Tamam tatlm:)gönderir bebeğimmm
DamlacanımmmmmmmmmmDenizimmmmmmmm
Kız sen beni görmeye gormeye gözümün rengi ni unuttun haa iyiym çok şükür baby sen naslsnDamlacanımmmmmmmmmmZeytin gözümmmm nasılsınnnn?
ay ben napsam hala çok kararsızım yaa kıbrıs olunca yiyecek sevdigi tatları göndermek olmuyor. Mektup yazıcam ama yanına birşey daha olsun istiyorum acaba ne olabilir yaaaTamam tatlm:)
yaaa bennn , yaa bennnnDamlacanımmmmmmmmmmZeytin gözümmmm nasılsınnnn?
Kız bnde ne yazacgmi bilmuorm.d ya bn yanına o hediyeyi gondercm işte uzak ya yemekte göndermek olmazay ben napsam hala çok kararsızım yaa kıbrıs olunca yiyecek sevdigi tatları göndermek olmuyor. Mektup yazıcam ama yanına birşey daha olsun istiyorum acaba ne olabilir yaaa
İyiyim çok şükür bitanemmmm.. Anneannemlerdeyiz, teyzelerim, kuzenlerim toplaştık keşkek yaptık:)) gel yiyelim kuzu.. Şimdi oturuyoruzda 2dakika giriyim didimmn.. Sen nasılsınnn çeyizkolik güzellllll:))yavrim merhaba nasılsınnn
Kıskanç..d.dyaaa bennn , yaa bennnn
sus kız senKıskanç..d.d
Eneeeeeeee ne demişim beeeeenKız sen beni görmeye gormeye gözümün rengi ni unuttun haa iyiym çok şükür baby sen naslsn
Çeyizkolik güzelimmmmmmm, sarı fırtınammmmmmyaaa bennn , yaa bennnn
ohhhh keyifler gani deseneeİyiyim çok şükür bitanemmmm.. Anneannemlerdeyiz, teyzelerim, kuzenlerim toplaştık keşkek yaptık:)) gel yiyelim kuzu.. Şimdi oturuyoruzda 2dakika giriyim didimmn.. Sen nasılsınnn çeyizkolik güzellllll:))
hahahaaEneeeeeeee ne demişim beeeeenKız kafam karman çorman olmuşşş boncuk gözlümmmmm hoş gör beniiiii
Çeyizkolik güzelimmmmmmm, sarı fırtınammmmmm
Kiskancsn Işte kızınıM.d.dsus kız sen
Bak şu efulimi bile unutmadin beni unuttun sarı firtinammis:/Eneeeeeeee ne demişim beeeeenKız kafam karman çorman olmuşşş boncuk gözlümmmmm hoş gör beniiiii
Çeyizkolik güzelimmmmmmm, sarı fırtınammmmmm
ahahaaaBak şu efulimi bile unutmadin beni unuttun sarı firtinammis:/
Sus kızz.dahahaaaNaaaberr şekerimm
İviiiiiit keyifler 10numerooooohhhh keyifler gani deseneeAy valla cıktımda gelirsem hepsini bitirirm bak hee kimseye kalmazz Bende iyiym kuzum bugün evdeydim hep bakıma sardım saçıma yag flan sürdüm bekliorum
Seni unutmak mümkün mü be boncuğummmmmBak şu efulimi bile unutmadin beni unuttun sarı firtinammis:/
Kuzummmmmya gittim kilit aldım ben benimkine. Ayakkabıları dolabındakiler falan çalınmasın diye. Dünden beride arıyorum. Söyledim işte aldım bak mutlaka kullan senin ayaakkabıyı alıp yerine kendi ayakkabılarını koyuyolarmıs hastalık falan diye. Almasayın istemiyorum götür geri ver yok kendin kullan ben kullanmıcam falan dedi bende tamam görüşürüz dedim kapattım sinirimden ölecem
çevir kazı yanmasınİviiiiiit keyifler 10numerooooBibiğim yiterki sen gel yaaavvv kazan kazan keşkekler yaparız biz sanaaaa sarı fırtınammmm
Seni unutmak mümkün mü be boncuğummmmmO güzel gözleri unutmak mümkün müüüüüü.. Ben zeytin dimişken yeşil zeytinden bahsediyodum yaaaa
ya bende anlamadım ki canım hala sinirliyim bende yazmadım o da yazmadı. Ben ne gerek vardı bitanem tesekkür ederim gibi bi cevap bekliyordum öyle deyince hem çok şaşırdım hemde çok bozuldum. Diğer aldıklarım da bişey ifade etmeyecek onun içinKuzummmmmNiden böyle bişey yapmışki seninki hiç anlam veremedim.. Acaba başka bişeye sinirlendide sana mı patladı Ama öyle bile olsa böyle davranmaması gerekiyo.. Bence ikinizde sakinleşince güzelce konuşun bitanem.. Ama kızmadan, bağırmadan tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?