Ya canim ben suclu değilim ki ama yani yaptığı şey ayip sevgilisini birak normal bi arkadasina bile yapmaması gerekir. Napıyosun derim en fazlaBu döneminizi kavga ederek, trip atarak geçirmeyin bebeğim.. Gidince kavga ettiğin zamanları bile mumla arıycaksın çnkü.. At msjını.. Hemde direkt ne yaz biliyomusun? Büyük harflerle SENİ ÇOOOOOK SEVİYORUM AŞKIMMMMM yaz
Allah seni ne etmesin kıııız hiç gülceğim yoktuuuuKız ne kaplumbagsi inek alım istersen çocuğa hayvan mi gonderecem.d woswogen iyi işte kız.d kuzu bnm endiselendgm askeriyeye gecirebilirmi onu kiz
Haklısın bebeğim yaptığı şey çok incitici.. Normal bi zamanda olsa sakın sakın msj atma koy tavrını derdim ama askerlik öncesi uzatmayın bence yaaYa canim ben suclu değilim ki ama yani yaptığı şey ayip sevgilisini birak normal bi arkadasina bile yapmaması gerekir. Napıyosun derim en fazla
Kz gonderip bde geçirmez atarlarsa ne zoruma gider ama alırlar ya dmi kz sence ne kadar yapar bunlar at kafadan kaziklanmadm inş. D.d daha p.tesi alaçam. DAllah seni ne etmesin kıııız hiç gülceğim yoktuuuuKaplumbağa didiğim woswos oluyo işteeee woswogenin beetle model arabasıııı O fotosunu koyduğun araba işteeee.. Sokabilir sanırım askeriyeye beeğim yaa niye sokamasınki Zararlı bişi diil yani..
Tek taraflı dusunmeyle olmuyor ama bu surece ikimiz giricez sonuçta onun hatasini anlamasi gerek. Benim bozuldugum nokta buna böyle dediyse diger aldıklarımda hic bisey ifade etmeyecek onun içinHaklısın bebeğim yaptığı şey çok incitici.. Normal bi zamanda olsa sakın sakın msj atma koy tavrını derdim ama askerlik öncesi uzatmayın bence yaa
Ayyy bilemedim kuzucum ama el emeği ya oyüzden fiyatıne olursa olsun hakediyo bence.. Yinede dur tahmin ediyim.. İkisi 50 yada 60 mı?Kz gonderip bde geçirmez atarlarsa ne zoruma gider ama alırlar ya dmi kz sence ne kadar yapar bunlar at kafadan kaziklanmadm inş. D.d daha p.tesi alaçam. D
kuşum benim yaaa ne diyceğimi bilemiyorum.. Haklısın çnkü.. Ama yangına körükle gitmek benim kişiliğime ters.. Buyüzden sana bunu nasıl yapar sakın konuşma terbiyesiz hainnnn adamm diyemem..Tek taraflı dusunmeyle olmuyor ama bu surece ikimiz giricez sonuçta onun hatasini anlamasi gerek. Benim bozuldugum nokta buna böyle dediyse diger aldıklarımda hic bisey ifade etmeyecek onun için
Inşallah canım ya beklemedeyim bakalım zahmet edipte yazar umarimAyyy bilemedim kuzucum ama el emeği ya oyüzden fiyatıne olursa olsun hakediyo bence.. Yinede dur tahmin ediyim.. İkisi 50 yada 60 mı?
kuşum benim yaaa ne diyceğimi bilemiyorum.. Haklısın çnkü.. Ama yangına körükle gitmek benim kişiliğime ters.. Buyüzden sana bunu nasıl yapar sakın konuşma terbiyesiz hainnnn adamm diyemem..
Ozmn bu gece bekle yarın sabah günaydın msjı atarsın yavaş yavaş aranız düzelir.. İnşallah sen msj atmadan o atar ve gönlünü alıır kuşummm
ilk bluz tabiki bebeğim95 te bebeğim
Yazar bitanem yazar.. Sen güzel gönlünü ferah tut.. Yazmazsa bile sen yazıp hatasını anlamasını sağlarsınInşallah canım ya beklemedeyim bakalım zahmet edipte yazar umarim
Yıldırım kuzum arkadaşların nerelerdenBursanın neresinde sin tatlım nedense arkadaşlarım hep orda ya
hehe o zaman öyle yaparsın tatlım bnim
60 doğru tahmin.d kuzu mektup yazacak ya ne yazacgmi da bilnyrm kız inş geçirirler askeriyeye bnce geçirirler ya yemek gecryirlar bu nu mu geçirmcekler dmi:)Ayyy bilemedim kuzucum ama el emeği ya oyüzden fiyatıne olursa olsun hakediyo bence.. Yinede dur tahmin ediyim.. İkisi 50 yada 60 mı?
kuşum benim yaaa ne diyceğimi bilemiyorum.. Haklısın çnkü.. Ama yangına körükle gitmek benim kişiliğime ters.. Buyüzden sana bunu nasıl yapar sakın konuşma terbiyesiz hainnnn adamm diyemem..
Ozmn bu gece bekle yarın sabah günaydın msjı atarsın yavaş yavaş aranız düzelir.. İnşallah sen msj atmadan o atar ve gönlünü alıır kuşummm
Bekleyeceğim canım şimdilik..Yazar bitanem yazar.. Sen güzel gönlünü ferah tut.. Yazmazsa bile sen yazıp hatasını anlamasını sağlarsın
iyiyim hamdolsun şafak saymacaaa, sen nasılsın canımın içiiiPofidikommm nasılsıııııın
Bol bol dua et bitanemmmm.. Rabbim sabrını veriyo, kolaylık sağlıyoooo
sen dinle bizi yaz kuzuInşallah canım ya beklemedeyim bakalım zahmet edipte yazar umarim
Pofudugumm nasilsniyiyim hamdolsun şafak saymacaaa, sen nasılsın canımın içiii
Iyiym. Çok şükür sen beni brakta balım yazacnmisen nasılsın yavrum
Kuzu geçirmesine geçirirlerde orda çaldırmasın bide allah korusun.. Gerçi kişiye özel ve para edicek bişi değilki niye çalsınlar yani dimi? Güzel olucak güzeeeel60 doğru tahmin.d kuzu mektup yazacak ya ne yazacgmi da bilnyrm kız inş geçirirler askeriyeye bnce geçirirler ya yemek gecryirlar bu nu mu geçirmcekler dmi:)
Bekle bakalım bebeğimmmm..Bekleyeceğim canım şimdilik..
İyiyim bende bitanemmmmm.. Aynenn şayak saymacaiyiyim hamdolsun şafak saymacaaa, sen nasılsın canımın içiii
Şimdi değil canim biraz daha beklicem yazmazsa yazarım ama konuşma bundan öteye gitmez.Iyiym. Çok şükür sen beni brakta balım yazacnmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?