Inşallah bebeğim sen neler yaptın nasılsınKuzu geçirmesine geçirirlerde orda çaldırmasın bide allah korusun.. Gerçi kişiye özel ve para edicek bişi değilki niye çalsınlar yani dimi? Güzel olucak güzeeeel
Bekle bakalım bebeğimmmm..İnşallah msj atar ve güzel gönlünü alır sevdiceğin..
Kız damla bizde senle çöpçatan mıyıs neyis hep sevdiceklerin arasını düzeltmeye çalışıyoz:)) mervede aramıycaktı kıza arattırmıştıkkk:))Iyiym. Çok şükür sen beni brakta balım yazacnmi
İyiyim allaha şükür fıstığımmm sende iyi olursan dahada iyi olucam:)Inşallah bebeğim sen neler yaptın nasılsın
Ben yazmadan o yazarsa bende iyi olucam bebeğim; /İyiyim allaha şükür fıstığımmm sende iyi olursan dahada iyi olucam:)
Hahaha He kız ama hepsinin mutlu olmasını istiyoruz balım ondan kz merve demişken oda.sırra kademeli bastı. D.dKız damla bizde senle çöpçatan mıyıs neyis hep sevdiceklerin arasını düzeltmeye çalışıyoz:)) mervede aramıycaktı kıza arattırmıştıkkk:))
BnCede kuzu para etmez anca çalan oynar arabayla haha kuzu basit değil ama dmi bunu gonderecem ya basit kaçmaz demi.sKuzu geçirmesine geçirirlerde orda çaldırmasın bide allah korusun.. Gerçi kişiye özel ve para edicek bişi değilki niye çalsınlar yani dimi? Güzel olucak güzeeeel
Bekle bakalım bebeğimmmm..İnşallah msj atar ve güzel gönlünü alır sevdiceğin..
Yok yaa çok anlamlı damlammmm.. Ne basiti..BnCede kuzu para etmez anca çalan oynar arabayla haha kuzu basit değil ama dmi bunu gonderecem ya basit kaçmaz demi.s
kuzu bizde öyle yiz tartışma napiosn derim oturyrm sen der bende derm iyi der evet derim .d.dŞimdi değil canim biraz daha beklicem yazmazsa yazarım ama konuşma bundan öteye gitmez.
Napıyosun
oturuyorum sen
bende oturuyorum
iyi yapıyorsun
....
Sevgiler saygılar efendiiiim öpüyorum çoookKızlar teyzmler bırak şu tlfnu diye söylenmeye başladılar ben onlarla ilgileniyim azıcık eve döndüğümde girerim yine.. Çok öpüldünüz..
Sonrası sessizlik..kuzu bizde öyle yiz tartışma napiosn derim oturyrm sen der bende derm iyi der evet derim .d.d
Dimi kuzu bncde huuu huUuuu. D.dYok yaa çok anlamlı damlammmm.. Ne basiti..
Bunda şükür kız hem öyle kestrp atmaz bnce sen dene sansniSonrası sessizlik..
Yazdım internetini kapatmış gitmedikuzu bizde öyle yiz tartışma napiosn derim oturyrm sen der bende derm iyi der evet derim .d.d
Tamam balım bende ilgilen eve dönünce yaz balım mutlaka opldn cokkk denizimmmKızlar teyzmler bırak şu tlfnu diye söylenmeye başladılar ben onlarla ilgileniyim azıcık eve döndüğümde girerim yine.. Çok öpüldünüz..
Teli mi kapalı iletilmemis kuzuYazdım internetini kapatmış gitmedi
Vatsaptan yazdım canim netini kapatmış iletilmedi telefonu da kapalıdır belki bilmiyorum..Teli mi kapalı iletilmemis kuzu
Anladım balım bekle geçince cvp verir zaten gönlünü alır skma caniniVatsaptan yazdım canim netini kapatmış iletilmedi telefonu da kapalıdır belki bilmiyorum..
Inşallah bebeğimAnladım balım bekle geçince cvp verir zaten gönlünü alır skma canini
tmm kuzum onu giyicemilk bluz tabiki bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?