Huzursuz uyuyacam bugün napalimYarın konusur sunuz sakin kafayla Denizimin. Dediği gibi balım sıkma canını. Simdiden
Düşünme kötü şeyler kuzum rahat uyuHuzursuz uyuyacam bugün napalim
Denerim canım benimmDüşünme kötü şeyler kuzum rahat uyu
Aşkımla hamdolsun aşkk dolu gidiyooooYarinda uzar bu konu canim adim atacak gibi durmuyor. Sen naptin askinla nasil gidiyor
çok çabuk gelmeye karar vermiş fıstık yaaBalım ben hergün bakıyorum diye bana gecmio kesin:) rahatı yerinde çok şükür balım ama dayanamIyor martn sonunda gelmeyi dusunyor bde yazıcı oldu çok sukur:))
Ocağın 7 sinda işte gitti ustaya 1 ay falan oldu dayanamıyor kuzum düşün insanın 6snda mi gelsem Martin 27sondemi dedi bana nisanda gel bari dedim yok martn 27 gelcem dedi ne kaldiysa arasinda 3,4 gün hesabı yapyr bana.dAşkımla hamdolsun aşkk dolu gidiyooooVatsaptan çiçekler gönderiyo bana eşek sıpası Rabbim hepimize huzur ve mutluluk nasip etsin bebeğim.. Bu askerlik bize çok yaradı inşallah sizin içinde öyle olur.. Yarın konuşucağnuz zmn konuyu çok uzatma bence bebeğim.. Stresine ver.. Bi daha yapmaz inş öyle bişi..
çok çabuk gelmeye karar vermiş fıstık yaaUstaya gideli nekdr oldu daha ayol
MASSALLAH MASALLAH tutu ALLAH nazarlardan kem gozlerden korusun INŞALLAH :)) askinizi balimmAşkımla hamdolsun aşkk dolu gidiyooooVatsaptan çiçekler gönderiyo bana eşek sıpası Rabbim hepimize huzur ve mutluluk nasip etsin bebeğim.. Bu askerlik bize çok yaradı inşallah sizin içinde öyle olur.. Yarın konuşucağnuz zmn konuyu çok uzatma bence bebeğim.. Stresine ver.. Bi daha yapmaz inş öyle bişi..
çok çabuk gelmeye karar vermiş fıstık yaaUstaya gideli nekdr oldu daha ayol
HişşişşşştttttHuzursuz uyuyacam bugün napalim
Gözün aydın balım yaaa ay ALLAH m hiç aramasın bidaha kuzum bide seni çok seviyoruz demetim:)yavrular ben sag saglimm geldimm wifi bulunca hemen sizede yazayim dedim :) seviyorum sizi
Kıyamam yaa bunalmış demekki boncuk gözümmm..Ocağın 7 sinda işte gitti ustaya 1 ay falan oldu dayanamıyor kuzum düşün insanın 6snda mi gelsem Martin 27sondemi dedi bana nisanda gel bari dedim yok martn 27 gelcem dedi ne kaldiysa arasinda 3,4 gün hesabı yapyr bana.d
şimdi içimden seni geçîrmiştim demetim istanbuldadır diye bebeğimmmmm:) ohhh çok şükür sağ salim geldiniz, HOŞGELDİNİİİİİİİZ:)yavrular ben sag saglimm geldimm wifi bulunca hemen sizede yazayim dedim :) seviyorum sizi
Amin kuşummmmmMASSALLAH MASALLAH tutu ALLAH nazarlardan kem gozlerden korusun INŞALLAH :)) askinizi balimm
Aynen balım yaa bsey sormstum bana dedi aşkım suan düşünemiyorum Bşey Askerlik pskolojsi olsa gerek dediKıyamam yaa bunalmış demekki boncuk gözümmm..
şimdi içimden seni geçîrmiştim demetim istanbuldadır diye bebeğimmmmm:) ohhh çok şükür sağ salim geldiniz, HOŞGELDİNİİİİİİİZ:)
AMIN balım INSALLAH hep mutlu oluruz hepimiz ALLAH in iznyle.tezkereyı alırlar tartsmadan mutlu mutlu bitieriz günlerimizi. INŞALLAH balim:)Amin kuşummmmmRabbim hepimizi ve hepimizin aşkını kem gözlerdenkorusunnn
ALLAH bidaha hiç ayirmasin yazacaktım diğer mesajda yanlis yazdım balım sorry .d.d öpüldün kocamannnnyavrular ben sag saglimm geldimm wifi bulunca hemen sizede yazayim dedim :) seviyorum sizi
Kıyamam yaaaAynen balım yaa bsey sormstum bana dedi aşkım suan düşünemiyorum Bşey Askerlik pskolojsi olsa gerek dedi
Aynen balım sizin acemilik kısa bzmki uzun surmustu burada şükür be kuzum teselli edyorum hep anasını teselli edyormda bni km teselli edecek hahaha kız bak ne dicem smdi bakiyim dedm arama motorunda n 2015 asker yaz tıkla yeniler hep.orya dolusmus .d.d.dKıyamam yaaadoğrudur fıstığım şu 2haftayıda atlattı mı alışır allahın izniyle.. Çağlarda ilk ustaya geçtiğinde alışamamıştı 1 ay sürekli aşkım çok bunalıyom aşkım vakit geçmiyo daralıyom ben diye diye geçmişti günler seni çok özledim alışamıyom buraya diye ağlayıp duruyodu 1ayın sonunda alıştı çok şükür bebeğim.. Sizinde daha yeni 1ay olmuş allahın izniyle alışır anca.. Bizimkiler aynı vakitte gitti ama usta birliğimiz 5aralıkta başlamıştı kuşum.. Acemiliğimîz kısa sürmüştü..
Nerde kııııız link göndersene googlea yazdım ama çıkmadı bişiiiiiAynen balım sizin acemilik kısa bzmki uzun surmustu burada şükür be kuzum teselli edyorum hep anasını teselli edyormda bni km teselli edecek hahaha kız bak ne dicem smdi bakiyim dedm arama motorunda n 2015 asker yaz tıkla yeniler hep.orya dolusmus .d.d.d
Dur gönderim balım.d.dNerde kııııız link göndersene googlea yazdım ama çıkmadı bişiiiii
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-de-asker-yolu-gozleyecekler.781723/ bu kuzum link pek konuşan olmamış kız yazdım. Bn orya.d.dNerde kııııız link göndersene googlea yazdım ama çıkmadı bişiiiii
Hıııııı bende yazmıştım buraya kuzu hayırlı teskereler dilemiştim ama burdaki kızlar pek girmiyoooo belkî askerlerini uğurladıkları zaman girerler bebeğim:) bi sevgi hatunumuz var bizden olan:) diğerleride gelir inşallah:)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-de-asker-yolu-gozleyecekler.781723/ bu kuzum link pek konuşan olmamış kız yazdım. Bn orya.d.d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?