ya dediğim gibi dışarda kesin haber bile vermedi. Nasıl sakin olayımCanim sakin ol bi aciklamasi vardır illaki açsın cvp verir sakinca konuş ama üstüne gitme balim
Ya Haklısın cnm hesap sor ama ters konuşma derim benya dediğim gibi dışarda kesin haber bile vermedi. Nasıl sakin olayım
yazarsa sorarım canım tabii yazarsaYa Haklısın cnm hesap sor ama ters konuşma derim ben
amiinnnALLAH kabul etsin balım kız deme öyle severim ven mevlutleri insan yoruluo ama olsun.d bnde iyiym çok şükür balım
Yazar cnm niye yazmasinyazarsa sorarım canım tabii yazarsa
Sagolsunlar Kuzum düşünceli Insanlar :) sakla anneme geldiğinde de bende atıyorum hehe.d.damiinnnya ben de severim baya çeyiz geldi bana da hahahah anneannemin sene mevlüdüydü aslında ama ev de yeni ya kuzum gelen kimse eli boş gelmemiş mübarek bir sürü eşyam oldu yine
evdeymiş uçak moduna almış ben yazmayıncaYazar cnm niye yazmasin
anneme demek bana gelmek demek zaten kuzum aldım hepsini ya anneme 1 tane bile bir şey bırakmadım hahahahSagolsunlar Kuzum düşünceli Insanlar :) sakla anneme geldiğinde de bende atıyorum hehe.d.d
Ah bu erkekler ahh:)evdeymiş uçak moduna almış ben yazmayınca
Hahaha aynen kuşum artık getirenler dio damla al çeyizine cikart.d.danneme demek bana gelmek demek zaten kuzum aldım hepsini ya anneme 1 tane bile bir şey bırakmadım hahahah
Allahım sabııırAh bu erkekler ahh:)
Kuşum erkek milleti kızlardan çok kendilerini baza cekerlerAllahım sabııır
hiç sorma valla canımKuşum erkek milleti kızlardan çok kendilerini baza cekerler
:) hele askerden gecsin lerde elimzden çekecekleri var:)hiç sorma valla canım
inşallah öyle olur canım bi bitsinde inşallah. Daha gitmeden böyleyse:) hele askerden gecsin lerde elimzden çekecekleri var:)
Cnm tek seninki değil hepimznki öyle stresli psikolojisi bozuLMS artk bnm de DHA çok var şafağım ama sabrdelm sabreden dermis muradına ermis:)inşallah öyle olur canım bi bitsinde inşallah. Daha gitmeden böyleyse
aynen kuzum ya yaşasın çeyiizzHahaha aynen kuşum artık getirenler dio damla al çeyizine cikart.d.d
Hayirlisiyla gecsin lerde be kuzum öf bnm DHA safagimm çok. Saynen kuzum ya yaşasın çeyiizz
aynen bebeğim sabredelim bakalım :)Cnm tek seninki değil hepimznki öyle stresli psikolojisi bozuLMS artk bnm de DHA çok var şafağım ama sabrdelm sabreden dermis muradına ermis:)
:) ee balım napionaynen bebeğim sabredelim bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?