Doğrudur balım alisirsin bende ilk zamanlar karıştırYordum.D.dunutuyom ama canım napayım face gibi herkesin kendi fotografı olsa unutmamda böyle karışıyor bazen
bana laf ediyon bide cadı herkes unutabiliyormuş demekki yavvruuumDoğrudur balım alisirsin bende ilk zamanlar karıştırYordum.D.d
Kız bn çok karistirirdim Herkesi bn bsey demedmki kz sna deli.d.dbana laf ediyon bide cadı herkes unutabiliyormuş demekki yavvruuum
ya çok tatlısın be konuşmana bayılıyom kız cadıKız bn çok karistirirdim Herkesi bn bsey demedmki kz sna deli.d.d
Haha sende çok tatlışın balım senin konuşmanda bana canı hayrlatyor oda bana cadı der hep.dya çok tatlısın be konuşmana bayılıyom kız cadı
Oyyy canim sanki can aklından çıkıyor mu ki ben hatırlatıyorumHaha sende çok tatlışın balım senin konuşmanda bana canı hayrlatyor oda bana cadı der hep.d
Dmi balım haklısın 2 ay olacak gormuyorm kız özledim .dOyyy canim sanki can aklından çıkıyor mu ki ben hatırlatıyorum
Ozlenmez mi canım ya :) düğün ne zamanDmi balım haklısın 2 ay olacak gormuyorm kız özledim .d
Daha yeni söz oldu kuzum erken daha o konuşulmadı ALLAH buyuk hele bi gelsinde tam:)Ozlenmez mi canım ya :) düğün ne zaman
Cok iyi bebegim belki ihtiyac olur dursun vay be diorum ya bitiriyor muyuz ne pofi ya :)kuzum 200lerde ben de çok boğulduğumu hissetmiştim ama 100 küsürler gayet hızlı geçti hamdolsun inşallah senin de öyle olurr
çok şükür kuzum, 3 gün var içerde işte kullanmayacağız bir daha bitti diyebilirim
Anladim canim kiz isteme falan nasil oldu nasil gecti :)Daha yeni söz oldu kuzum erken daha o konuşulmadı ALLAH buyuk hele bi gelsinde tam:)
Baya heycanliydm kız elim ayağıMa dolandı .d tuzlu kahveye içirttm bi güzel :)) darısı senin ve diğer yarenlerim izin başına balimAnladim canim kiz isteme falan nasil oldu nasil gecti :)
Oy oy inşallah bebeğim ya kısmetBaya heycanliydm kız elim ayağıMa dolandı .d tuzlu kahveye içirttm bi güzel :)) darısı senin ve diğer yarenlerim izin başına balim
Aynen balım hayırlısı olsun herşey dilediğin gibi olsun:)Oy oy inşallah bebeğim ya kısmet
Ne güzel dedin kiz amiiiiiiiinnnnAynen balım hayırlısı olsun herşey dilediğin gibi olsun:)
Acaba Şubat yarenleri tam gelir Mi kız acep.d
Bulurlarsa gelirler canim ben konu acmistim başak topigimiz var dedi ben öyle geldimAcaba Şubat yarenleri tam gelir Mi kız acep.d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?