Yaa sonunda sözümüz e geldin.d.dtmm kuzum onu giyicem
Sevindim adına balım gözün aydın simdiden:))mehtapp Dogan Gunes
is yerinde de sordum kizlara hepsi onu secti :)Yaa sonunda sözümüz e geldin.d.d
saol bebeğimmmmm:)Sevindim adına balım gözün aydın simdiden:))
Zevklerimiz aynı hep demek kuzum.dis yerinde de sordum kizlara hepsi onu secti :)
Ne demek kuşum bnm can da Martin sonunda gelio kısmet olursa:)saol bebeğimmmmm:)
erken degil mi kuzumNe demek kuşum bnm can da Martin sonunda gelio kısmet olursa:)
aynn bebekim; )Zevklerimiz aynı hep demek kuzum.d
iyiyim kuzum napayım ya mevlüt vardı bugün evde kafam kazan gibi kalabalıktı sen nasılsın?Pofudugumm nasilsn
kaç oldu şafak bebeğiim?İyiyim bende bitanemmmmm.. Aynenn şayak saymacaasker yolu bekliyoruz işte
tmm kuzum onu giyicem
en iyi seçim kuzuumm, geldi mi sevdiceğiin?mehtapp Dogan Gunes
yrn aksam burda inşallahiyiyim kuzum napayım ya mevlüt vardı bugün evde kafam kazan gibi kalabalıktı sen nasılsın?
kaç oldu şafak bebeğiim?
en iyi seçim kuzuumm, geldi mi sevdiceğiin?
ay hadi inşallah kuzucuğumyrn aksam burda inşallah
kapalı telefonu bu ne şimdiAnladım balım bekle geçince cvp verir zaten gönlünü alır skma canini
Dayanamıyor kuzu Martin 29 da gelecek insanın 7sinde gelecekti dayanamio bikaç gün daha:)erken degil mi kuzum
Hadi ya .s şarjı bitmiş olabilirmi Kuzum disarday sa egerkapalı telefonu bu ne şimdi
nerde oldugunu bile bilmiyorum kiHadi ya .s şarjı bitmiş olabilirmi Kuzum disarday sa eger
ALLAH kabul etsin balım kız deme öyle severim ven mevlutleri insan yoruluo ama olsun.d bnde iyiym çok şükür balımiyiyim kuzum napayım ya mevlüt vardı bugün evde kafam kazan gibi kalabalıktı sen nasılsın?
kaç oldu şafak bebeğiim?
en iyi seçim kuzuumm, geldi mi sevdiceğiin?
Baya bi psikolojisi bozulmuş çocuğun demek kuzu.snerde oldugunu bile bilmiyorum ki
bence baya bi umursamıyo şuan beni canım delircemBaya bi psikolojisi bozulmuş çocuğun demek kuzu.s
Canim sakin ol bi aciklamasi vardır illaki açsın cvp verir sakinca konuş ama üstüne gitme balimbence baya bi umursamıyo şuan beni canım delircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?