2014 Yarenleri! :)

masallah bebegim bizi de olumlu etkiler umarim. allahim bozmasin mutlulugunu. diger mesajina da burdan yazayim telefindayim eziyet cekiyorum suan :) o gunleri dusunuyorum canimda ne bileyim yarun olsun mesaj atsin da uzatmicam

Insallah balım gelsinler de biraz safagmizi az sanyim ya byle gecmio:))

eviit ben geldim ve artik gitmeyecegim canlarim:)

masallah bebegim bizi de olumlu etkiler umarim. allahim bozmasin mutlulugunu. diger mesajina da burdan yazayim telefindayim eziyet cekiyorum suan :) o gunleri dusunuyorum canimda ne bileyim yarun olsun mesaj atsin da uzatmicam
Ha şöyle kuzum yaaa:) güzel güzel konuş yarinle.. Daha yolun başındasınız bebeğimmm bak gittiği zmn daha çok sabırlı daha çok anlayışlı olmanız gerekliiiiiiii

Ha şöyle kuzum yaaa:) güzel güzel konuş yarinle.. Daha yolun başındasınız bebeğimmm bak gittiği zmn daha çok sabırlı daha çok anlayışlı olmanız gerekliiiiiiii
canim anlays gosteririm tabiiki ama bu konu biraz farkli. idare edicez bakalim canim bi yarin ilsun da ozledim askimi :)

anammm kimsecikler yokk..bebeklerim bn ufaktan nisana gitmek icin hazirlanmaya başlıyorum :) aksama askerim yanimda olucak inşallah fırsat buldukca girmeye çalışıcam hepinizi cokkk seviyorum

Haha kuzum çok şükür geçti bak darısı dediğin gibi bize olsun burada şükür bide 4.aya girdik:)
oyy maşallah kuzuummm

Cok iyi bebegim belki ihtiyac olur dursun vay be diorum ya bitiriyor muyuz ne pofi ya :)
aynen kuzum, ay resmen bitiriyoruzz bir de plakalara düştük mü tamam var mı bizden iyisi

Bebğimmm şafak atarsa 258 Geçiyo zaman beeeee
maşallah kuzum aynen bir şekilde geçiyor Rabbim sabrını vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…