2014 Yarenleri! :)

Yarinda uzar bu konu canim adim atacak gibi durmuyor. Sen naptin askinla nasil gidiyor
Aşkımla hamdolsun aşkk dolu gidiyoooo Vatsaptan çiçekler gönderiyo bana eşek sıpası Rabbim hepimize huzur ve mutluluk nasip etsin bebeğim.. Bu askerlik bize çok yaradı inşallah sizin içinde öyle olur.. Yarın konuşucağnuz zmn konuyu çok uzatma bence bebeğim.. Stresine ver.. Bi daha yapmaz inş öyle bişi..
Balım ben hergün bakıyorum diye bana gecmio kesin:) rahatı yerinde çok şükür balım ama dayanamIyor martn sonunda gelmeyi dusunyor bde yazıcı oldu çok sukur:))
çok çabuk gelmeye karar vermiş fıstık yaaUstaya gideli nekdr oldu daha ayol

Ocağın 7 sinda işte gitti ustaya 1 ay falan oldu dayanamıyor kuzum düşün insanın 6snda mi gelsem Martin 27sondemi dedi bana nisanda gel bari dedim yok martn 27 gelcem dedi ne kaldiysa arasinda 3,4 gün hesabı yapyr bana.d

MASSALLAH MASALLAH tutu ALLAH nazarlardan kem gozlerden korusun INŞALLAH :)) askinizi balimm

Huzursuz uyuyacam bugün napalim
Hişşişşşşttttt Güzel bi gününüzü düşün bakiyim.. Neler yapmıştınız ogün bi düşün azıcık yüzün gülsün.. Ben öyle yapıorum bak.. Kavga ettiğimizde fln güzel günleri düşünüyorum ve hemencik kafam dağılıyo mutsuzluğum gidiyo Konuda çok uzamıyo

Ocağın 7 sinda işte gitti ustaya 1 ay falan oldu dayanamıyor kuzum düşün insanın 6snda mi gelsem Martin 27sondemi dedi bana nisanda gel bari dedim yok martn 27 gelcem dedi ne kaldiysa arasinda 3,4 gün hesabı yapyr bana.d
Kıyamam yaa bunalmış demekki boncuk gözümmm..
yavrular ben sag saglimm geldimm wifi bulunca hemen sizede yazayim dedim :) seviyorum sizi
şimdi içimden seni geçîrmiştim demetim istanbuldadır diye bebeğimmmmm:) ohhh çok şükür sağ salim geldiniz, HOŞGELDİNİİİİİİİZ:)

Aynen balım yaa bsey sormstum bana dedi aşkım suan düşünemiyorum Bşey Askerlik pskolojsi olsa gerek dedi

Aynen balım yaa bsey sormstum bana dedi aşkım suan düşünemiyorum Bşey Askerlik pskolojsi olsa gerek dedi
Kıyamam yaaa doğrudur fıstığım şu 2haftayıda atlattı mı alışır allahın izniyle.. Çağlarda ilk ustaya geçtiğinde alışamamıştı 1 ay sürekli aşkım çok bunalıyom aşkım vakit geçmiyo daralıyom ben diye diye geçmişti günler seni çok özledim alışamıyom buraya diye ağlayıp duruyodu 1ayın sonunda alıştı çok şükür bebeğim.. Sizinde daha yeni 1ay olmuş allahın izniyle alışır anca.. Bizimkiler aynı vakitte gitti ama usta birliğimiz 5aralıkta başlamıştı kuşum.. Acemiliğimîz kısa sürmüştü..

Aynen balım sizin acemilik kısa bzmki uzun surmustu burada şükür be kuzum teselli edyorum hep anasını teselli edyormda bni km teselli edecek hahaha kız bak ne dicem smdi bakiyim dedm arama motorunda n 2015 asker yaz tıkla yeniler hep.orya dolusmus .d.d.d

Nerde kııııız link göndersene googlea yazdım ama çıkmadı bişiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…