Aynen balım ya gelmeye DHA iyi bnde alismisken tamgelsin o zmn kuzum ..napalim sabredemiyolar..
kuzum 200lerde ben de çok boğulduğumu hissetmiştim ama 100 küsürler gayet hızlı geçti hamdolsun inşallah senin de öyle olurrAMIN balım ama.bana çok var yaa DHA 200ler bitmedi .s
çok şükür kuzum, 3 gün var içerde işte kullanmayacağız bir daha bitti diyebilirimAz kalmis bebegim izniniz bitti mi :)
INŞALLAH balım aynen 100ler hemen geçer ALLAHİN iznyle:)kuzum 200lerde ben de çok boğulduğumu hissetmiştim ama 100 küsürler gayet hızlı geçti hamdolsun inşallah senin de öyle olurr
çok şükür kuzum, 3 gün var içerde işte kullanmayacağız bir daha bitti diyebilirim
.d.d neresi gzl kız sevmiyorum bn ama kemikler arada.döle valla canım ama çok güzeller
Komikler dicektm Yanlış. Oldu:)öle valla canım ama çok güzeller
taş gibiler kız :) sen napıyon enişteyle nasıl gidiyor.d.d neresi gzl kız sevmiyorum bn ama kemikler arada.d
inşallah bitanemINŞALLAH balım aynen 100ler hemen geçer ALLAHİN iznyle:)
Iyi diyelim iyi olsun be kuzum oda dengesizles ti psikoloji m bozuldu diyp duruyor :)pek konuşmadik buguntaş gibiler kız :) sen napıyon enişteyle nasıl gidiyor
Kuzum bn burya yeni geldigmde 200lerdeydin dmi:) hey gdi gunler:)inşallah bitanem
bizimki bile şimdiden öyle diyor. neden kouşmadınız canım0
Iyi diyelim iyi olsun be kuzum oda dengesizles ti psikoloji m bozuldu diyp duruyor :)pek konuşmadik bugun
aynen şafak tablosu yapıyorduk ya bir ara o zaman daha yeni yarılıyordum falan oy oy konuyu ben sevdicek askere gitmeden 9 ay önce açmışım olaya bakKuzum bn burya yeni geldigmde 200lerdeydin dmi:) hey gdi gunler:)
Yoğundu herldei cnm yada telfnu eline alamamış tir büyük ihtimal alışamadı oda bi türlü 4 ay oldubizimki bile şimdiden öyle diyor. neden kouşmadınız canım
Haha kuzum çok şükür geçti bak darısı dediğin gibi bize olsun burada şükür bide 4.aya girdik:)aynen şafak tablosu yapıyorduk ya bir ara o zaman daha yeni yarılıyordum falan oy oy konuyu ben sevdicek askere gitmeden 9 ay önce açmışım olaya bak
zor canım cidden onlar haklı ama bizde haklıyızYoğundu herldei cnm yada telfnu eline alamamış tir büyük ihtimal alışamadı oda bi türlü 4 ay oldu
Kz dedim ya 3sene sevgili kaldık snra söylendi k kz sende ne unutkanSin.dzor canım cidden onlar haklı ama bizde haklıyızsiz ne zamandan beri birlikteydiniz bu arada unuttum
ya canım valla çıkmış aklımdan fotograf yok ya herkesin ki birbirine karışıyor yeniyim ya bide ondanKz dedim ya 3sene sevgili kaldık snra söylendi k kz sende ne unutkanSin.d
Ne yenisi kz artk sende bize kaldın bizdensin baya varmış gibisin.d daha yeni ya rencikler gelir.dya canım valla çıkmış aklımdan fotograf yok ya herkesin ki birbirine karışıyor yeniyim ya bide ondan
unutuyom ama canım napayım face gibi herkesin kendi fotografı olsa unutmamda böyle karışıyor bazenNe yenisi kz artk sende bize kaldın bizdensin baya varmış gibisin.d daha yeni ya rencikler gelir.d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?