite niye aldın flan dermi ya
Haklısın kuzum yaa
ne danışcan yavrimmmKızlar ben geldim size danisacagim bsey var
Kız delii.dkuzu insan kilite niye aldın flan dermi ya
Haklısın kuzum yaa
buyursunlar efendiiimmmKızlar ben geldim size danisacagim bsey var
huhuuu bebeyimmmmKız delii.d
Ya ptt den mektup hediye gonderecem nasıl takip edecem ulaşıp ulasmadgni bde ne kadar gider acep pttdenne danışcan yavrimmm
Kuşum yazdım sen naslsn kzhuhuuu bebeyimmmm
hediyenin ağırlığına göre canım 5 10 arası en fazla. Kargo takip nmarasından takip edebilirsinYa ptt den mektup hediye gonderecem nasıl takip edecem ulaşıp ulasmadgni bde ne kadar gider acep pttden
Kuşum yazdimda ptt den askeriyeye mektup gonderecem nasıl ne kadar gidio die ogrenmek istedim:)buyursunlar efendiiimmm
yazdım bende canım :)Kuşum yazdimda ptt den askeriyeye mektup gonderecem nasıl ne kadar gidio die ogrenmek istedim:)
Nasil yani numaradan takip ederim kuzum ya net tam anlatirmsn hcbsey anlamadm:)hediyenin ağırlığına göre canım 5 10 arası en fazla. Kargo takip nmarasından takip edebilirsin
iyiym kız saçıma yağ sürdüm beklemedeyimKuşum yazdım sen naslsn kz
bebeğim sen karobu verdiğinde sana kargo takipnumarası veriyorlar netten ptt kargo dan takıp edebiliyorsun aynı normal kargolar gibiNasil yani numaradan takip ederim kuzum ya net tam anlatirmsn hcbsey anlamadm:)
Napayım soru sordum sana onu bekliyorum bende.d.d kız hakiki yağ sur saçı gurlestirio ve duzeltioiyiym kız saçıma yağ sürdüm beklemedeyimsen naptın bakalımm
canım gönderiyorsun kargosunun üstüne bi kagıt yapıştırıyolar bi kopyasınıda sana veriyolar. Onu üzerinde bi numara var. Netten kargo takip yazarsın yada direk arayıp sorabilirsin o numarayla sistemden bakıp söylerlerNasil yani numaradan takip ederim kuzum ya net tam anlatirmsn hcbsey anlamadm:)
Hmm anladım kuzu mersi kız hediyeyi güzel bi kutuya Koycam öyle gonderiomu ptt e kutuyla yanibebeğim sen karobu verdiğinde sana kargo takipnumarası veriyorlar netten ptt kargo dan takıp edebiliyorsun aynı normal kargolar gibi
kız ne sordun sen bana dünden beri göremedim bi kaçırdım sanırım aradaNapayım soru sordum sana onu bekliyorum bende.d.d kız hakiki yağ sur saçı gurlestirio ve duzeltio
Tamam baby mersi anladım suan:)canım gönderiyorsun kargosunun üstüne bi kagıt yapıştırıyolar bi kopyasınıda sana veriyolar. Onu üzerinde bi numara var. Netten kargo takip yazarsın yada direk arayıp sorabilirsin o numarayla sistemden bakıp söylerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?