2014 Yarenleri! :)

Söyledim zaten canim ben oyle deyince alttan aldı kulancam dedi bende kullanmak istiyosan gidip alirsin dedim oyle deyince bana atarlandi kapatti huysuz
Huysuz şeyyyyy Sen daha iyi bilirsin aşkıtonun huyunu suyunu bebeğimmmmmm.. Stres tetiklemiştir onu.. Ne kadar iyiyim desede askere gidicek olması strese sokar insanı.. Sen bile nekdr üzgün ve streslidir bebeğim öyle değil mi

Öyle canım kiyamiyorum ama yazmakta istemiyorum kırıldım çok

Ba-yıl-dımm bebeğimmm onu sorucaktım sana nerde yapıyolar bunu? Nerde yaptırcaksın? Bende yaptırabilirim yada kendim yapabilîrim:))
Hadi be nasıl yapacak kız sen .d.d ya arkadaş yapio çokta samimi değilm kz la işte salı lacivert yapacak kuzu sarı rengine bnm adım lacivert onun adı arka plakalar a 01 dc 1907 olacak arabanın iclerine küçük notlar katılacak kalpli kutu içine kuru gül yaprakları oda kendinden nasıl sence

Damlama katılıyorum bebeğimmm gidicek sonuçta bizim çooook daha sabırlı olmamız gerekiyo.. Alttan almaya çalış elinden geldiğince
Aynen balım kız askerde die vicdanim el vermiyor bazen kizdiriyor beni kirmyrm karınca da gönlünü alyorm .d.d öyle byle bitirecez inş balim

Süper fikir bebeğim.. Çok beğenirrrr..

Kızııııım o kaplumbağa arabalardan alıcaksın istediğin süslerden alıcaksın yapıştırıcaksın tamam işteeee.. Bak sana inat kendim yapacam fotosunuda yolluycam sana

Kız ne kaplumbagsi inek alım istersen çocuğa hayvan mi gonderecem.d woswogen iyi işte kız.d kuzu bnm endiselendgm askeriyeye gecirebilirmi onu kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…