2014 Yarenleri! :)

Eve geldim bende bebeğim :)) sn naptın konuşabildin mi aşkitonla?

:))) 250lere indiğinden beri şafak gözüme çok güzel göründü bebeğimmmm:)) bu 200ler hakikaten hızlı geçiyomuş:))
Ne hızlı geçmesi kız bi bana hızlı geçmyr:) kz.300 ler bile DHA hızlı geçti 200lerden:))

Eve geldim bende bebeğim :)) sn naptın konuşabildin mi aşkitonla?

:))) 250lere indiğinden beri şafak gözüme çok güzel göründü bebeğimmmm:)) bu 200ler hakikaten hızlı geçiyomuş:))
Konuştuk canım da sorunu çözemedik gönlümü almak için bişey yapmadı dışarı çıktı şimdi o eve gidene kadar uyurun ben

Ne hızlı geçmesi kız bi bana hızlı geçmyr:) kz.300 ler bile DHA hızlı geçti 200lerden:))
Allah allah Ciddi mi kız? Ben 300lerde boğulmuştum resmen yaaa ayyy.. Şimdi okdr alıştımki bakmıyorum bile 3-4 günde 1 anca bakıyorum oyüzdn geçiyo gibi hissediyorum.. Canın rahatı yerinde mi ebeğim? Ne görevindeydi?

Balım ben hergün bakıyorum diye bana gecmio kesin:) rahatı yerinde çok şükür balım ama dayanamIyor martn sonunda gelmeyi dusunyor bde yazıcı oldu çok sukur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…