öyle kuzum hayırlısıyla bitecek bebeğim ben hep bunaldığımda dönüp bakıyorum konuyu açtığım tarihe yazdığım yazılara tedirginliklerime.. ama şuanki halime bakıyorum bir de hamdolsun.. bir şekilde bitecekHayirlisiyla gecsin lerde be kuzum öf bnm DHA safagimm çok. S
Senin şafak bitti sayılır balım yaa zaten:) darısı bizlere olsun:)öyle kuzum hayırlısıyla bitecek bebeğim ben hep bunaldığımda dönüp bakıyorum konuyu açtığım tarihe yazdığım yazılara tedirginliklerime.. ama şuanki halime bakıyorum bir de hamdolsun.. bir şekilde bitecek
hamdolsunn darısı hayırlısıyla başlarınıza kuzummmmSenin şafak bitti sayılır balım yaa zaten:) darısı bizlere olsun:)
bu tarz benim izliyom yavrum sen napıyosun:) ee balım napion
Güllerin savasini izliorm beybi kız bu tarz benim sıktı ya civittilarbu tarz benim izliyom yavrum sen napıyosun
AMIN balım çok şükür bugunlerimze uzun dönemden dusmustjnuz dmi sizdehamdolsunn darısı hayırlısıyla başlarınıza kuzummmm
Kimler var mis burda kimlerhamdolsunn darısı hayırlısıyla başlarınıza kuzummmm
evet kuzum 365ten 90'a düştük çok şükürAMIN balım çok şükür bugunlerimze uzun dönemden dusmustjnuz dmi sizde
eneeemm bebeğiimm hoşgeldin nasılsıınn?Kimler var mis burda kimler
Gayet iyiyim bebegim sen nasilsin nisanlin izne mi geldi bakiyim :)eneeemm bebeğiimm hoşgeldin nasılsıınn?
Kacakk:)eneeemm bebeğiimm hoşgeldin nasılsıınn?
Çok sukur balim:)evet kuzum 365ten 90'a düştük çok şükür
geçen sezon izlemedim canım ilk defa izliyom zevkli geliyoGüllerin savasini izliorm beybi kız bu tarz benim sıktı ya civittilar
Reytink tavan yapsın die bilerek tartışyorlar kiz:)geçen sezon izlemedim canım ilk defa izliyom zevkli geliyo
iyiyim bebeğiimm evett Cuma günü geldi Çarşamba gecesi yolcu ettiimmGayet iyiyim bebegim sen nasilsin nisanlin izne mi geldi bakiyim :)
hayırlısıyla darısı başınıza kuzumÇok sukur balim:)
AMIN balım ama.bana çok var yaa DHA 200ler bitmedi .siyiyim bebeğiimm evett Cuma günü geldi Çarşamba gecesi yolcu ettiimm
hayırlısıyla darısı başınıza kuzum
biliyorum kız zaten bütün programlarda öyle yerin dibine sokuyolar birbirleriniiiReytink tavan yapsın die bilerek tartışyorlar kiz:)
gelsin o zmn kuzum ..napalim sabredemiyolar..Dayanamıyor kuzu Martin 29 da gelecek insanın 7sinde gelecekti dayanamio bikaç gün daha:)
Az kalmis bebegim izniniz bitti mi :)iyiyim bebeğiimm evett Cuma günü geldi Çarşamba gecesi yolcu ettiimm
hayırlısıyla darısı başınıza kuzum
Aynen kiz gıcık şeyler. Dbiliyorum kız zaten bütün programlarda öyle yerin dibine sokuyolar birbirleriniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?