Güzellikkk :)♥ bebişleeeer..
Denizimm♥ bebişleeeer..
Aslında topiğin adını asker yarenleri diye mi değiştirsek kız:)) 2015yarenleri 2014 yarenlerine gelmeyebilirAcaba Şubat yarenleri tam gelir Mi kız acep.d
Anladım balım :))Bulurlarsa gelirler canim ben konu acmistim başak topigimiz var dedi ben öyle geldim
Güzellikkk :)
Napıosunuz fıstıklar?Denizimm
Konu ismi degistirilmiyo galiba bebeğimAslında topiğin adını asker yarenleri diye mi değiştirsek kız:)) 2015yarenleri 2014 yarenlerine gelmeyebilir
Ah kuzu ahh şu safaga taktm ben denizimmm sen napiisnNapıosunuz fıstıklar?
Takiliyosss canim sen :)Napıosunuz fıstıklar?
Olabilir mantıklı balım gelisnler kz gelmedklernde bnm şafak. Hala.çok saniyorum. D.dAslında topiğin adını asker yarenleri diye mi değiştirsek kız:)) 2015yarenleri 2014 yarenlerine gelmeyebilir
Bebğimmm şafak atarsa 258iyiyim kuzum napayım ya mevlüt vardı bugün evde kafam kazan gibi kalabalıktı sen nasılsın?
kaç oldu şafak bebeğiim?
en iyi seçim kuzuumm, geldi mi sevdiceğiin?
Eve geldim bende bebeğim :)) sn naptın konuşabildin mi aşkitonla?Takiliyosss canim sen :)
:))) 250lere indiğinden beri şafak gözüme çok güzel göründü bebeğimmmm:)) bu 200ler hakikaten hızlı geçiyomuş:))Olabilir mantıklı balım gelisnler kz gelmedklernde bnm şafak. Hala.çok saniyorum. D.d
Ne hızlı geçmesi kız bi bana hızlı geçmyr:) kz.300 ler bile DHA hızlı geçti 200lerden:))Eve geldim bende bebeğim :)) sn naptın konuşabildin mi aşkitonla?
:))) 250lere indiğinden beri şafak gözüme çok güzel göründü bebeğimmmm:)) bu 200ler hakikaten hızlı geçiyomuş:))
Konuştuk canım da sorunu çözemedik gönlümü almak için bişey yapmadı dışarı çıktı şimdi o eve gidene kadar uyurun benEve geldim bende bebeğim :)) sn naptın konuşabildin mi aşkitonla?
:))) 250lere indiğinden beri şafak gözüme çok güzel göründü bebeğimmmm:)) bu 200ler hakikaten hızlı geçiyomuş:))
Allah allahNe hızlı geçmesi kız bi bana hızlı geçmyr:) kz.300 ler bile DHA hızlı geçti 200lerden:))
Yarın bi güzel uykunuzu alınnn sakin kafayla konuşun yavrucummmm:)Konuştuk canım da sorunu çözemedik gönlümü almak için bişey yapmadı dışarı çıktı şimdi o eve gidene kadar uyurun ben
Yarinda uzar bu konu canim adim atacak gibi durmuyor. Sen naptin askinla nasil gidiyorYarın bi güzel uykunuzu alınnn sakin kafayla konuşun yavrucummmm:)
Balım ben hergün bakıyorum diye bana gecmio kesin:) rahatı yerinde çok şükür balım ama dayanamIyor martn sonunda gelmeyi dusunyor bde yazıcı oldu çok sukur:))Allah allahCiddi mi kız? Ben 300lerde boğulmuştum resmen yaaa ayyy.. Şimdi okdr alıştımki bakmıyorum bile 3-4 günde 1 anca bakıyorum oyüzdn geçiyo gibi hissediyorum.. Canın rahatı yerinde mi ebeğim? Ne görevindeydi?
Negatif şey düşünme olumsuz olma.dYarinda uzar bu konu canim adim atacak gibi durmuyor. Sen naptin askinla nasil gidiyor
Ama öyle canim napayim bak mesajda attim konuşulmadı düzelmediiNegatif şey düşünme olumsuz olma.d
Yarın konusur sunuz sakin kafayla Denizimin. Dediği gibi balım sıkma canını. SimdidenAma öyle canim napayim bak mesajda attim konuşulmadı düzelmedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?