masallah bebegim bizi de olumlu etkiler umarim. allahim bozmasin mutlulugunu. diger mesajina da burdan yazayim telefindayim eziyet cekiyorum suan :) o gunleri dusunuyorum canimda ne bileyim yarun olsun mesaj atsin da uzatmicamAşkımla hamdolsun aşkk dolu gidiyooooVatsaptan çiçekler gönderiyo bana eşek sıpası Rabbim hepimize huzur ve mutluluk nasip etsin bebeğim.. Bu askerlik bize çok yaradı inşallah sizin içinde öyle olur.. Yarın konuşucağnuz zmn konuyu çok uzatma bence bebeğim.. Stresine ver.. Bi daha yapmaz inş öyle bişi..
çok çabuk gelmeye karar vermiş fıstık yaaUstaya gideli nekdr oldu daha ayol
Insallah balım gelsinler de biraz safagmizi az sanyim ya byle gecmio:))Hıııııı bende yazmıştım buraya kuzu hayırlı teskereler dilemiştim ama burdaki kızlar pek girmiyoooo belkî askerlerini uğurladıkları zaman girerler bebeğim:) bi sevgi hatunumuz var bizden olan:) diğerleride gelir inşallah:)
eviit ben geldim ve artik gitmeyecegim canlarim:)Hıııııı bende yazmıştım buraya kuzu hayırlı teskereler dilemiştim ama burdaki kızlar pek girmiyoooo belkî askerlerini uğurladıkları zaman girerler bebeğim:) bi sevgi hatunumuz var bizden olan:) diğerleride gelir inşallah:)
bizim safak 365 bebegim dusun sizinki az :*Insallah balım gelsinler de biraz safagmizi az sanyim ya byle gecmio:))
Ha şöyle kuzum yaaa:) güzel güzel konuş yarinle.. Daha yolun başındasınız bebeğimmm bak gittiği zmn daha çok sabırlı daha çok anlayışlı olmanız gerekliiiiiiiimasallah bebegim bizi de olumlu etkiler umarim. allahim bozmasin mutlulugunu. diger mesajina da burdan yazayim telefindayim eziyet cekiyorum suan :) o gunleri dusunuyorum canimda ne bileyim yarun olsun mesaj atsin da uzatmicam
canim anlays gosteririm tabiiki ama bu konu biraz farkli. idare edicez bakalim canim bi yarin ilsun da ozledim askimi :)Ha şöyle kuzum yaaa:) güzel güzel konuş yarinle.. Daha yolun başındasınız bebeğimmm bak gittiği zmn daha çok sabırlı daha çok anlayışlı olmanız gerekliiiiiiii
Geçiyo yavrummm geçiyoooooInsallah balım gelsinler de biraz safagmizi az sanyim ya byle gecmio:))
Aaah ahh bende çok özledim aşkımııııııcanim anlays gosteririm tabiiki ama bu konu biraz farkli. idare edicez bakalim canim bi yarin ilsun da ozledim askimi :)
ozlenmez mi beeehh. Gelse de bi gorsem bu hafta insallah. canim benim yazarken can cekisiyorumAaah ahh bende çok özledim aşkımıııııı
Bende yatıyorum kuzucum iyi geceler allah rahatlık versinnn sevdiceğini gör rüyanda inşallah:)ozlenmez mi beeehh. Gelse de bi gorsem bu hafta insallah. canim benim yazarken can cekisiyorumgidiyrum hoscakal cok opuyorum bebegim iyi geceler
Ne azı kız atarsa 275bizim safak 365 bebegim dusun sizinki az :*
Ah ah denizim koca kafasına. vura. Vura sarilrdm hahahahGeçiyo yavrummm geçiyoooooTabi çok özlüyoruz o ayrı Şimdi yanımızda olsaydıııı aşklarımııız sımsıkı sarılsaydııııkkkkk koklasaydıkkkkkk onlarıııııı Oooffff offff..
oyy maşallah kuzuummmHaha kuzum çok şükür geçti bak darısı dediğin gibi bize olsun burada şükür bide 4.aya girdik:)
aynen kuzum, ay resmen bitiriyoruzz bir de plakalara düştük mü tamam var mı bizden iyisiCok iyi bebegim belki ihtiyac olur dursun vay be diorum ya bitiriyor muyuz ne pofi ya :)
maşallah kuzum aynen bir şekilde geçiyor Rabbim sabrını vermiyorBebğimmm şafak atarsa 258Geçiyo zaman beeeee
Gunaydin pofi bugun safagim 81 duzceye selam yola devamgünaydın kızlaarrr
Gunaydin balım nasilsn:)günaydın kızlaarrr
Günaydiiiiiiiiiin :)günaydın kızlaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?