Hehe bak oldu şimdi iyi bağlama yaptn:) kuşum sen napyon nasilsnİviiiiiit keyifler 10numerooooBibiğim yiterki sen gel yaaavvv kazan kazan keşkekler yaparız biz sanaaaa sarı fırtınammmm
Seni unutmak mümkün mü be boncuğummmmmO güzel gözleri unutmak mümkün müüüüüü.. Ben zeytin dimişken yeşil zeytinden bahsediyodum yaaaa
Hayirdr Cnm nolduya bende anlamadım ki canım hala sinirliyim bende yazmadım o da yazmadı. Ben ne gerek vardı bitanem tesekkür ederim gibi bi cevap bekliyordum öyle deyince hem çok şaşırdım hemde çok bozuldum. Diğer aldıklarım da bişey ifade etmeyecek onun için
yukarı yazmıştım canım oku istersen . Biraz uzunHayirdr Cnm noldu
Çok fena kaz pişiririm kuzuçevir kazı yanmasın
İyiyim bende allaha çok şükür bitanem napiyim anneannemlerdeyimmm teyzeler kuzenler cümbüş cemaatizHehe bak oldu şimdi iyi bağlama yaptn:) kuşum sen napyon nasilsn
fıstığımmmm mutlaka bi açıklaması vardır.. Sinirin geçince konuş bunu.. O da pişman olucaktır eminim.. Çnkü sen kötü bişi yapmadın aksine onu düşündün brbğim..ya bende anlamadım ki canım hala sinirliyim bende yazmadım o da yazmadı. Ben ne gerek vardı bitanem tesekkür ederim gibi bi cevap bekliyordum öyle deyince hem çok şaşırdım hemde çok bozuldum. Diğer aldıklarım da bişey ifade etmeyecek onun için
Hala ses seda yok asla kabul etmeyecek hatasını gerçi eder gibi oldu ben tersleyince oda geri çekti kendisini. Ama hakli degil miyimÇok fena kaz pişiririm kuzu
İyiyim bende allaha çok şükür bitanem napiyim anneannemlerdeyimmm teyzeler kuzenler cümbüş cemaatiz
fıstığımmmm mutlaka bi açıklaması vardır.. Sinirin geçince konuş bunu.. O da pişman olucaktır eminim.. Çnkü sen kötü bişi yapmadın aksine onu düşündün brbğim..
Tamam cnm okurumyukarı yazmıştım canım oku istersen . Biraz uzun
Çok mu yukarda yazdgn kacinci sayfada cnmHala ses seda yok asla kabul etmeyecek hatasını gerçi eder gibi oldu ben tersleyince oda geri çekti kendisini. Ama hakli degil miyim
Oh mis balım tadını cikart ortamın:) bnde iyiym çok şükür kuzum bnmkine hafta ya pttden hediye mektup gonderecem sevgililer günü icin:)))Çok fena kaz pişiririm kuzu
İyiyim bende allaha çok şükür bitanem napiyim anneannemlerdeyimmm teyzeler kuzenler cümbüş cemaatiz
fıstığımmmm mutlaka bi açıklaması vardır.. Sinirin geçince konuş bunu.. O da pişman olucaktır eminim.. Çnkü sen kötü bişi yapmadın aksine onu düşündün brbğim..
2801de canım. Kopyala yapıştır yapamıyorum tabletteyimÇok mu yukarda yazdgn kacinci sayfada cnm
Haklısın bebeğim haklısın.. Sinirin geçtiğinde aşkım ben seni düşünmüştüm neden böyle bişey yaptın çok kırdın benî diye çok yüklenmeden sor bakalım.. Eminim hatasını anlıycaktır.. Hala ters ters konuşuyo olursa ozmn sende tavrını koyarsın ebeğîm.. Ama ben eminiiiimmmm herşey düzelicek allahın izniyleeeHala ses seda yok asla kabul etmeyecek hatasını gerçi eder gibi oldu ben tersleyince oda geri çekti kendisini. Ama hakli degil miyim
Waooooow harika bi haber buuuuuuuOh mis balım tadını cikart ortamın:) bnde iyiym çok şükür kuzum bnmkine hafta ya pttden hediye mektup gonderecem sevgililer günü icin:)))
Söyledim zaten canim ben oyle deyince alttan aldı kulancam dedi bende kullanmak istiyosan gidip alirsin dedim oyle deyince bana atarlandi kapatti huysuzHaklısın bebeğim haklısın.. Sinirin geçtiğinde aşkım ben seni düşünmüştüm neden böyle bişey yaptın çok kırdın benî diye çok yüklenmeden sor bakalım.. Eminim hatasını anlıycaktır.. Hala ters ters konuşuyo olursa ozmn sende tavrını koyarsın ebeğîm.. Ama ben eminiiiimmmm herşey düzelicek allahın izniyleee
Kuzum insallah bde kalpli kutuya hediyeyi kalsam ptt yollarmi öyleWaooooow harika bi haber buuuuuuuÇook mutlu olucakkk sevdiceğinnnnn
Bnce gidecek ya onun stresi var kuzum gitme üstüne sakinlessin yazar sanaya gittim kilit aldım ben benimkine. Ayakkabıları dolabındakiler falan çalınmasın diye. Dünden beride arıyorum. Söyledim işte aldım bak mutlaka kullan senin ayaakkabıyı alıp yerine kendi ayakkabılarını koyuyolarmıs hastalık falan diye. Almasayın istemiyorum götür geri ver yok kendin kullan ben kullanmıcam falan dedi bende tamam görüşürüz dedim kapattım sinirimden ölecem
Canim oyle olsa genel olarak giciklik yapardi ama normaldi yani bu konu acilana kdar. 4ten beri ses seda yokBnce gidecek ya onun stresi var kuzum gitme üstüne sakinlessin yazar sana
Bebeğim akacak sıvı şeyler dışındaki heeeerşeyi gönderiyolar.. Bende geçen ay göndermiştim ya ptt kargoyla ordan biliyorummKuzum insallah bde kalpli kutuya hediyeyi kalsam ptt yollarmi öyle
Canim sana yanstmak istememistir belki yani kolay değil o psikolojiCanim oyle olsa genel olarak giciklik yapardi ama normaldi yani bu konu acilana kdar. 4ten beri ses seda yok
süper o halde .d.d kızz gordnmu ne gonderecgmiBebeğim akacak sıvı şeyler dışındaki heeeerşeyi gönderiyolar.. Bende geçen ay göndermiştim ya ptt kargoyla ordan biliyorummAdam soruyo zaten içinde ne var diye
Öyle de canım zoruma gitti ne bileyim yazmıyor odaCanim sana yanstmak istememistir belki yani kolay değil o psikoloji
Sende haklısın balım ama durduk yere nye kizsn mesela bde byle düşün bence stresli bayaÖyle de canım zoruma gitti ne bileyim yazmıyor oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?