Bnde almstm bakım yağ bi işe yaramamsti hakiki yağ ise uaramsti sactan saça değişio tabi o tatlıM :))kız ne sordun sen bana dünden beri göremedim bi kaçırdım sanırım arada
Hakiki zeytin yagı sürüyorum genelde canım bende ama bugün yeni yag aldım ondan sürdüm bakım yagı
Ne sakız patlatyon kız .d ztn hiç sevmem sakız cignemeyi bde yanımda patlatyorlar deli olyorum .d
kız sen bana ne sordun söyle biiBnde almstm bakım yağ bi işe yaramamsti hakiki yağ ise uaramsti sactan saça değişio tabi o tatlıM :))
Kız dedmki hediyeyi güzel bi kutuya Katacam ptt gönderir dmi o kutuyla .dkız sen bana ne sordun söyle bii
ben çiğnemiyosam bende deli olurum ama kendim sakızı çok severimNe sakız patlatyon kız .d ztn hiç sevmem sakız cignemeyi bde yanımda patlatyorlar deli olyorum .d
gönderir canım. Ne gönderiyosunKız dedmki hediyeyi güzel bi kutuya Katacam ptt gönderir dmi o kutuyla .d
Kız sende maşallah bilion ha bn bile daha bilmiorum. D.d bak gosterm arkadaş yapio daha p.tesi verecek bana örneğini gösterimgönderir canım. Ne gönderiyosun
Ben ne severim ne de çiğneyetirim kız .dben çiğnemiyosam bende deli olurum ama kendim sakızı çok severim
anaaaammm çok tatlı canım beğenir tabiiki ama oralarda kaybetmez inşallahKız sende maşallah bilion ha bn bile daha bilmiorum. D.d bak gosterm arkadaş yapio daha p.tesi verecek bana örneğini gösterimBu kuzu ama bnm ki sarı lacivert olacak sarı da bnm adım lacivert te canın adı arkaya 01 dc 1907 arabanın içine notlar öyle vala bilmem beğenir mi artk:)
heheh ben çiğnerim bebeğimBen ne severim ne de çiğneyetirim kız .d
Kafasını kirrim kız kaybederse çok zorunda gider .d.danaaaammm çok tatlı canım beğenir tabiiki ama oralarda kaybetmez inşallahilerde de evine süs niyetine kullanırsın
:) gicikkheheh ben çiğnerim bebeğim
Allah iyiliğini versin kızKafasını kirrim kız kaybederse çok zorunda gider .d.d
gönderir bebeğimmmKız dedmki hediyeyi güzel bi kutuya Katacam ptt gönderir dmi o kutuyla .d
yavrim merhaba nasılsınnnSlm kızlaaaaar
Pofidikommm nasılsıııııınkuzucuğumlarrrr huhuuu
Bol bol dua et bitanemmmm.. Rabbim sabrını veriyo, kolaylık sağlıyooooZaten garip bi şekilde de gurur duyuyorum bebeğim tuhsf bi his.. yapacağım şey bol duaylA sevdiğimi beklemek..
DenizimmmSlm kızlaaaaar
ediyorum canım Allahın izniyle kolay olur inşallahPofidikommm nasılsıııııın
Bol bol dua et bitanemmmm.. Rabbim sabrını veriyo, kolaylık sağlıyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?