2014 Yarenleri! :)

ay ben napsam hala çok kararsızım yaa kıbrıs olunca yiyecek sevdigi tatları göndermek olmuyor. Mektup yazıcam ama yanına birşey daha olsun istiyorum acaba ne olabilir yaaa
Kız bnde ne yazacgmi bilmuorm.d ya bn yanına o hediyeyi gondercm işte uzak ya yemekte göndermek olmaz

İyiyim çok şükür bitanemmmm.. Anneannemlerdeyiz, teyzelerim, kuzenlerim toplaştık keşkek yaptık:)) gel yiyelim kuzu.. Şimdi oturuyoruzda 2dakika giriyim didimmn.. Sen nasılsınnn çeyizkolik güzellllll:))
ohhhh keyifler gani desenee Ay valla cıktımda gelirsem hepsini bitirirm bak hee kimseye kalmazz Bende iyiym kuzum bugün evdeydim hep bakıma sardım saçıma yag flan sürdüm bekliorum

ohhhh keyifler gani desenee Ay valla cıktımda gelirsem hepsini bitirirm bak hee kimseye kalmazz Bende iyiym kuzum bugün evdeydim hep bakıma sardım saçıma yag flan sürdüm bekliorum
İviiiiiit keyifler 10numeroooo Bibiğim yiterki sen gel yaaavvv kazan kazan keşkekler yaparız biz sanaaaa sarı fırtınammmm
Bak şu efulimi bile unutmadin beni unuttun sarı firtinammis:/
Seni unutmak mümkün mü be boncuğummmmm O güzel gözleri unutmak mümkün müüüüüü.. Ben zeytin dimişken yeşil zeytinden bahsediyodum yaaaa

Kuzummmmm Niden böyle bişey yapmışki seninki hiç anlam veremedim.. Acaba başka bişeye sinirlendide sana mı patladı Ama öyle bile olsa böyle davranmaması gerekiyo.. Bence ikinizde sakinleşince güzelce konuşun bitanem.. Ama kızmadan, bağırmadan tamam mı?

çevir kazı yanmasın

ya bende anlamadım ki canım hala sinirliyim bende yazmadım o da yazmadı. Ben ne gerek vardı bitanem tesekkür ederim gibi bi cevap bekliyordum öyle deyince hem çok şaşırdım hemde çok bozuldum. Diğer aldıklarım da bişey ifade etmeyecek onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…