2014 Yarenleri! :)

Hehe bak oldu şimdi iyi bağlama yaptn:) kuşum sen napyon nasilsn

Hayirdr Cnm noldu

çevir kazı yanmasın
Çok fena kaz pişiririm kuzu
Hehe bak oldu şimdi iyi bağlama yaptn:) kuşum sen napyon nasilsn
İyiyim bende allaha çok şükür bitanem napiyim anneannemlerdeyimmm teyzeler kuzenler cümbüş cemaatiz
fıstığımmmm mutlaka bi açıklaması vardır.. Sinirin geçince konuş bunu.. O da pişman olucaktır eminim.. Çnkü sen kötü bişi yapmadın aksine onu düşündün brbğim..

Hala ses seda yok asla kabul etmeyecek hatasını gerçi eder gibi oldu ben tersleyince oda geri çekti kendisini. Ama hakli degil miyim

Oh mis balım tadını cikart ortamın:) bnde iyiym çok şükür kuzum bnmkine hafta ya pttden hediye mektup gonderecem sevgililer günü icin:)))

Hala ses seda yok asla kabul etmeyecek hatasını gerçi eder gibi oldu ben tersleyince oda geri çekti kendisini. Ama hakli degil miyim
Haklısın bebeğim haklısın.. Sinirin geçtiğinde aşkım ben seni düşünmüştüm neden böyle bişey yaptın çok kırdın benî diye çok yüklenmeden sor bakalım.. Eminim hatasını anlıycaktır.. Hala ters ters konuşuyo olursa ozmn sende tavrını koyarsın ebeğîm.. Ama ben eminiiiimmmm herşey düzelicek allahın izniyleee

Söyledim zaten canim ben oyle deyince alttan aldı kulancam dedi bende kullanmak istiyosan gidip alirsin dedim oyle deyince bana atarlandi kapatti huysuz

Bnce gidecek ya onun stresi var kuzum gitme üstüne sakinlessin yazar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…